Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:42:12
|
|
|
|
serpica
|
Jeste Dacika Dragana R.je u pitanju idem privatno kod nje za 2 nedelje pa cu da vidim,ali verujem da nece da mi preporuci AC ne znam zasto ali eto tako mislim...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:48:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja samo da vi mahnem i odo kod lekara na kontrlu! Verovatno ću čekati ko zna koliko, pa ću piskarati i odande
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:54:22
|
|
|
|
soni
|
cekamo te...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:55:11
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja Anita sta mi radis. Ja umirem od gladi. Cekam pregled pa jos nisam jela jer ne znam hoce li me opet bosti. Ceka me na ormaricu hleb,margarin i dzem. Trco da brzo zavrsis i da nam se javis
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:57:17
|
|
|
|
lelaigor
|
Jutro, žene. Ja čekam patronažnu da mi dođe. NAjzad sam se setila da se javim, da me ne zaborave. Frka mi samo zbog pupka, sve stalo ću savladati i sećam se od D. Podrška za sve ženice, koje imaju preglede i sl. Nešto ne uspevam da vas iščitam ovih dana. Brzo pišete. Idem da se bacim na čvarke i slaninu!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:59:21
|
|
|
|
daca77
|
Lelo, cekaj i mene, hocu i ja cvarke, a ovaj sendvic cu ustupiti Soni.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 9:00:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Prvo voz da dočekam, pa onda peške do bolnice... Usput bi mogla i neki burek da si uzmem, već sad sam gladna. A zeznula sam se, mislila sam da je voz u 9:05, a on je u 9:15
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 9:05:55
|
|
|
|
lelaigor
|
Ajde DAco, znaš kako su fini, sveži, uh, sve mi uzmi, al' čvarke i slaninu nikako!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 9:09:57
|
|
|
|
daca77
|
Lelo, i mi sa juga volimo te stvari, nismo za ovaj zelenis
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 9:12:43
|
|
|
|
lelaigor
|
Volim ja i zeleniš, ali volim i meso. Kao prava Vojvođanka. Volim pošten doručak, meni je doručak sve. Ručam onako, a ne večeram i onda mi je doručak glavni izvor snage. Hleb, sir, čvarci, slanina, jogurt, ma idi begaj! Još kad bih smela luk, pa gde bi mi kraj bio!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 9:14:42
|
|
|
|
branki*
|
ehej,trudnicice! trco,cekamo izvestaj od dr,da nam javis. daco,super je kilaza i bebica. sanjalice,znaci trebalo bi da izadjes danas kod nas nista novo,ustali,malo po stanu,dala bozi da jede,stavila rucak za nas odrasle i tako...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 9:23:13
|
|
|
|
lelaigor
|
Branki, šta kuvaš? Ja nemam ideju za danas.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 9:38:22
|
|
|
|
branki*
|
ja boraniju sa pilecim mesom,stavim za dva dana da ne mislim i sutra.a,bozi cu riblje stapice.ovih dana mi je kuvanje ono bas pod moranje,cisto da skinem sa vrata i da ima sta da se jede.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 9:52:29
|
|
|
|
bubulence
|
leeleee sto ste se raspisale ! od prosle nedelje jedem samo slaninu, kobasice i cvarke, a za dve nedelje ce biti i suunkeeee, moje omiljene, ko ce docekati . mada i ovaj anitin sendvic izgleda odlicno... sanjalice ti jos nisi jela??? pa jesu li oni normalni, kako trudnica toliko da ceka? kude mi je prija? ponudila kafu i nestala...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 10:18:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Dogobeljah se do lekara. Za divno čudo nema gužve. Prosto sam šokirana! Sad da me izmere pa da trčim da piškim, nadam se da će što pre.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 10:31:23
|
|
|
|
soni
|
Stigoh na posao...ne volim ni cvarke ni slaninu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 10:47:27
|
|
|
|
Lota
|
daco, verovatno je tako i bolje... bebicama znaci svaki dan koji provedu duze u majcinom stomaku. Bice sve to super, a mi cemo svi da navijamo :) ne mogu sve da stignem da iscitam, mora nesto i da se radi... sve vas puuuno pozdravljam
< Poruku je uredio Lota -- 27.11.2014 10:48:58 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 10:49:09
|
|
|
|
choopa choops
|
Haj hoj :) srculence eto objasnila ti je Sanjalica :-) Jedite žene kad možete Sanjalice saosjećam što se tiče doručka :-D Je l'' ako ti danas budu OK rezultati ideš doma? dacao baš bezveze od doktora. Ali bitno da je bebac dobro i da dobro raste, nadam se da neće da te sekiraa nego da će da sačeka doktora serpice bravo! Naravno bilo bi bolje da je mogla odmah da te pogleda, ali ako ne može, nema veze. Bitno da je dobar stručnjak. A ako je tačno ono što tvoj dr reče da ne sumnja na Down nego na nešto drugo, onda je mislim i bolje da odmakne trudnoća jer će se bolje vidjet?! Trco srećno na pregledu. Soni, leleo, bubu, branki, anita, jabudic
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 10:58:05
|
|
|
|
lelaigor
|
Choopo Bila mi patronažna i spomenula je da ako mi se beba jako spusti nisko, teško će uraditi CR. Jel' to tačno?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 11:09:46
|
|
|
|
Maslacak15
|
Halo trudnice. Leila nije tacno da ne mogu da urade carski rez ako je beba nisko. Carski rez se ne radi ako je porodjaj u toku vec znaci ako je beba u porodjajnom kanalu , tj na pola izasla. To nema nikakve veze sa beba je nisko ili visoko dok je u stomaku. Jao Daco pa to je super. jeste da ce ti biti zanimljivo, ali ja mislim da ce tvoja devojcica da se strpi do samog termina. Nije kasno za carski , kako kasno? Sto bi bilo kasno? Bice taman mala fino podgojena buca kad izadje 7. og decembra hihihi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 11:11:25
|
|
|
|
soni
|
Lela gluposti...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 11:15:38
|
|
|
|
lelaigor
|
Uh, dobro je, onda je nisam dobro shvatila. Spomenula sam da mi ej beba nisko i da nosim pojas. Da dr neki dan nije mogla da "uslika" lepu sliku na UZ, jer je beba nabila facu na grlić. Ionda mi ej ona rekla da se raspitam kod dr kada mi je zaista kasno za CR, tj. koje znake treba da skontam da odem u bolnicu da mi ne bude kasno za CR, jer ako se spusti, ne mogu da ga rade. Hvala maslacak!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 11:17:19
|
|
|
|
soni
|
Pitaj lekara...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 11:17:49
|
|
|
|
bubulence
|
lelo uopste nema logike... iz kog dz ti dolazi patronazna? mi smo bile u setnjici ali kratkoj, bas je hladno napolju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 11:19:38
|
|
|
|
soni
|
Treba izaci svaki dan..bar malo...Nama danas kusa ivduva uzas...Svi gradovi na moru pa nwkad vetar nosi uzas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?