Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 11:37:41
|
|
|
|
Modessty
|
izvolte čaj u podne
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 11:43:39
|
|
|
|
QueenJ
|
Hvala! Malo si poranila...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 11:45:25
|
|
|
|
Modessty
|
ja to na vreme, da ne okasnim a i dosta je kafe. Malo da zdravo živimo
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 11:46:17
|
|
|
|
emicaa
|
hvala Mod ali ja cu danas ipak kafu,nisam je pila tri dana
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 11:47:33
|
|
|
|
Modessty
|
pa dobro ajde! evo i kafa
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 11:52:17
|
|
|
|
emicaa
|
hvala,evo i od mene da se zasladite
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 11:53:24
|
|
|
|
QueenJ
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 12:09:16
|
|
|
|
Olga75
|
bar dan stigla jesen , ladno , sumorno , dusu dalo za spavanje
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 12:21:02
|
|
|
|
branki*
|
ja sam spavala ,malopre ustadoh mod,tvoja kafa i emicina torta,pa da se vratim u zivot!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 12:21:28
|
|
|
|
Klarita
|
Oldzi, haj Kod nas toplo i suncano A, ubih se trazeci da na konto caja koji stavi Mod lepo turim sliku na koju pise preko soljku caj "Neka si gi englezi nek' si piju caj u 5,mi iz leskovac ce si jedemo ajvar u 6" (ovo za ajvar preko sliku od parce hleba namazanog ajvarom
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 12:28:31
|
|
|
|
Modessty
|
ma može i ajvar!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 12:30:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Klarita ti ustala rano ujutru a mene nije bilo, ce da padne sneg sto posto . Vidim svi su nesto pospani evo
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 12:30:29
|
|
|
|
Klarita
|
O, Boze me sacuvaj ove zene , IndiRe Ju, Ljisooooo, ispade tebi ili Mod govorim sreca pa stavih Indire letelo bi perje za dzaba....
< Poruku je uredio Klarita -- 19.11.2014 12:31:30 >
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 12:32:35
|
|
|
|
Modessty
|
Klari .... ajvar-ju
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 12:34:42
|
|
|
|
QueenJ
|
Ahaha Ismejah vam se pošteno. Odoh da jedem sad, dale ste mi inspiraciju, jede mi se ajvar. I torta.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 12:38:07
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Klari .... ajvar-ju Ajvar-ju tu
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 12:46:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobar dan u centar! Emice daj malo te torte. ...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 13:00:44
|
|
|
|
mali_mis
|
Vratili se iz setnje. Jest neko ruzno vreme.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 13:33:02
|
|
|
|
QueenJ
|
Jaaooo, moram da se pohvalim! MM uskoro stiže sa posla, ručak, da sredim E. i ostavljam je njemu, u 16h idem da sredim nokte posle 5 meseci...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 19:45:03
|
|
|
|
vikiveki
|
Mmm vidim da stev se danas lepo gostile u kafanici,Modesty hvala na posluženju...popila sam kafu i malo se povratila
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 20:38:50
|
|
|
|
big mum
|
Dobro večeeeeeeeeeeeeee Evi mene nakon 100 godina,šta ima šta nema. Evo kod mene nathig spešl.Mužek,ručak,klinci-svi traže svoje.Onda na kraju usporio računar .Danaske bili iz kablovske i uklonili ruter-sad radi ki navijen. Kod nas hladno i klinci češće u kući.Podivljali su ,skaču,vrište,tuku se,otimaju. Sofia je u nekoj fazi negativizma i neposlušnosti.Samo se inati,ne želi da posluša,kmeči,ljuti se za sitnice.Strahinja je prati Takođe se stalno skida,presvlači.Čim mu kapne kap vode na 1 čarapu skida se komplet go i tako. Dođe mi da
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 21:14:55
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro vam veče.Mm radio do 8,baš sam se smorila cjeli dan sama,mislim ima Dorica samnom ali opet falu mi i on. Danas smo malo šetale,pa bile kod sveki.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 20.11.2014 0:23:28
|
|
|
|
mati
|
Utajio nocom ovaj centar...
< Poruku je uredio mati -- 20.11.2014 0:27:14 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 20.11.2014 0:24:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Evo i mene. Da se Mati ne sekira.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 20.11.2014 0:35:02
|
|
|
|
mati
|
Soso sad mi lakse. Uzni pucke Zone!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?