Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 20:14:09
|
|
|
|
Lota
|
serpice, najverovatnije je sve kako treba, to su ti i doktori rekli... samo napred... bice sve u redu daco, javi se kako si prosla, jos malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 21:17:48
|
|
|
|
glukica
|
Cao trudnice novim trudnicama zelim dobrodoslicu! Bas nas ima sad ovde puno,lepo je to! ja sam juce bila na pregledu,Moja Nadja ima oko 1300 kg,okrenuta je vec glavom na dole..nemam pojma jel to ostaje tako do kraja ili ne.. uglavnom dr kaze da je super to.. i sve drugo je hvala Bogu u redu..samo mi je gvozdje nisko..imam vrednost 10..a trebalo bi 12 da bude,koliko sam razumela.. i dobila sam neke tablete da uzimam.. sve vas puno ljubim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 21:38:31
|
|
|
|
choopa choops
|
glukice bravo za Mislim da je to to što se okretanja tiče. Baš ću da vidim piše li u toj knjizi što je imam nešto o tome.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 22:04:16
|
|
|
|
soni
|
Beba je ok i to je vazno...Gvozdje cws nadoknaditi tableticama..u trudnocu je to normalno... Nama odose prijatelji..sad krece spremanje za sutra... Laku noc zene moje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 22:10:04
|
|
|
|
bubulence
|
bravo za Nadju !!! sta radite zenice? ja cekam da zavrsi mssina pa da rasirim ves i da bezim na spavanje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 22:47:46
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubu ništa eno nas na temi o Prevari :))) Ja uspavala djecu pa ispržila sebi paprike i jaja, zadimila cijelu kuću, ako sutra bude naslov u novinama Privedena žena koja je pokušala da uguši ukućane dimom znajte da sam to ja Glukica evo nađoh o položaju: - Većina beba se smesti u položaj u kome prednjači glava između 32. i 36. nedelje, ali neke ostave roditelje i doktora u neizvesnosti sve do nekoliko dana pred porođaj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 22:52:36
|
|
|
|
soni
|
Ja se odjavila al javila se Chipsy...Mnogo se sekirala zbog pregleda ali sve je ok...11. Nedelja i AC ce raditi zbog loseg iskustva sa prvim detetom...Verovatno ste upycene
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 22:55:54
|
|
|
|
bubulence
|
ja nisam upucena za chipsy . ali sam sigurna da ce sve biti super. joooj choopa pa sta mi radis , zar u ovo doba da mi spomenes papriku i jaja !?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 22:57:03
|
|
|
|
choopa choops
|
Dobro, bitno da je sada sve OK.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 22:59:25
|
|
|
|
choopa choops
|
Ćuti bubu umirem od gladi otkad sam na dijeti. I šta ću, moram bar nešto da pojedem što će da me drži do jutra. Jadna beba, meni je i nje žao. Iako kažu beba se hrani od naši zaliha, nije to to. Ja kao svaka majka mislim da mome djetetu to nije dosta
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 0:31:33
|
|
|
|
srculence25
|
copo sto si na dijeti?nisam upucena jao tako bih nesto jela
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 4:47:26
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro drage moje Ja sam se naravno probudila pre vremena i ne mogu da spavam. Ovde je bas vruce i to me razbudi. Spavam otkrivena ali dzaba. Danas kod interniste i endokrinologa i nadam se posle kucici Srculence, Choopa nam je radila ogtt pa je morala da izbaci secer i uh. Glukice bravo za Nadju. Jeeeee
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 7:51:24
|
|
|
|
jabudic
|
Dobro jutro, trudNJače Evo ja stigla u kancelariju i stavila kafu, je li neko za?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 7:52:37
|
|
|
|
anita
|
Jutro Pristavila sam kaficu pa da vam se javim. Vidim Sanjalica je vredna od jutros prva se probudila
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:03:09
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Ni meni juce nije bio dan, kao ni nasoj dragoj Serpici... Sinoc me dr iznervira za sve pare koje sam mu dala...zamislite nece biti CR u subotu, jer mu je promenjen raspored dezurstva, vec pomera za 8 dana, tj.nedelju, 7.decembar, a to mi ujedno i termin. Ubedjena sam da nece cekati do tada,a i ako ceka, bojim se da joj za CR nije malo kasno. Inace, teski smo oko 3550gr.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:15:00
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Daco, ne znam sta da ti kazem osim da te Sto se tice cr javice se neko ko se razume. Ja navijam da devojcica izdrzi jos malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:20:31
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ja nisam upucena za chipsy . ali sam sigurna da ce sve biti super. joooj choopa pa sta mi radis , zar u ovo doba da mi spomenes papriku i jaja !? Verovatno je pisala u temi deca sa specijalnim potrebama, javice se ona....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:24:26
|
|
|
|
soni
|
Dobar dan...Eto dok mi cekamo anitu dok popije kafu ostanemo gladne ....Dorucujem al mi se ne svidja sendvic nesto i pijem kafu...Posle do nekog biroa moram da s eprijavim da cu napustiti Norvesku na 12 dana zato sto mi placaju 50 % zbog bolovanja a nemamo dozvolu da dobijamo od Norveske pare i provodimo vreme u drugoj zemlji...sad cu da s ei oko toga i papirologije zezamm...Ond ana posao... Sta ste vi danas planirale??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:24:27
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro devojke Ja sam bolje od jutros,razmislila sam i probacu da odradim sve pre AC evo sad cu da zovem da vidim za 4D i da se konsultujem sa dr koja radi AC u GAK jer moj dr to ne radi,javicu vam sta je bilo. Daco za CR nije kasno znas kako Maslacak kaze sto duze to bolje,ako si zatvorena i nemas kontrakcije onda ces verovatno da sacekas 7 decembar,ne brini,imas li br dr za svaki slucaj ako krene,a ja mislim da ce izdrazti jos 7 dana,ne brini.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:27:19
|
|
|
|
soni
|
Joj serpice ti se bas sekiras, sad ces i za taj AC
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:31:22
|
|
|
|
serpica
|
Evo upravo sam zvala,kazu da se 4D radi tek od 18 nedelje a EUZ i dopler od 13 nedelje...sa dr koja radi AC mogu da se vidim tek za dve nedelje jer je zauzeta,pa da zakazem onda pa da vidim sta ce da mi kaze. Racunam da je iskusna u svom poslu pa cu da sacekam njeno misljenje pre nego odlucim bilo sta.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:33:47
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: soni Dobar dan...Eto dok mi cekamo anitu dok popije kafu ostanemo gladne ....Dorucujem al mi se ne svidja sendvic nesto i pijem kafu...Posle do nekog biroa moram da s eprijavim da cu napustiti Norvesku na 12 dana zato sto mi placaju 50 % zbog bolovanja a nemamo dozvolu da dobijamo od Norveske pare i provodimo vreme u drugoj zemlji...sad cu da s ei oko toga i papirologije zezamm...Ond ana posao... Sta ste vi danas planirale?? Soni evo ima i za vas. Sendvic i kafica. Nisam vas zaboravila nego dok spremim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:35:00
|
|
|
|
soni
|
e tako ...ne mogu gladna iz kuce ...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:36:36
|
|
|
|
daca77
|
Serpi, jel'' Dragana R., u pitanju? Ona je doktorirala patologiju trudnoce i prva pocela sa EUZ, kod nas. Anita, meni sa manje ovog zelenisa, vec stavi koji komad mesa, zbog KS
< Poruku je uredio daca77 -- 27.11.2014 8:37:31 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 27.11.2014 8:41:04
|
|
|
|
soni
|
to zelno je zdravo i ne mozes da biras daco
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?