Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 5.12.2014 15:10:46
|
|
|
|
Anoniman
|
izvinjavam se na greskama u kucanju. mama krava (kakav nick ), bravo za kivi!
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 5.12.2014 15:12:50
|
|
|
|
mama krava
|
za prijatelje Milkica
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 5.12.2014 15:17:22
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 5.12.2014 19:16:39
|
|
|
|
Peace*
|
Ne znam, logicnije mi je da ih povezem sa inhalatornim, pluca sluze za disanje a ne za jedenje, valjda zato. Hihihi
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 6.12.2014 0:33:53
|
|
|
|
Anoniman
|
gresis sinko, jako gresis ovi moji astmaticari (mama, tetka i ujak) svi imaju alergije na hranu. moja mama jos i najblaze, ovi dvoje su katastrofa.
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 6.12.2014 0:40:28
|
|
|
|
Anoniman
|
grozna statistika KLIK
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 6.12.2014 13:15:43
|
|
|
|
Rosita
|
Uveli smo indijski orah . Elem, D je sve vise poceo da intrigira jogurt . Kao opsednut ga pokazuje i vice po radnji joooguuut, pijeee. Ali vec prvi put kad sam ga pitala da li on to pije u vrticu, rekao je NE. Moram da vidim sa vaspitacicama kako se ponasa prema hrani koju jedu druga deca, mada mu ja sve slicno nosim i li jede isto sto i oni, ali eto taj jogurt, da li trazi. Odmah smo krenuli sa edukacijom . Sada zna sledecu mantru> D pije mleko od? BADEM. A druga deca od ? KAVE. Pije li D jogurt? NE. Zato sto je? EGITAN. Ej, muke nase.
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 6.12.2014 13:37:54
|
|
|
|
little_one
|
Uh Rosita, oni su u uzrastu kad sve vise oponasaju druge, a posebno vrsnjake. Npr moja ANdrea nije htjela da vidi toplo mlijeko ili caj kod kuce, sad jedino hoce da pije toplo mlijeko i caj jer tako pije u vrticu. Tako da mantra, mantra, ponavljaj, da u snu krene pricati. Egitna dusa moja!
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 7.12.2014 13:29:55
|
|
|
|
Peace*
|
Rosi, odradite test na soju. Prvi put kad nu ponudis sojin jogurt, nikada vise nece traziti da pije jogurt. ☺
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 7.12.2014 20:04:55
|
|
|
|
Rosita
|
Haha, paklen plan :)
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 8.12.2014 9:41:56
|
|
|
|
Peace*
|
Vodim danas Luku kod endokrinologa, pa ću svratiti da vidim dal su Markovi rezultati gotovi. Sve mi igra u stomaku. Macaki, ne znam šta da ti kažem, nama je pulmolog uvek tražio inhalatorne, no možda je tako jer su nutritivni svakako rađeni iz drugih razloga.
< Poruku je uredio Peace* -- 8.12.2014 9:44:13 >
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 8.12.2014 11:41:50
|
|
|
|
Peace*
|
i dalje nema rezultata.
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 8.12.2014 12:19:06
|
|
|
|
Anoniman
|
zasto kod endokrinologa? kakvi rezultati za marka?
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 8.12.2014 13:47:44
|
|
|
|
Peace*
|
Starijeg vodim kod endokrinologa, tema Laxitas. Rezultati alergo testa iz krvi za Marka.
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 9.12.2014 23:19:18
|
|
|
|
Anoniman
|
sta je sa rezultatima? jesu li stigli?
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 10.12.2014 8:34:13
|
|
|
|
Peace*
|
Ne još. Sutra će biti punih 5 nedelja...
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 10.12.2014 9:35:14
|
|
|
|
milicicak
|
Rosita, bravo za indijski orah Tash, zar je vec toliko proslo? Mi nismo dugo nista uvodili, sad nam se mota neki kikiriki po kuci pa razmisljam da li da joj dam...
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 10.12.2014 22:50:52
|
|
|
|
Anoniman
|
5 nedelja cekate rezultate? zasto toliko??
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 11.12.2014 8:41:56
|
|
|
|
Peace*
|
Ja sam Marku dala i kikiriki, i indijski orah, i crne semenke, i bele semenke... Nisam planirala nego to kod mojih stoji na stolu u dnevnoj sobi, pa je sam uzeo. Macaki, to je valjda skupa analiza, pa aparat pale tek kad se nakupi 10 uzoraka.
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 13.12.2014 17:38:30
|
|
|
|
Peace*
|
Upravo idem iz Univera, Caseus natur sir sadrzi surutku u prahu!
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 14.12.2014 12:52:59
|
|
|
|
Rosita
|
, hm, gledam mail, rekose nema kazein i laktoza. Surutuku nisu spominjali. Ne znam kakav je status surutke za nas, naravno izbegavamo i ne bismo uzeli, ali eto, pitam se.
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 14.12.2014 13:03:48
|
|
|
|
Peace*
|
Kada je kod nas poceo ekcem, sa Markovih oko dva meseca, pedijatrica je rekla da izbacim sce jake alergene, pa da vraca: prvo brasno, pa jaja, pa surutku, pa mleko. Rekla je da je surutka druga grupa alergena u odnosu na mleko. Nikada nisam pitala alergologa za to. Ali zar moze biti da surutka nema kazein? I zar je surutka posna???
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 14.12.2014 13:11:24
|
|
|
|
milicicak
|
Proteini mleka se dele u dve velike grupe: surutka i kazein. Deca mogu biti alergicna ili na kazein ili na neki od proteina surutke. E sad, cini mi se da je Lesica negde pisala da cistoca surutke (da nema tragova kazeina) zavisi od procesa prerade ali ono sto sam ja nalazila je da u surutki uvek ima neki procenat kazeina ali me nemojte drzati za rec. Teorijski, deca koja su alergicna na kazein bi trebalo da tolerisu surutku. I surutka nikako nije posna!!!
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 14.12.2014 14:58:18
|
|
|
|
mama krava
|
Eto, bzv.... Mi smo uveli ribu, konacno! Taman da sutra damo izvestaj dr gastro, jer idemo na kontrolu!
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 14.12.2014 21:01:44
|
|
|
|
ishler
|
Mi jos nismo pretekli sa jajima,tj intolerancijom tj povracanjem,sa starijom cerkom od 3,5god.Sada krece uvodjenje mladjem za 2 meseca vec sam u strahu,jel neko uvodio zumance kroz hranu,i mame koje doje jeste li davale p.pahuljice sa ad mlekom,inace mislim da joj smeta po malo kravlje kroz dojenje,ima probleme sa stomacicem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?