|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
26.11.2014 20:14:09   
Lota
serpice, najverovatnije je sve kako treba, to su ti i doktori rekli... samo napred... bice sve u redu user posted image
daco, javi se kako si prosla, jos malo user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1876
26.11.2014 21:17:48   
glukica
Cao trudnice user posted image novim trudnicama zelim dobrodoslicu! Bas nas ima sad ovde puno,lepo je to! user posted image ja sam juce bila na pregledu,Moja Nadja ima oko 1300 kg,okrenuta je vec glavom na dole..nemam pojma jel to ostaje tako do kraja ili ne.. uglavnom dr kaze da je super to.. i sve drugo je hvala Bogu u redu..samo mi je gvozdje nisko..imam vrednost 10..a trebalo bi 12 da bude,koliko sam razumela.. i dobila sam neke tablete da uzimam.. sve vas puno ljubim

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 1877
26.11.2014 21:38:31   
choopa choops
glukice bravo za user posted image

Mislim da je to to što se okretanja tiče. Baš ću da vidim piše li u toj knjizi što je imam nešto o tome. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 1878
26.11.2014 22:04:16   
soni
Beba je ok i to je vazno...Gvozdje cws nadoknaditi tableticama..u trudnocu je to normalno...

Nama odose prijatelji..sad krece spremanje za sutra...
Laku noc zene moje

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1879
26.11.2014 22:10:04   
bubulence
bravo za Nadju !!!
sta radite zenice? ja cekam da zavrsi mssina pa da rasirim ves i da bezim na spavanje

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1880
26.11.2014 22:47:46   
choopa choops
Bubu ništa eno nas na temi o Prevari :))) Ja uspavala djecu pa ispržila sebi paprike i jaja, zadimila cijelu kuću, ako sutra bude naslov u novinama Privedena žena koja je pokušala da uguši ukućane dimom znajte da sam to ja user posted image

Glukica evo nađoh o položaju:
- Većina beba se smesti u položaj u kome prednjači glava između 32. i 36. nedelje, ali neke ostave roditelje i doktora u neizvesnosti sve do nekoliko dana pred porođaj. user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1881
26.11.2014 22:52:36   
soni
Ja se odjavila al javila se Chipsy...Mnogo se sekirala zbog pregleda ali sve je ok...11. Nedelja i AC ce raditi zbog loseg iskustva sa prvim detetom...Verovatno ste upycene

Direktna veza do poruke: 1882
26.11.2014 22:55:54   
bubulence
ja nisam upucena za chipsy user posted image . ali sam sigurna da ce sve biti super.
joooj choopa pa sta mi radis user posted image , zar u ovo doba da mi spomenes papriku i jaja user posted image !?

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1883
26.11.2014 22:57:03   
choopa choops
Dobro, bitno da je sada sve OK. user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1884
26.11.2014 22:59:25   
choopa choops
Ćuti bubuuser posted image umirem od gladi otkad sam na dijeti. user posted image I šta ću, moram bar nešto da pojedem što će da me drži do jutra. Jadna beba, meni je i nje žao. Iako kažu beba se hrani od naši zaliha, nije to to. Ja kao svaka majka mislim da mome djetetu to nije dosta user posted image

Direktna veza do poruke: 1885
27.11.2014 0:31:33   
srculence25
copo sto si na dijeti?nisam upucena
jao tako bih nesto jela

Direktna veza do poruke: 1886
27.11.2014 4:47:26   
Sanjalica1980
Dobro jutro drage moje user posted image

Ja sam se naravno probudila pre vremena i ne mogu da spavam. Ovde je bas vruce i to me razbudi. Spavam otkrivena ali dzaba. user posted image

Danas kod interniste i endokrinologa i nadam se posle kucici user posted image

Srculence, Choopa nam je radila ogtt pa je morala da izbaci secer i uh.

Glukice bravo za Nadju. Jeeeee

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1887
27.11.2014 7:51:24   
jabudic
Dobro jutro, trudNJače user posted image
Evo ja stigla u kancelariju i stavila kafu, je li neko za?

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1888
27.11.2014 7:52:37   
anita
Jutrouser posted image
Pristavila sam kaficu pa da vam se javim. Vidim Sanjalica je vredna od jutros prva se probudilauser posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 1889
27.11.2014 8:03:09   
daca77
Dobro jutro!!!
Ni meni juce nije bio dan, kao ni nasoj dragoj Serpici...
Sinoc me dr iznervira za sve pare koje sam mu dala...zamislite nece biti CR u subotu, jer mu je promenjen raspored dezurstva, vec pomera za 8 dana, tj.nedelju, 7.decembar, a to mi ujedno i termin. Ubedjena sam da user posted image nece cekati do tada,a i ako ceka, bojim se da joj za CR nije malo kasno. user posted image
Inace, teski smo oko 3550gr.user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1890
27.11.2014 8:15:00   
Sanjalica1980
Daco, ne znam sta da ti kazem osim da te user posted image

Sto se tice cr javice se neko ko se razume. Ja navijam da devojcica izdrzi jos malo user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1891
27.11.2014 8:20:31   
soni

IZVORNA PORUKA: bubulence

ja nisam upucena za chipsy user posted image . ali sam sigurna da ce sve biti super.
joooj choopa pa sta mi radis user posted image , zar u ovo doba da mi spomenes papriku i jaja user posted image !?

Verovatno je pisala u temi deca sa specijalnim potrebama, javice se ona....

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1892
27.11.2014 8:24:26   
soni
Dobar dan...Eto dok mi cekamo anitu dok popije kafu ostanemo gladne user posted image ....Dorucujem al mi se ne svidja sendvic nesto i pijem kafu...Posle do nekog biroa moram da s eprijavim da cu napustiti Norvesku na 12 dana zato sto mi placaju 50 % zbog bolovanja a nemamo dozvolu da dobijamo od Norveske pare i provodimo vreme u drugoj zemlji...sad cu da s ei oko toga i papirologije zezamm...Ond ana posao...

Sta ste vi danas planirale??

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1893
27.11.2014 8:24:27   
serpica
Dobro jutro devojke
Ja sam bolje od jutros,razmislila sam i probacu da odradim sve pre AC evo sad cu da zovem da vidim za 4D i da se konsultujem sa dr koja radi AC u GAK jer moj dr to ne radi,javicu vam sta je bilo.
Daco za CR nije kasno znas kako Maslacak kaze sto duze to bolje,ako si zatvorena i nemas kontrakcije onda ces verovatno da sacekas 7 decembar,ne brini,imas li br dr za svaki slucaj ako krene,a ja mislim da ce izdrazti jos 7 dana,ne brini.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1894
27.11.2014 8:27:19   
soni
Joj serpice ti se bas sekiras, sad ces i za taj AC user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1895
27.11.2014 8:31:22   
serpica
Evo upravo sam zvala,kazu da se 4D radi tek od 18 nedelje a EUZ i dopler od 13 nedelje...sa dr koja radi AC mogu da se vidim tek za dve nedelje jer je zauzeta,pa da zakazem onda pa da vidim sta ce da mi kaze. Racunam da je iskusna u svom poslu pa cu da sacekam njeno misljenje pre nego odlucim bilo sta.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1896
27.11.2014 8:33:47   
anita

IZVORNA PORUKA: soni

Dobar dan...Eto dok mi cekamo anitu dok popije kafu ostanemo gladne user posted image ....Dorucujem al mi se ne svidja sendvic nesto i pijem kafu...Posle do nekog biroa moram da s eprijavim da cu napustiti Norvesku na 12 dana zato sto mi placaju 50 % zbog bolovanja a nemamo dozvolu da dobijamo od Norveske pare i provodimo vreme u drugoj zemlji...sad cu da s ei oko toga i papirologije zezamm...Ond ana posao...

Sta ste vi danas planirale??

Soni evo ima i za vas. Sendvic i kafica. Nisam vas zaboravila nego dok spremim user posted image
user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1897
27.11.2014 8:35:00   
soni
e tako ...ne mogu gladna iz kuce user posted image ...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1898
27.11.2014 8:36:36   
daca77
Serpi, jel'' Dragana R., u pitanju? Ona je doktorirala patologiju trudnoce i prva pocela sa EUZ, kod nas.
Anita, meni sa manje ovog zelenisa, vec stavi koji komad mesa, zbog KSuser posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 27.11.2014 8:37:31 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1899
27.11.2014 8:41:04   
soni
to zelno je zdravo i ne mozes da biras daco user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here