Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 11:00:02
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: anita Dobro jutro Ja ustala oko 9,doruckovala pa skuvala kafu. Jos uvek je nisam popila nesto mi je muka,sva sam ko slogirana I kod nas je hladno. Vetar jako duva,oblacno je i hladno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 11:59:00
|
|
|
|
anita
|
Devojke imam jedno pitanje: povremeno me bole ruke tj.samo sake kada savijem prste ili se oslonim na sake? Da li je neka od vas imala slican problem?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 12:00:49
|
|
|
|
Modessty
|
ја сам имала те болове у ствари више ми трнуле руке. рекли ми само да пијем магнезијум
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 12:05:41
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,devojke ja stigoh po drugi put...vodila bozu u obdaniste,pa predala uzorke stolica na analize,ona dr sto mi treba naravno da nije tu ni danas,ni sutra.tek u ponedeljak,znaci,moracu nekog da zaduzim da ode da umesto mene.vodila bozu kod logopeda.malo da precistim po stanu,treba bozi da spremim nesto da jede posle..da se spremim za kod drugarice na rodjendan,nisam joj jos nista ni kupila..ne smem ni da mislim uopste koliko sam umorna vise.... anita,meni se ne desava to sa rukama...ne znam.nadam se d nije nista strasno.da,kontrakcije mogu da se vide na uz,meni ih je dr video u prvoj trudnoci u 7.mesecu negde. jovice,gde se vi selite? bubi,dzaba sto neces ti da krecis,kad ver neces ni da lezis,nego ajde ovo,ajde ono,znam po sebi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 12:10:47
|
|
|
|
mlada_mama
|
poz zene, moj uzv je dobar, 6+2, srculence kucaaa Sofija mi je bolje, iako je sad poceo i proliv Kad pricate o hrani, meni se ujutro do nekih 12-1 ne jede nista, sve mi je fuj, i onda me u 1 uhvati glad al tad bi samo jela slatko, nije mi tako bilo sa S, imala sam mucnine al sve sam jela...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 12:30:16
|
|
|
|
choopa choops
|
Dan :-) daco bravo za rezultate Kod nas isto malo, malo pa nema Utrogestana. Sad srećom ima, a meni dr prepiše svaki put po 2 kutije da ne bih dolazila stalno po recept. A privatno je 8e, ne možeš da refundiraš te pare Moji klinci odoše kod babe Tako da mogu da mirujem... Do kada se ono najčešće beba okrene glavom dolje za porođaj? Sve sam pozaboravljala
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 12:33:55
|
|
|
|
branki*
|
choopo,da,to se i ja pitam..ne znam ni da li se ova moja okrenula glavom nadole ili nije..i ja zaboravila.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 13:24:37
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Anita, proveri da li su ti blago otekle ruke. Ja sam se na to zalila u bolnici pa su rekli da je zbog edema i povecane cirkulacije. Malo mg i manje soli Daco, super za rezultate
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 14:06:03
|
|
|
|
janabons
|
Devojke, evo i mene drugi put Druzila sam se aktivno sa vama u prvoj trudnoci (IUI iz treceg pokusaja) i pre par dana saznah da sam ostala trudna drugi put (prirodno i iznenada) Tek nas ceka prvi uz, i jos bas nisam svesna svega Veliki pozdrav za sve
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 14:13:13
|
|
|
|
Kata90
|
janabos........dobro nam dosla ponovo Hay zene....ja ceo dan u nekom trku,isla podici licnu kartu pa do banke i firme,ma haos crkla sam setajuci se......vazno da sam sve resila na vreme sad kuvam za sebe i posebno za mm,i naravno pijem kafu dok vas citam .......sta vi radite?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 14:13:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo me da virnem! Pozavršavah sve, a kuma spasioc me vozi do i od vrtića I danas otpado', sutra odmor konačno Jano čestitam Jako mi je drago kad čujem da ženica posle bilo kog vida veštačke oplodnje iznenada odstane trudna i prirodno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 15:51:59
|
|
|
|
soni
|
Jano dobrodoslica !!!! Branki svaka t cast, tamo vamo...samo zujis .... Daco super za nalaze Kato sto posebno kuvas?? Trco sve cetiri u vis sutra !!!! Anita ja nisam imala bolove samo su mi naticale i ruke i noge
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 16:10:56
|
|
|
|
anita
|
Dobar dan od mene. Ja malo dremala pa rucali sa mm i evo da se javim. Sto se ruku tice sada me kao manje bole. Sanjalice skoro da nema otoka mozda blagi i to na desnoj ruci. Popila sam magnezijum, praticu situaciju pa cu videti. Mlada mama za bebana i za srculence. Janabons dobro nam dosla i cestitam. Ja skuvala kafu pa cu sada da pravim kiflice by UM.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 16:13:59
|
|
|
|
soni
|
a jel te zglobovi bole??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 16:44:22
|
|
|
|
anita
|
Soni bole me prsti kada savijem saku i po malo zglobovi kada se oslonim na ruke.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 16:57:01
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Ju ju bolje da cutim, mozda ovde ima neki carinik Ako ovde ima neki carinik/carinkinja nek pomogne sanjalici Ako ces ih kupiti u Nemackoj pa da ti ih neko donese preko granicnog prelaza, to je ok, tu ne smes da imas problema. jos ako taj tvoj drug ponese i decu i kaze da su kolica njihova Mozda ovde nadjes koja je procedura i kako se carini oprema za bebe: http://www.upravacarina.rs/cyr/Stranice/Default.aspx
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 17:07:05
|
|
|
|
cetvrtko
|
samo da vam se javim :) sad sam dosla sa pregleda . vidjela sam bebca pa sam sva hepi ,hepi :D kako ste vi ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 17:44:16
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: janabons Devojke, evo i mene drugi put Druzila sam se aktivno sa vama u prvoj trudnoci (IUI iz treceg pokusaja) i pre par dana saznah da sam ostala trudna drugi put (prirodno i iznenada) Tek nas ceka prvi uz, i jos bas nisam svesna svega Veliki pozdrav za sve Ma bravo drugarice od pre dve godine bas sam te skoro pomenula...mnogo mi je drago da smo opet zajedno u t.temi. Cetvrtko bravo za bebicu ja jedva cekam ponedeljak....
< Poruku je uredio serpica -- 20.11.2014 17:45:12 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 18:28:35
|
|
|
|
choopa choops
|
Bravo za Ja tek maloprije ručala. Beba se baš proteže, mora da je ručak sad stigao do nje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 18:33:20
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mlada mama za bebicu Cetvrtko, divno za bebicu. Divan osecaj Jana dobro dosla nam. Predivna vest. Mariya hvala ti. Nasmeja me
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 20.11.2014 18:34:31 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 18:43:51
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage moje, imam jedno pitanjce. Poslednjih oar dana primetim da mi je blago muka i imam neki cudan osecaj u ustima. Kao da sam sada skontala da je mozda od mlecnih proizvoda. Jel' je mozda neko iskusio nesto tako slicno?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 18:54:00
|
|
|
|
choopa choops
|
Sanjalice vrlo lako može biti da je od toga. Meni je tako najčešće od jogurta. Izbaci mliječne proizvode par dana pa ćeš vidjet da li ti odgovara ;-)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 19:12:01
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Hvala ti choopa Kod mene je problemcic sto moram jesti sve neslano pa sam povecala unos mlecnih proizvoda. Kako sam krenula najbolje da nista ne jedem Sada cu da smazem mandarinu. Bas sam stalno gladna. Kuku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 19:19:16
|
|
|
|
choopa choops
|
Zašto bi tebi bilo bolje nego meni? Šalim se Razumijem te skroz...Ja sam se danas baš ubedačila zbog hrane...Ne siješ ovo, ne smiješ ono...Još kako mi je rekla da ležim, meni je stvarno teško da stojim i da kuvam, pa sam tek maloprije spremila neku piletinu i rižoto sa povrćem. A ne bih smjela ni puno pirinča. Ma užas. Totalno sam Ali znam da je sve to za dobro bebirona, pa se trudim da budem optimistična, ali evo danas mi je došla neka žuta miuta (plus još neke sitnice, skupilo se...)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 20.11.2014 19:28:20
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Nije mi jako tesko ali me nervira sto imam utisak da sada jedem nezdravije. Jedem ja povrce ali jedva. Gadi mi se kada se spremi bez soli pa trpam na silu jer moram. Ma jos malo i stizu nase bebice. Samo neka su one nama dobro. Izguracemo mi ovo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?