Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 29.9.2013 10:46:33
|
|
|
|
17 joka
|
trenutno sam umorna od svega a uvek posla,sd sudova svaki dan kao da imam 100 ukucana i veša
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 29.9.2013 16:26:19
|
|
|
|
big mum
|
Mrzim da peglam muževe hlače na peglu i košulje.
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 29.9.2013 16:47:21
|
|
|
|
Figaro88
|
Od kada smo kupili usisivac sa vodom mrzim da usisavam.Prvo usisam,pa moram onu posudu da ispraznim u vc solju,pa da je operem u kadi,pa da oribam vc solju,pa da oribam kadu A posto sam opterecena bakterijama,sve mislim kako na kadi od toga ostane svasta pa je ribam domestosom svaki drugi dan,jednom cu se ugusiti od onih isparenja...
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 29.9.2013 18:11:01
|
|
|
|
Lu
|
Riješi se toga Figaro Ja sam se riješila pegle, jer zaista baš ne volim da peglam. Jednostavno mokru odjeću dobro rastegnem kad stavljam da se suši i skoro ništa ne peglam osim nekih majica od mm i R. Košulje ne nosimo
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 29.9.2013 18:51:25
|
|
|
|
New Mom
|
Usisavanje, definitivno! Sreca pa to mm radi. On mrzi peglanje, pa smo taman u ravnotezi.
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 29.9.2013 18:59:40
|
|
|
|
Наташица
|
пеглање! просто мислим да је губљење времена. кад је малена напунила 6 мјесеци нисам ни њој више пеглала. остало ми ништа више не пада тешко да урадим. и стално нешто лицкам, чистим...волим да ми све буде на свом мјесту, угланцано и под цртом.
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 30.9.2013 1:07:08
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: big mum Mrzim da peglam muževe hlače na peglu i košulje. Pa neka ih pegla onda sam Mm se izvestio kao tinejdzer, placala ga majka da pegla oceve tako da sam mu ja peglala samo u prvo vreme, dok nije dosla beba i otad sve sam sebi. E jeste da mu se tad i u izbor programa na tv-u ne mesam, nek uziva i u sportu dok radi
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 30.9.2013 5:07:16
|
|
|
|
vukosava
|
Ja ne peglam uopste, koristimo susac... Ali u prinicpu mrzim sve, volim da se odmaram po kuci i druzim sa porodicom. Ali srecom ne volim krs pa prevazidjem to sto mrzim...
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 30.9.2013 13:09:08
|
|
|
|
jovicaa
|
sve mrzim ali ne bas jako.. trenutno sam samo srecna zato sto imam masinu za sudove, koja me spasava. bila sam nedelju dana kod mame, njena masina ne radi... boze koliko je tesko prati sve sudove, potpuno sam zaboravila... dobro je da sam se podsetila, sada jos vise volim svoju masinu za sudove
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 30.9.2013 13:16:18
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa sve mrzim ali ne bas jako.. trenutno sam samo srecna zato sto imam masinu za sudove, koja me spasava. bila sam nedelju dana kod mame, njena masina ne radi... boze koliko je tesko prati sve sudove, potpuno sam zaboravila... dobro je da sam se podsetila, sada jos vise volim svoju masinu za sudove i ja ubedjujem moju da kupi masinu Al preterase ga u onoj reklami za neke tablete za pranje, gde keva samo dupetom gurne trpezarijski sto i sudovi udju u masinu...hahahaha...kad bi jos to moglo, gde bi nam bio kraj
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 30.9.2013 16:12:02
|
|
|
|
jovicaa
|
sanjam o tome jole
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 30.9.2013 17:17:29
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: jole82 i ja ubedjujem moju da kupi masinu Al preterase ga u onoj reklami za neke tablete za pranje, gde keva samo dupetom gurne trpezarijski sto i sudovi udju u masinu...hahahaha...kad bi jos to moglo, gde bi nam bio kraj i da ih vrati na mesto posle pranja...
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 30.9.2013 17:22:42
|
|
|
|
jole82
|
Hahaha i jos da ti u cistoj solji zamuti jedan nesquick
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 30.9.2013 17:26:37
|
|
|
|
Janncica
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 30.9.2013 21:14:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka sudova svaki dan kao da imam 100 ukucana i veša e ovo i kod nas. Kao da nas ima ne znam ni ja koliko a samo nas troje i ujutru kad se probudim bude redovno bar jedan sud u sudoperi plus mm ima naviku da kasno jede. To me izludjuje. A sto se tice peglanja ne volim ga ali ja imam sve sto se pegla. Imam strasno oset_ljivu kozu i odeca mi je sva od prirodnih materijala tako da sve moram da peglam a pogotovo kad radim jer uvek nosim kosulje. Srecom mm nosi majice jer da imam i njegove kosulje svisnula bih Zivot sa masinom za sudje sam zaboravila, davno je nisam imala (samo godinu dana nazalost u svom zivotu) ali imam taj skrnavi usisivac na vodu i isto me izludjuje to pranje kao i Figaro se tripujem ako ga perem u kupatilu da su bakterije svuda ostale. Srecom samo zimi perem usisvac u kupatilu a inace napolju na cesmi to odradim.
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 30.9.2013 21:19:37 >
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 30.9.2013 23:14:18
|
|
|
|
jovicaa
|
redovno bar jedan sud u sudoperi plus eh jedan sud... davno to bese, kod nas je uvek krtog, cesto uhvatim sebe kako ceo dan nesto spremam i dalje je krtog svuda.
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 14.10.2013 10:59:54
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Peglanje i ribanje rerne. I da se ponovim, plus na sve to da pridom i pranje sudova. A za rernu... ma neću ni da razmišljam o tome- čeka me danas, fino karamelizovano zapekla rerna... mislim da mi se više isplati nov šporet da kupim
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 14.10.2013 11:28:24
|
|
|
|
dunja RR
|
L, to od američke pite?
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 14.10.2013 11:31:23
|
|
|
|
lesica
|
Da, prokleta bila
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 14.10.2013 11:37:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Ih bre jbg, toliko strašno znači
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 14.10.2013 11:40:15
|
|
|
|
lesica
|
O daaa, pola testa i pola što jabuka što soka je curelo i curelo i fino iskaramelizovalo i takoooo... uglavnom utepaću se danas
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 14.10.2013 12:15:30
|
|
|
|
nata11
|
Po 100x usisivac ufffff brisala bih pod 10 puta samo da ne moram da usisavam. A ves obozavam. Uzivam u sklapanju i sirenju, bas me smiruje. Peglanje ne volim bas nikad ne peglam sve od jednom nego po potrebi, svaki dan po nekoliko stvarcica.
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 2.5.2014 11:34:13
|
|
|
|
Nevenka Nena
|
Mrzim da kuvam! Potpuno mi je besmisleno da kada se vratim mrtva umorna sa posla zasučem rukave i tu nešto kuvam. Hvala bogu sada mogu da poručim ketering i jednom pozivom skuvam ručak za celu porodicu
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.11.2014 16:02:36
|
|
|
|
snezap
|
ribanje kupatila, to mi je definitivno najgore
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.11.2014 16:06:21
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: snezap ribanje kupatila, to mi je definitivno najgore slazem se.....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?