Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.11.2014 13:46:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sada spremam pasulj, da bih ga imala danas i sutra za ručak jer sutra pravo sa posla idem na neki sastanak stručnog tima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.11.2014 17:08:54
|
|
|
|
madre
|
Zapecena boranija i sutlijas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.11.2014 21:28:42
|
|
|
|
Didy
|
Krem-čorba od bundeve (navukla sam se opasno, jako mi prija u ovo jesenje vreme) i bataci i krompirići pečeni u rerni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.11.2014 21:44:51
|
|
|
|
big mum
|
Grah sa kobasicama,sutra im ubacim makarone i super.Kupus salata Desert-Mančmelou
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.11.2014 21:50:07
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: madre Zapecena boranija i sutlijas njaaammm...e sad bih to vecerala
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.11.2014 23:49:28
|
|
|
|
Bibilib
|
Djuvec I supica,colaci za slavu eto setila sam se suutra pravim cvetice za slavski kolac pa cu podeliti sa vama...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 13:07:22
|
|
|
|
soni
|
gril virsle u tortiljama i salata....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 13:13:47
|
|
|
|
branki*
|
boranija sa svinjskim mesom,domaca supa i napravicu kasnije slane i slatke makaraone.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 13:16:12
|
|
|
|
mama krava
|
Zapeceni karfiol i svinjska pecenica sa senfom i umotana u slaninicu...njam....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 13:16:37
|
|
|
|
daca77
|
Branki, kako spremas boraniju? KAko god je spremim, meni je neukusna...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 13:21:40
|
|
|
|
branki*
|
daco,ja obicno spremam.stavim malo ulja u serpu,par kasika i proprzim 1 crni luk seckani,moze ako imas i beli plus.kad je skoro uprzeno,dodam iseckanu sargarepu i malo przim.onda dodam pilece ili svinjsko meso,koje imam ,nalijem maalo vode i krckam.nakon 15,20 minuta ubacim boraniju,nalijem vode i kuvam.dodam zacine.ja ne zaprzavam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 13:23:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Skupljam ovde ideje. .. jela fast food sa nogu, za rucak nemam pojma sta cu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 13:41:19
|
|
|
|
snezap
|
danas na meniju zapeceni makaroni sa belim mesom i besamelom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 13:47:37
|
|
|
|
isidora88
|
danas prva sarma ove jeseni/zime
< Poruku je uredio isidora88 -- 19.11.2014 13:48:05 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 16:57:32
|
|
|
|
mali_mis
|
Danas slane bakine kolace, juce slatke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 19:08:19
|
|
|
|
QueenJ
|
Upravo pravim posnu kapri tortu za slavu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 19:13:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Musaka i pita krompirusa .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 19:21:40
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Branki, kako spremas boraniju? KAko god je spremim, meni je neukusna... nisam branki (ali jesam branka), ali da napisem kako ja pravim i kako mi je najukusnija. prporzim glavicu crnog luka i dva cena belog luka na malo ulja, ubacim boraniju na 3-4 min, naseckam jos nekog povrca ako zelim. onda dodam ili neutralnu pavlaku ili kiselu pavlaku + jedno jaje. dodam zacine i iskljucim posle minut-dva. u drugoj serpi prokuvam suva rebarca 15ak min. zatim rebarca prebacim u vatrostalnu posudu, prelijem boranijom i stavim u rernu na 45min do sat vremena. pred kraj ponekad pospem narendan sir (trapist, kackavalj) i vratim na jos 7-8 min.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 19:30:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam danas imala lovački ručak,kako kaže mm jedemo ko šta stigne,(čitaj u prevodu-pržena jaja i seckalice)...nisam ništa stigla da spremim jer sam od kuće otišla jutros u 5 i 20 a posle posla i sastanka kući se vratila u 16h, znači samo sam došla i sručila se u krevet. Inače pasulj kiji sam spremala juče da imam i za danas...e pa sve smo pojeli juče
< Poruku je uredio vikiveki -- 19.11.2014 19:31:04 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 19:33:37
|
|
|
|
big mum
|
Moji su jeli grah od juče a ja sam sebi napravila njoke sa bijelim umakom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 21:00:50
|
|
|
|
branki*
|
bubi,probacu i ovaj tvoj recept za boraniju da unesem malo novina u moje kulinarstvo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.11.2014 22:00:28
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki RR bubi,probacu i ovaj tvoj recept za boraniju da unesem malo novina u moje kulinarstvo i obavezno da javis kako ti se dopalo . a veceras sam pekla palacinke, za sutra mojima spremila kao neki paprikas od pilece dzigerice i krompira a meni cu pohovati karfiol ...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.11.2014 10:05:37
|
|
|
|
Olga75
|
danas cu da pravim pasulj sa kobajom , umesto kiselog kupusa ima da naseckam 2 glavice crnog luka davilo mi se dete prosli put pa se tresem kad vidim ribanac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.11.2014 10:51:46
|
|
|
|
jovicaa
|
ja vise nemam inspiracije sta da kuvam, a moracu i u radnju neeee
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.11.2014 13:40:26
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja za danas spremam riblje pljeskavice sa krompir pireom a za salatu ću nešto već smisliti na brzinu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
ZA MOJU DEVOJCICUtamaramarkoDA LI VAM SE SVIDJA IME ANA LUNA??TO IME JE PRONASLA MOJA SVEKRVA ASTROLOG,JER ODGOVARA DATUMU KAD BI TREBALO DA SE PORODIMDA (
42%)
NE (
58%)
Ukupan broj glasova: 168Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!