Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 27.11.2014 23:08:29
|
|
|
|
madre
|
da, zato je i nisam praktikovala ali, vrlo je pouzdana u smislu da zna kada moze da radi test.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 27.11.2014 23:11:33
|
|
|
|
Valerie
|
potrosila LH trakice pre neki mesec... bila uglavnom oko polovine ciklusa, pa sam se opustila moracu opet da pocnem hvalaaa u prosloj sam znala kad je bila O, i 13. dana se videla tanka linija... haha kiskum, meni je svaki post ko seminarski rad! dakle moglo bi i 14 plus 2 da bude! pa to je vecnost
< Poruku je uredio Valerie -- 27.11.2014 23:23:25 >
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 27.11.2014 23:18:04
|
|
|
|
Kiškum
|
Editovala sam post, ne znam da li si videla, raspisala sam se ko političar
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 9:12:54
|
|
|
|
Kiškum
|
Dobro jutro, drage moje. Šta ste se razlenile, ustajte! Jedino ako je noćas bilo hop cup onda imate opravdano
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 9:43:46
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dobar jutar... neko? Ja vec i drugu popila... Juce sam bila na UZ,imam jos dana do O...u ponedeljak idem opet da vidim kako napreduje. :) Definitivno su mi kasnije O. Inace u ponedeljak radila Lh trakicu, i bila je -...sutra radim jos jednu...pa mi ostaju jos dve. BTne merim, jer nemam "koristi" od toga... Lila, Pipi, Iva, Amelia kako ste? Ivanka da li se desava nesto?(Sta se desilo ako smem da pitam) Da li pijes neki caj?Ja dosadna, ali pomazu... Soso samo da te i Pozdrav
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 9:46:21
|
|
|
|
mamica3
|
jutric za sve, bila sam jutros na zadnjoj folikulometriji u ovom ciklusu 13dc,desno i lijevo zuto tijelo,endic sekrecijski 11mm i idemo na cekanje...
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 9:48:13
|
|
|
|
Kiškum
|
Tanjiceeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 10:44:20
|
|
|
|
Klarisa
|
Dobro jutro svima, konacno sam bila na pregledu. Trudnoca je potvrdjena, lepo se smestilo, trudna sam 5 nedelja i par dana. Prepisali mi UTROGESTAN 200 (i nigde ga nema u apotekama) i injekcije PROGESTERONA na svakih 5 dana, i folnu kiselinu (naravno). Receno mi je da obratim paznju na ishranu i da ne smem da dobijam na tezini... Cekam vas sve u trudnickim temama
< Poruku je uredio Klarisa -- 28.11.2014 10:45:37 >
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 10:46:10
|
|
|
|
Klarisa
|
Cekam vas sve u trudnickim temama
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 10:51:37
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Klarisa mogu da pogledam danas da li ga ima kod nas pa da ti uzmem i posaljem ako zelis.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 11:03:09
|
|
|
|
Lota
|
Klarisa, vuci nas odavde... mamice... navijam... jaaako meni jutros stigla ... vise srece drugi put.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 11:13:40
|
|
|
|
IVA 11
|
Tanjice, ja sam dobro, idem danas da primim pregnil, pa da vidimo što će biti i kako... Navijam za sve! Klarisa, čestitam ti i zvanično!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 11:30:35
|
|
|
|
Kiškum
|
Klarisa, čestitam od srca! Iva, izvini, nisam ispratila, je li ti prvi put da primaš pregnil i je li ti to u sklopu inseminacije ili ideš na "običnu" oplodnju?
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 11:35:35
|
|
|
|
IVA 11
|
Prvi put kiškum, večeras u 20 h imam uz, pa nakon njega injekcija i dalje instrukcije, kako kaže dr da malo potpomognemo da se desi trudnoća...kako napreduju stvari kod tebe?
< Poruku je uredio IVA 11 -- 28.11.2014 11:43:50 >
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 11:37:48
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Klarisa Prepisali mi UTROGESTAN 200 (i nigde ga nema u apotekama) i injekcije PROGESTERONA na svakih 5 dana, i folnu kiselinu (naravno). Receno mi je da obratim paznju na ishranu i da ne smem da dobijam na tezini... Cekam vas sve u trudnickim temama Klarisa, zašto sve ovo, je li ima neki problem? Čestitam sad ovako zvanično!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 12:03:14
|
|
|
|
Kiškum
|
Kod mene bio HSG pa je zadovoljavajući rezultat, i ja sad nešto mislim o tom pregnilu... Da pitam ja doktorku? Je li i tebi prva beba? I ima li još neko sem mene da nema još dece?
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 12:16:40
|
|
|
|
IVA 11
|
Nije, mi imamo sina od 4 i po godine, koga smo zaceli prvi mjesec pokusavanja... A sad vec vise od godinu dana ne dolazi do trudnoce, tj doslo je dva puta do biohemijske, svi nalazi super kod oboje, ali eto ne da nam se...Pa da vidimo hoce li mi pregnyl pomoci malo u tome Samo naprijed, kad su ti rezultati dobr,i bice i bebice uskoro
< Poruku je uredio IVA 11 -- 28.11.2014 12:21:32 >
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 12:37:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobar dan i od mene Klarisa cestitam Vuci sve odavde! Ivanka je li dosla kod mene je nema, ali sam primetila da mi je stomak naduven kao zaba, valjda ce u decembru stici na vreme
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 12:37:57
|
|
|
|
Kiškum
|
Hvala ti draga, rezultat nije baš idealan ali se nadam da će se taj bebac već jednom provući, izgleda da je malo lenj na oca
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 12:38:06
|
|
|
|
Klarisa
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Klarisa mogu da pogledam danas da li ga ima kod nas pa da ti uzmem i posaljem ako zelis. Jao Soso, molim te pogledaj, obisla sam ceo BG i nigde ga nisam nasla: Utrogestan 200 vaginalne kapsule jako mi je vazno, treba da koristim jednu ujutru jednu uvece, kazu da je nestasica i da eventualno moze da se nadje u nekim zabacenim apotekama ako imaju neki stari lager... Ne znaju cak ni do kad ce nestasica trajati...
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 12:53:43
|
|
|
|
Klarisa
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Klarisa Prepisali mi UTROGESTAN 200 (i nigde ga nema u apotekama) i injekcije PROGESTERONA na svakih 5 dana, i folnu kiselinu (naravno). Receno mi je da obratim paznju na ishranu i da ne smem da dobijam na tezini... Cekam vas sve u trudnickim temama Klarisa, zašto sve ovo, je li ima neki problem? Čestitam sad ovako zvanično! Doktorka kaze: preventive radi jer imam dosta godina (38), jer mi je prva trudnoca i jer imam vecu tezinu od idealne. Inace nemam nikakve togobe, pritisak mi je dobar.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 13:42:18
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Klarisa IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Klarisa mogu da pogledam danas da li ga ima kod nas pa da ti uzmem i posaljem ako zelis. Jao Soso, molim te pogledaj, obisla sam ceo BG i nigde ga nisam nasla: Utrogestan 200 vaginalne kapsule jako mi je vazno, treba da koristim jednu ujutru jednu uvece, kazu da je nestasica i da eventualno moze da se nadje u nekim zabacenim apotekama ako imaju neki stari lager... Ne znaju cak ni do kad ce nestasica trajati... Nasla sam pogledaj pp
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 15:36:26
|
|
|
|
Klarisa
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena IZVORNA PORUKA: Klarisa IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Klarisa mogu da pogledam danas da li ga ima kod nas pa da ti uzmem i posaljem ako zelis. Jao Soso, molim te pogledaj, obisla sam ceo BG i nigde ga nisam nasla: Utrogestan 200 vaginalne kapsule jako mi je vazno, treba da koristim jednu ujutru jednu uvece, kazu da je nestasica i da eventualno moze da se nadje u nekim zabacenim apotekama ako imaju neki stari lager... Ne znaju cak ni do kad ce nestasica trajati... Nasla sam pogledaj pp Ja sam ostala bez reci,. Soso ti si Sve naj, naj lepse ti zelim.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 15:44:31
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Klarisa IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Klarisa Prepisali mi UTROGESTAN 200 (i nigde ga nema u apotekama) i injekcije PROGESTERONA na svakih 5 dana, i folnu kiselinu (naravno). Receno mi je da obratim paznju na ishranu i da ne smem da dobijam na tezini... Cekam vas sve u trudnickim temama Klarisa, zašto sve ovo, je li ima neki problem? Čestitam sad ovako zvanično! Doktorka kaze: preventive radi jer imam dosta godina (38), jer mi je prva trudnoca i jer imam vecu tezinu od idealne. Inace nemam nikakve togobe, pritisak mi je dobar. Super Klarisa, biće to sve OK!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 28.11.2014 16:29:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eeevo da se javnem Stigla , onako stidljivo, kao da zna da me nervirala zadnjih 10 dana U ponedeljak idem u lab da radim pretrage, to ce mi biti 4dc pa i to da pocnem. Hvala vam sto brinete za mene drage moje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.