|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat]
26.11.2014 23:11:35   
Ivanka 75
Mislim da stize.... sva sam bljack, muka mi je, a temp jitros pala na 36,0.... Da oce doci vec jednom....

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 801
27.11.2014 9:17:28   
Tanjica81
Dobrojutro crtice...
Ivanka dok ne stigne ima nade...
Mega jbg...Glavu gore,idemo dalje.Vazno da ne odustajemo.

Kiskum gde si?

Pozdrav drage

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 802
27.11.2014 9:51:00   
mamica3
drage moje tu sam ja vrtim se u krug sve dobro po dr,a rezultat nula...pipi_coco prossi mjesec radila hsg,ovaj ciklus pila klomifen juce bila na folikul...11dc D 2*20,1*17, L 1*20 End 7mm i to mi se ne svidja,al sta je tu je,sutra kontrola da vidi zuto tijelo...
lota ja sam tacno prije dvije godine imala taj prekid u V-VI sve bilo potvrđeno,al otislo..i od tada nista ..

< Poruku je uredio mamica3 -- 27.11.2014 9:55:01 >

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 803
27.11.2014 9:54:29   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: Tanjica81

Dobrojutro crtice...

Pozdrav drage

Nema nade Tanjice, bolest je nesvesno ucinila svoje, od ultra kratkog ciklusa dodje dugi. 10.12 idem na UZ pa cu valjda dobiti do tad a i pretrage da pocnem, sva sam u iscekivanju.

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 27.11.2014 9:55:20 >

Direktna veza do poruke: 804
27.11.2014 10:01:46   
Anoniman
Ivanka blago tebi, bar si dobila znas na cemu si, a kod mene je jos nema user posted image a test-user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 805
27.11.2014 10:06:50   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ivanka blago tebi, bar si dobila znas na cemu si, a kod mene je jos nema user posted image a test-user posted image

Ma nisam dobila, 35dc, zato me i ubi ovo iščekivanje user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 27.11.2014 10:07:08 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 806
27.11.2014 10:08:20   
mamica3
uninina mama,ako sam dobro upratila ti si imala samo jedan dan,meni se isto desilo jednom i nisam dobila do sljedeceg mjeseca isla na uz i kazu da je to u redu,i zaista to sam racunala kao ciklus i sljedeci sigao na vrijeme

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 807
27.11.2014 10:22:26   
Anoniman
Mamice nije to ni bio ciklus, jer je bilo braon, i samo je zaprljalo ulozak, nije ni bilo krvarenja, bas cudnouser posted image ali sigurno od stresauser posted image

(odgovor članu mamica3)
  Direktna veza do poruke: 808
27.11.2014 10:32:37   
Mala Elena
Um, radila si test? Meni jeste od stresa, evo prosli put kasnila 12 dana, sada vec 9... pitam se kada ce se to resiti i da li je neizostavno posle porodjaja ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 809
27.11.2014 10:38:07   
Modessty
ME još se to od porođaja nije sredilo pa zato tako luduje

UM sigurno je stres jer si baš imala tešku situaciju sa Unom. Uostalom za nedelju dana ponovi test ako sumnjaš na trudnoću.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 810
27.11.2014 10:59:35   
Lota
Mala Elena, verovatno treba vremena da se ciklus sredi, posto je tvoja beba jos mala. Ja sam do sad imala samo dva ciklusa i bili su normalni, ali mi je prva user posted image stigla tek 13 meseci posle porodjaja.
mamice, samo napred, navijam da konacno ugledas user posted image
Mod, planiras jos jednu bebicu... divno user posted image

< Poruku je uredio Lota -- 27.11.2014 11:03:32 >

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 811
27.11.2014 11:49:25   
mamica3
unina mama ako imas mogucnosti i vremena otidji na uz mislim da je to najbolje tako ces znati sta se desava..

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 812
27.11.2014 12:05:48   
Valerie
kod mene opet negativan test, 30dc...
jednog meseca dobijem posle 24 dana, drugog kasni... bar kad bih znala kog ce meseca kako user posted image mozda i ovaj pocetak zime utice, nemam pojma.
a stres plus iscekivanje uvek su posebna muka
samo kad bih imala vise strpljenja... kao "leti vreme", a od ovulacije do sledece user posted image kao da mi dva meseca prodju

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 813
27.11.2014 12:06:58   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Lota

Mod, planiras jos jednu bebicu... divno user posted image

user posted image ne planiram
samo špijuniram crtice user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 814
27.11.2014 12:27:37   
Lota
user posted image sumnjiva si mi user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 815
27.11.2014 12:29:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mamica3

unina mama ako imas mogucnosti i vremena otidji na uz mislim da je to najbolje tako ces znati sta se desava..

Ma imam mogucnost, nego je moja dr kod koje idem privatno otisla u Istambul, a drzavni ginekolog je ujedno i direktor dz-a pa je ove nedelje u guzvi oko neke akreditacije pa moram da cekam do ponedeljkauser posted image

(odgovor članu mamica3)
  Direktna veza do poruke: 816
27.11.2014 12:48:51   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Lota

user posted image sumnjiva si mi user posted image

user posted image
ma džaba sam sumnjiva kad mi se neće ni da se seksam a kamo li da pravim dete! user posted image

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 817
27.11.2014 13:19:56   
mamica3
ih kako bi bilo dobro nabaviti jedan UZ i sve bi mogle same pratiti..bas sam luda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 818
27.11.2014 16:04:02   
Kiškum

IZVORNA PORUKA: Tanjica81

Dobrojutro crtice...
Mega jbg...Glavu gore,idemo dalje.Vazno da ne odustajemo.

Kiskum gde si?

Pozdrav drage

Evo me, lepa moja :cmok:
Završih i ja svoju hsg muku. Levi jajovod odličan, desni "malo kilav", ali pušta i on. Tri meseca akcije, pa ako nema ništa histeroskopija. Kod tebe, kod ostalih šta je novo?

Direktna veza do poruke: 819
27.11.2014 16:06:21   
Kiškum

IZVORNA PORUKA: Valerie

kod mene opet negativan test, 30dc...
jednog meseca dobijem posle 24 dana, drugog kasni... bar kad bih znala kog ce meseca kako user posted image mozda i ovaj pocetak zime utice, nemam pojma.
a stres plus iscekivanje uvek su posebna muka
samo kad bih imala vise strpljenja... kao "leti vreme", a od ovulacije do sledece user posted image kao da mi dva meseca prodju

Jao kako si me nasmejala... Kod mene cikusi od 31 do 33 dana, ja sde od ovulacije do ovulacije lepo otelim.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 820
27.11.2014 16:56:49   
amelia
Dan crtice sta se radi? Kod mene 13dc mislim da ce Uskoro o za koji dan vec imam egg white nismo muckali ovih dana sada racunam da se ozbiljno bacimo na posao .mm i ja ovog meseca smo uzeli vitamine minerale i ja pijem folnu pijemo caj od koprive nadam se da ce da opali ako ne uspe ovog meseca idemo na pretrage.navijam za sve vas jakouser posted image

Ayan <3

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 821
27.11.2014 20:37:48   
Valerie
user posted image kiskum draga, tesko je cekanje user posted image
a godine mi proletele, kad pomislim vec bi mi sad bio termin sa punih 38 godina, kad pre user posted image

moram da postavim mozda pocetnicko pitanje, da probam da skinem teret brojanja i premisljanja.

koliko mislite da je krajnji rok da test bude pozitivan od poslednjeg/ciljanog odnosa? ako ne znam tacno kad je bila O. svi pricaju da im "kasni" nekoliko dana, ali meni u poslednje vreme toliko varira duzina ciklusa da ne znam za sta da se "uhvatim". user posted image
meni je sad 16 dana i to mi se cini vise nego dovoljno za crtice. da znam za ubuduce!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 822
27.11.2014 21:20:56   
Valerie
.. prodje mi vreme za edit...

samo da dodam nesto, da ne ispadne da sam razmazena "tesko mi da cekam".
ma sve nas ceka lepo dugo cekanje. meni vise smeta sto sam ja opterecena, pa kad ima sanse da sam user posted image , sama sebi stavljam pritisak da se donekle tako i ponasam - da se trudim da ne dizem mnogo tesko, da ne popijem puno, da gledam koju cu tabletu za glavu, da izbegavam zarazno bolesne.
posebno sam se smorila nakon sto je rodjaka prekinula trudnocu sa blizancima zbog virusa i snimanja rentgenom. to je sve tuzno, a kaze bilo ih je vise tamo kojima je zbog virusa savetovano da prekinu trudnocu. ja o tome ranije uopste nisam toliko razmisljala user posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 823
27.11.2014 23:01:21   
madre

IZVORNA PORUKA: Valerie

koliko mislite da je krajnji rok da test bude pozitivan od poslednjeg/ciljanog odnosa? ako ne znam tacno kad je bila O. svi pricaju da im "kasni" nekoliko dana, ali meni u poslednje vreme toliko varira duzina ciklusa da ne znam za sta da se "uhvatim". user posted image
meni je sad 16 dana i to mi se cini vise nego dovoljno za crtice. da znam za ubuduce!

ne vredi, moras da se uhvatis za Ouser posted image ako ti varira ciklus... kupi LH trakice pa probaj sa njima, to je moja preporuka. a i merenje BT je odlicna stvar, ali ja nisam praktikovala.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 824
27.11.2014 23:05:13   
Kiškum
Slažem se i za lh tračice i za bazalnu, samo što bazalna pokazuje kad je već prošla, pa onda od tog meseca nema vajde user posted image
P.S. Nema krajnjeg vremena za crtice, koliko sam ja shvatila. Nekim ženama pokaže tek kad već debelo zađu u trudnoću user posted image
Čula sam da postoje i one kojima ne pokaže nikad nego im se utvrdi iz krvi, mada mi to nije najjasnije.
Ja sam čituckala statistike Fertiliti frend sajta, i tamo na osnovu uzorka od nekoliko hiljada žena najveći broj njih je valjda dobilo pozitivan rezultat 14. dana od ovulacije, posle čega naglo pada mogućnost da test bude lažno negativan. Ali, opet, ono što je ciljani odnos ne mora biti dan ovulacije, koja može biti koji dan posle toga (i to sa većim šansama da bude devojčica) user posted image

< Poruku je uredio Kiškum -- 27.11.2014 23:09:40 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Šta da (NE) kažete nekome ko je izgubio bebu
Hladnog dana u martu 2019. zaključala sam se na krovu svoje stambene zgrade, s bocom vina i kutijom cigareta koje godina...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here