|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat]
21.11.2014 23:42:14   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jabudic

A uradi ga vec jednom, moraces nekad saznati. Najgora ti je neizvjesnost.

Jabudic lako je tebi kad si ih ugledalauser posted image znas li ti da sam sa U cekala mesec i po dana da zakasni pa uradila testuser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 626
21.11.2014 23:45:56   
Lota
UM, kako sa ce da bude na kraju? pa bebica :). hajde, hajde, radi taj testic ujutru i zelim ti da ugledas debele crte

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 627
21.11.2014 23:48:48   
jabudic
IZVORNA PORUKA: Unina mama

A uradi ga vec jednom, moraces nekad saznati. Najgora ti je neizvjesnost.

Jabudic lako je tebi kad si ih ugledalauser posted image znas li ti da sam sa U cekala mesec i po dana da zakasni pa uradila testuser posted image

Da, ali da bi ih ugledala moras da uradis test!
Idi piski, vracam se za 5 min user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 21.11.2014 23:49:24 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 628
21.11.2014 23:52:18   
pipi_coco
UM drzis cijeli forum u neizvjesnosti, jesi opasna user posted image user posted image

Nadam se da ces uraditi test i ugledati dvije debeljuškaste crtice user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 629
21.11.2014 23:53:30   
Anoniman
ahahhaha, Jabudic nemam testuser posted image zaklela sam se bila da vise ne dolazim u ovu temu, ali sta cu kad mi oept kasniuser posted image obecavam ako ne dodje radim test posle ponedeljak, akda mi prodje U kontrola, to mi je sada najbitnije.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 630
21.11.2014 23:57:54   
jabudic
Sta je sa Unom?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 631
22.11.2014 0:00:32   
Anoniman

Sta je sa Unom?

Bile smo nedelju dana u bolniciuser posted image , prosle srede nije mogla da stane na noge, nepravilno lecena respiratorna infekcija, koja je presla na zglobove, pa smo bile na ispitivanju. Danas smo odradile rezultate, a u ponedeljak kontrola kod neurologa i pedijatra...

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 632
22.11.2014 0:02:59   
jabudic
Bice to sve ok!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 633
22.11.2014 0:06:43   
Anoniman

Bice to sve ok!

Hvala. Dace Boguser posted image
Oprastam se od vas, cekala sam mm da dodje sa slave, da imamo jednu ponocnu akcijuuser posted image , ali ga jos uvek nemauser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 634
22.11.2014 0:11:52   
choopa choops

Da, ali da bi ih ugledala moras da uradis test!

user posted image

Potpišite peticiju da UM uradi test!user posted image (Odakle ti toliko strpljenja ženo???user posted image

Samo da poželim svim čekalicama što prije user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 635
22.11.2014 7:58:51   
serpica
Dobro jutro crtice...
Chopa takva je bila i pre 3 meseca,dosadismo zeni s testom svaki dan,sigurno nas je psovala potajno user posted image ali bilo je kako je i rekla,verovatno zna sta radiuser posted image
A ja cu ipak iz sve snage da je povucem

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 636
22.11.2014 8:39:33   
Tanjica81
Pozdrav zene.
Ivo super. Sad samo jos i da zabebis.
UM navijam...prvenstveno da sa Unom sve bude ok.Sto se tice stresa i ostalog,ko zna...mozda nisu uticali na ciklus. (Posto sam ja pod stresom otkad imam decu...user posted image ...)
Bilo bi vec vreme da ugledas svoje crtice.
Lila mi cemo zajedno...nadam se vec u decembru.Zajedno sa Pipi.
Didy ima li novosti?
Ko jos ceka ovih dana? Vec nas je toliko da ne znam.
Veliko hvala trudnicama sto nas vuku.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 637
22.11.2014 8:46:21   
IVA 11
Dobro jutro crtice. UM, navijam da uradis test i da budu crtice dvije user posted image Tanjice samo jos to, uh... user posted image

< Poruku je uredio IVA 11 -- 22.11.2014 8:51:20 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 638
22.11.2014 9:15:19   
Valerie
radila sam ja test, 25dc, naravno negativan. Strpljenje 0 user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 639
22.11.2014 9:53:02   
Anoniman
Sepri zato se i ne nadam, jun i septembar su bili takvi i velika 0!

Docekah ja sinoc mm , i nadah se da ce posle akcije krenuti user posted image ali nistauser posted image
Tanjice, Iva hvalauser posted image

(odgovor članu Valerie)
  Direktna veza do poruke: 640
22.11.2014 10:22:39   
jabudic
UM, ti si 100% trudna, ali ako ne zelis da znas respect!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 641
22.11.2014 11:19:46   
mamica 91
Evo mene posle godinu dana opet ovdeuser posted image , pre nego sto sam ostala trudna sa U dobijala tacno na 28 dana (skoro u sat)od kad sam se porodila drugi put dobijala sam na 26 dana retko 27...i evo sad sam zadnij put dobila 25.10. a nezasticen odnos bio 2.11. danas je 28dc, nemam neke simptome da cu dobiti... nekako sam mislim umislila da sam trudna pa da mi zato "kasni", ali videcemo do ponedeljka ako ne dobijem uradicu tetst...

Zelim vam svima da sto pre ugledate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 642
22.11.2014 11:33:33   
Frcokla
Meni se ovog meseca desilo, bas u vreme kad bi trebalo da su plodni dani, da sam totalno nezainteresovana! user posted image I mada smo ipak bili vredni, nesto se ne nadam puno.

A libido mi je strasno povecan onih dana odmah nakon user posted image i onda sam stvarno dosadna... user posted image

Da li se jos nekom desava manjak zelje za vreme ovulacije? Ne razumem. Valjda nase telo zna da prepozna i salje nam neke signale kako da se ponasamo. Instinkt.

Vec 2-3 dana osecam strasne bolove u donjem delu stomaka, i sekret mi je povecan, mislim da sam se ipak prehladila!

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 643
22.11.2014 12:12:30   
mega
Mene su evo pocela boleti ledja onako dole do guze,sve nesto ne mogu da se ispravim 100%.
(NE)ocekujem 25.11.a sve mislim da je PMS u pitanju,mada me do sada nikada nisu bolela ledja,samo grudi.
Imam jedan test jos kuci,a ne znam da li je rano da ga sutra ujutro radim sa prvom mokracom oko 5 sati ujutro???????

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 644
22.11.2014 12:31:36   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: serpica

Dobro jutro crtice...
Chopa takva je bila i pre 3 meseca,dosadismo zeni s testom svaki dan,sigurno nas je psovala potajno user posted image ali bilo je kako je i rekla,verovatno zna sta radiuser posted image
A ja cu ipak iz sve snage da je povucem

Aha dobro onda ću da timću user posted image do daljnjeg :))))

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 645
22.11.2014 12:48:12   
Anoniman
ahahhah kako ste dosadne nateracete me da odem do grada da kupim testuser posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 646
22.11.2014 13:21:15   
Didy
UM, opet tvoja monodrama na repertoaru? user posted image
Ja sam radila test juče ujutro, prva mokraća, ali bio je negativan, ali ja još uvek nisam dobila i nemam nikakve simptome da hoću. user posted image
Sumnjam da je bilo rano za test, to mi je bio 30. dan, ali kad sam zatrudnela sa Stefanom isto mi je test pokazao da nema trudnoće, a bila sam trudna. Isto sam ga radila 30. dana ciklusa. I to sam otišla kod ginekologa sa stavom - Dobar dan! Meni kasni menstruacija 10 dana, a nisam trudna. user posted image
Sa Sofijom mi se pojavila 2. crtica 30. dana ciklusa.
Mislim, verovatno nisam trudna, koja je verovatnoća da test dva puta zakaže na istom zamorčetu user posted image , ali eto naglas razmišljam. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 647
22.11.2014 13:35:46   
Anoniman
Didy izgleda da i kod tebe kreceuser posted image ali mislim da ce ipak kod tebe biti user posted image
mene je smorilo svaki treci mesec je cekam kao ozebo Sunce.user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 22.11.2014 13:36:55 >

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 648
22.11.2014 13:46:19   
Didy
IZVORNA PORUKA: Unina mama

Didy izgleda da i kod tebe kreceuser posted image ali mislim da ce ipak kod tebe biti user posted image
mene je smorilo svaki treci mesec je cekam kao ozebo Sunce.user posted image

Hahahaha, kod mene je premijera, kod tebe 3-4. izvođenje ako se ne varam.
Mislim da ipak nisam trudna, ali me nervira što je test negativan, a ja nisam dobila. Lakše mi je bilo dok nisam uradila test. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 649
22.11.2014 13:47:19   
Mala Elena
I meni kasni ali od stresa , trudna nisam sigurno. .. polako, proverices , sve u svoje vreme.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here