Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 13:47:24
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Didy, UM vi ste trudne. Kod mene vestica stala 4dc pa se vratila 6dc i danas 7dc nema nista. Valjda ce da me mane. Do posta imam jos sest dana pa ako uspem nesto da ubodem.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 13:47:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Unina mama Didy izgleda da i kod tebe krece ali mislim da ce ipak kod tebe biti mene je smorilo svaki treci mesec je cekam kao ozebo Sunce. Hahahaha, kod mene je premijera, kod tebe 3-4. izvođenje ako se ne varam. Mislim da ipak nisam trudna, ali me nervira što je test negativan, a ja nisam dobila. Lakše mi je bilo dok nisam uradila test. e zato ga ja i ne radim, posle besnim jer nema crtica a nema ni
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 13:48:38
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja kad sam prvi put ostala trudna imala sam neredovne M, trebalo bi i sad tako, pa mozda nesto i bude. Navijam za sve! Frcokla, i ja sam u vrijeme O nezainteresovana i nervozna, ali posle M i prije nje nikako
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 13:52:33
|
|
|
|
Didy
|
A ja u vreme O samo jurcam za mm. Kod mene je to priroda udesila da ne može da omane.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 14:17:24
|
|
|
|
Klarisa
|
Drage moje, evo me da vas SVE VUCEM JAKOOOOO. meni je 32 dc, a ciklus mi inace traje 25-26 dana. Test sam radila pre 3 dana i bio je pozitivan. Jos nisam uspela da zakazem kod ginekologa, ali sam bar saznala da moja doktorka radi ove nedelje poslepodne, tako da se nadam da cu uspeti da zakazem i ovih dana odem na pregled. Imam sve simptome, spavanje, umor, bol u krstima, bol u stomaku... iscitala sam sve i navijam jako za Uninu mamu i Didi -mnogo su sumnjive :) A bice ovde 100 crtica do Nove godine!!!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 14:24:23
|
|
|
|
choopa choops
|
Je l' pijete nešto za te neredovne menstruacije? Meni su uvijek bile kao singerica, ali poslije porođaja su mi se malo poremetile, pa sam pila čaj od virka...Ja nikad nisam pratila kad mi je O, niti sam znala kad je , a keksali smo se po potrebi ,odnosno kad bih ja imal najviše volje, a to je najčešće poslije same Ajde pa da što prije sve pređete u temu trudnice...
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 14:25:35
|
|
|
|
Maraj
|
Klarisa vuci nas draga sto pre odavde
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 14:52:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I meni kasni, danas mi je 30dc, test od juce negativan, poremetila me prehlada od pre 2 nedelje.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 15:02:51
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sta je ovo svima kasni samo Ivi i meni dosla tri dana ranije.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 15:03:19
|
|
|
|
Kiškum
|
Dočekala sam posle tri meseca xda imam sterilne briseve, u utorak HSG! E, čemu se ja radujem Ljubim vam sve, i trudnice i trudilice
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 15:04:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Sta je ovo svima kasni samo Ivi i meni dosla tri dana ranije. Meni jos i pesak krenuo pa moram i vodu da zderem, nije dosta sto samu sebe zderem
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 22.11.2014 15:05:38 >
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 15:04:46
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kiskum I to je za radost. Nemoj da si neraspolozna.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 15:05:41
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ivanka od kad zivim u Banatu pesak nemam. Unisti ga flasirana voda.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 15:07:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja isla da kupim test, pa sta mi Bog da.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 15:08:15
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ja isla da kupim test, pa sta mi Bog da. Ajde dok sam tu uradi.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 15:09:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena IZVORNA PORUKA: Unina mama Ja isla da kupim test, pa sta mi Bog da. Ajde dok sam tu uradi. Cim mi se bude pripsikilo, radim ga, ali bice -
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 15:11:09
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jeste ti znas da ce biti Cekam lepe vesti.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 15:37:33
|
|
|
|
mega
|
Unina mama,jedva cekamo da cujemo vesti,samo neka bude . Daj Boze da uspes,pa da nas sve zaprasis. Brzo javljaj cim budes uradila.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 15:58:33
|
|
|
|
megi85
|
UM pozuri sa testom i navijamo iz sve snage Mene trese PMS,bole me krsta,stomak boli kao da ce vjestica svaki cas a grudi ne smijem ni pipnuti ne znam sto je sve to tako poranilo jer je ne ocekujem jos nekih 6 dana a ovo sve je pocelo prije 2-3 dana.Bas prerano za PMS ali sigurno je nekakva prehlada u pitanju
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 16:03:29
|
|
|
|
megi85
|
Sad nesto razmisljam sto bi me ovoliko bolile grudi da je prehlada u pitanju sto znaci da ce ili stici ranije ovaj mjesec ili sam ali kakve sam srece prije da ce biti ovo prvo
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 16:18:07
|
|
|
|
Tanjica81
|
Kiskum draga ne brini.to su sjajne vesti.a posle hsg ces ubrzo ugledati crtice.Kao ja... UM samo da te podsetim da ti ovo ne spada u "svaku 3.M po redu"...Navijam za crtice... Didy a da odes da vadis betu? Navijam i za tebe...
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 16:19:08
|
|
|
|
Anoniman
|
negativan, u utorak posle U kontrole, ako ne dodje idem do mog ginekologa.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 16:42:17
|
|
|
|
Tanjica81
|
UM ne znam sta da ti kažem...U utorak ces znati više.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 18:08:35
|
|
|
|
jabudic
|
UM, moja sestra ima dvoje djece, a nikada nije vidjela pozitivan test. Tako, ne mora da znaci. Najbolje uradi betu iki zakazi pregled. Bas mi zao sto se cimas tako. Imala sam ja situaciju u junu, kasnilo mi skoro mjesec, uradim test tamo oko 50.dana ciklusa, blijeda crta, ponovim posle par dana, nema je. Uradim opet- blijeda. I tako 10 testova. Zanimljivo da su te crte do sl.jutra nestajale. Taj pakao je trajao 10ak dana. Odem kod ginekologa i ona ne zna da li sam imala spontani ili je pukla cista, jer je na uz bila slobodna tecnost u materici, niti je mogla da iskljuci trudnocu. I uradi mi i betu, i uzme mi 100e i zakljucimo da je ipak bila cista koja je pukla. Posle toga sam par mjeseci samoinicijativno koristila kontraveptivne pilule da sredim ciklus, i drugi mjesec otkad ih ne pijem, evo . Tako, pregledaj se, moze biti bilo sta, a ja i dalje navijam da bude
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 22.11.2014 19:59:13
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Cao zene nije me dugo bilo nemam net u stanu pa nikako da se pridruzim da vidim sta ima.Prvo zelim svima nama da vidimo te dve crte,a cestitam onim curkama koje su to videle. Moja situacija je ovakva Mi ne radimo na bebi bar nismo do sada pre nekako je mm znate sta u mene ali ne mnogo.A bila sam kod dr i rekla mi je da imam ranicu na grlicu i da ne mogu tako lako ostati u drugom stanju pa se on opustio i nije bas pazio.E sada ja trckaram u vc non stop sada me i grudi otkidaju i toliko su nabubrele da ne smem ni da ih pipnem a bolove u stomaku imam jos od prosle nedelje,kao kada treba da dobijem.Sa prvim detetom sam samo trckarala u vc i nista vise,i sada ne znam sta da mislim a nebih test da radim jos rano je.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.