Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.11.2014 23:11:02
|
|
|
|
bubulence
|
nemam vise ideje za rucak... danas smo jeli corbicu od juce, pilece batake iz rerne i boraniju na gusto sa kuvanim krompirom. za sutra mm trazio neko testo a mrzi me to da spremam jer znam da Ema nece ni probati pa bi trebalo da spremim dva rucka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.11.2014 23:19:39
|
|
|
|
Bibilib
|
Upravo sam zavrsila vocnu tortu i neke bombice...I idem na spavanje pa se vidimo sutra...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 9:45:59
|
|
|
|
QueenJ
|
Danas u kuhinji štrajk! Idemo kod kumova na slavu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 9:53:59
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence nemam vise ideje za rucak...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 10:46:31
|
|
|
|
QueenJ
|
Divno! Hvala na idejama! Počeću da praktikujem od sutra...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 11:20:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bice : govedja supica iz kesice , pirinac iz rerne sa piletinom , ostalo kroasan kiflica od juce, za desert cu razmisliti. .treba mi nesto jednostavno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 11:42:34
|
|
|
|
Olga75
|
danas zapecene palacinke a moja mama pravi corbicu jer posle vrtica idemo na salas nego taj spisak je pametna stvar kod moje majke ( mamine mame ) se znalo : ponedeljkom - ostatci od nedelje utorkom neki paprikas, gulas , perkelt , sredom corba od povrca i neko testo , cetvrtkom grasak , boranija , tikvice , kerelaba tako nesto na varivo ( sto kazu fozeleka ) i fasir , petkom klot pasulj ili paradajz corba i lakumici , mekike , flutice , gomboce ( tako neko testo ) , subotom riba i onda nedeljni rucak ubahato sa sve kolacima po dve - tri vrste i tako
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 11:47:45
|
|
|
|
Peace*
|
I kod nas će se ovo još menjati jer npr danas ne jedemo musaku pošto je Marku stao stomak, pa je njemu ostalo mesa i šargarepe iz supice, a nama sam onda izvadila neki ostatak gulaša. Te će mleveno meso pripremljeno za musaku ostati za rakott krumpli . Takođe često za ponedeljak donesemo od sveki sa nedeljnog ručka, tako da... podložno je promenama. Sutra ću da spremam ćufte i šnicle u par sosu, i onda sam mirna i za sledeću nedelju, ostalo ide u hodu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 12:06:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam za danas planirala da pravim pitu sa sirom ili nešto od starog hleba.Imam gulaša od juče pa ću nešto iskombinovati
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 12:08:18
|
|
|
|
nata11
|
Super je ovaj spisak
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 12:11:20
|
|
|
|
cockic
|
djuvec i paprikas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 15:38:10
|
|
|
|
soni
|
riblju corbu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 19:08:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas sam bila vredna. Za rucak je bila pileca supa,pohovano belo meso,pohovani sampinjoni,pire krompir,kupus salata. Za desert sutlijas,a za veceru lazanje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 19:44:07
|
|
|
|
mama krava
|
Sladak kupus! Sad izvadila iz reLne pitu sa sirom za nas, a za debelog alergicara pitice sa prazilukom, pirincem, spanacem i lanenim semenom, i mogu vam reci da mi bes svidjaju, a i njemu!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 21:36:46
|
|
|
|
QueenJ
|
Ja odoh da spremam večeru za mm, uskoro će sa posla. Pohovane tikvice. Mmm...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.11.2014 21:54:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Palacinke gotove ! neplanirano. ..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 0:10:27
|
|
|
|
madre
|
danas pileca dziga i tursija.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 0:28:08
|
|
|
|
mati
|
I mi jutros pilecu dzigericu sa puuuno luka(crvenog i crnog). A za veceru mm przio ribu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 10:26:12
|
|
|
|
vikiveki
|
Peace ja tek sada videla tvoju listu za ručak super ti je, moram je perepisati,jer uvek mi je najteže smisliti šta ću da pravim,a samo spremanje je pesma Ja za danas planiram pire od spanaća sa jajima na oko i čorbicom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 10:39:59
|
|
|
|
Olga75
|
danas ce da bude pica Ane , konacno sam zapamtila recept za testo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 10:40:56
|
|
|
|
Torbica
|
Peace Danas pohovani bataci i pire!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 10:43:44
|
|
|
|
nata11
|
Ja jutros nakupovala praziluk, povce za corbe, sampinjone pa bih smuckala nesto u voku sa piletinom ali jos uvek nemam jasan recept u glavi
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 11:35:50
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Pastirsku pitu na koju mislim vec dva dana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 11:42:17
|
|
|
|
Klarita
|
Danas se osecam dobro spremila sam pitu za dorucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.11.2014 11:45:06
|
|
|
|
mama krava
|
NEmam ni ja nesto ideja... prazan spajz, prazanjikav i frizider... Deca bolestna, nisam izlazila danima.... Improvizacija - musaka od krompira i domaca pileca supa. Ako stignem bice i crnac bez jaja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
KOJE ZENSKO IME VAM SE VISE SVIDJA?jupiTARA (
42%)
LANA (
58%)
Ukupan broj glasova: 189Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!