Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 11:49:12
|
|
|
|
soni
|
Krmenadle i becarac... Pece mi se cokoladni kolac...http://www.coolinarika.com/recept/dzemi-lady/
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 13:06:23
|
|
|
|
Bibilib
|
medeno srce
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 15:01:30
|
|
|
|
Kata90
|
uzlivance.....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 15:02:37
|
|
|
|
soni
|
Kato sta je to??
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 15:10:42
|
|
|
|
Kata90
|
smesa ti je kao kad pravis palacinke,to salijes u tepsiju i iseckas krompir na kolutice i poredjas u tu smesu.....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 19:38:30
|
|
|
|
soni
|
ahaaa,,,,,
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 20:21:21
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Pastirsku pitu na koju mislim vec dva dana sta je to !!?? Peace, hvala za ideju . mi smo danas imali goste. rucak: corbica od praziluka, sargarepe, zeleni, brokolija, krompira. rostilj kobasice ali ne na rostilju, pohovano belo pilece meso i belo meso sa prelivom 4 vrste sira. pire krompir, sos od sampinjona, grasak na gusto, ajvar, kupus, paradajz i krastavci sa paprikom. medeno srce za desert. vecera pita sa sirom i spanacem, krompirusa... od mene dosta... jedva cekam sutra da jedem domacu supu i sos...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 21:08:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Grasak sa teletinom, griz sa mlekom , mafini .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 21:15:09
|
|
|
|
isidora88
|
bubi svaka ti cast kad mozes toliko da kuvas, mogu li da dodjem na rucak kod mene danas nista, muz dosao sa svinokolja pa je doneo cvarke, mesa i ostalog
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 21:18:53
|
|
|
|
bubulence
|
Isi naravno da mozes . ali pozuri, ne kuvam svaki dan tako...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.11.2014 8:42:48
|
|
|
|
soni
|
Danas mi dolaze prijatelji pre podne sa decom pa cu mini projice i imam kolac od juce Za rucak musaku i supicu...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.11.2014 9:04:20
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja za danas pristavila tj. već se polako kuva domaća supa,biću tu i kuvano meso iz supe,sos od paradaiza i krompir pire.Za dezert imam jedan kolač sličan krempiti ,krem kocke od pudinga,ako stignem postaviću ga u kuhinju pošto sam ga i slikala
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.11.2014 9:31:31
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja za danas pristavila tj. već se polako kuva domaća supa,biću tu i kuvano meso iz supe,sos od paradaiza i krompir pire.Za dezert imam jedan kolač sličan krempiti ,krem kocke od pudinga,ako stignem postaviću ga u kuhinju pošto sam ga i slikala sve identicno samo bez deserta, imamo keksa, to ce biti danasnji desert
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.11.2014 11:20:43
|
|
|
|
branki*
|
danas konacno da i ja nesto skuvam... domaca supa,pilav,a pravicu i proju po receptu nase mod
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.11.2014 11:58:08
|
|
|
|
bubulence
|
meni je ostalo malo supe od juce, Ema je trazila i spagete pa pravim i to. njoj sa pavlakom i paradajzom a nama bolonjeze...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.11.2014 13:54:44
|
|
|
|
vikiveki
|
I meni je ostalo supe od juče,a ima i sosa,pa ću skuvati jaja,pošto mm obožava tu kombinaciju sos i kuvana jaja
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.11.2014 14:01:20
|
|
|
|
soni
|
Corbicu sa povrcem , riblje stapice i beli sos
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.11.2014 14:06:49
|
|
|
|
QueenJ
|
Upravo u pripremi pileća supica, belo meso u sosu sa šampinjonima i malo pečenog krompira kao prilog.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.11.2014 14:56:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Spageti i gulas u paradajz sosu i pitu sa sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.11.2014 15:34:40
|
|
|
|
snezap
|
pasulj
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.11.2014 18:38:36
|
|
|
|
nata11
|
Zapecene tortilje sa pica nadevom i 2 komada slatke sa keksom, orasima i vanilinim s.
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.11.2014 18:39:35
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ljudi moji mama mi napravila pesak tortu...auuuh kako je to dobra torta
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.11.2014 21:41:34
|
|
|
|
bubulence
|
upravo sam skuvala pasulj za sutra. tako da sam mirna... za E sam kupila karfiol pa cu njoj supicu od dzigerice, sargarepe i karfiola...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.11.2014 11:13:20
|
|
|
|
QueenJ
|
Ja ću danas ćufte u paradajz sosu i pire. Bez supice. Nisam raspoložena.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.11.2014 11:40:00
|
|
|
|
soni
|
imam corbicu od juce...fasirane i peceni krompir
|
Anketa
da li vam se svidja ime Srna? pisuljicada (
44%)
ne (
56%)
Ukupan broj glasova: 134Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!