|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat]
17.11.2014 8:18:16   
IVA 11
Dobro jutro zenice drage. Vidim dosta noviteta ima...Pipi, sledeci ciklus bice tvoj, drzim fige! Soso, nadam se da ce sve biti ok, ljubim te! Ja sam juce bila na svadbi cijeli dan, prelijepo mi je bilo, popih i koje vince, jer definitivno cu dobiti bole me grudi bas. Ali sto god bude da bude, ne odustajem. :)

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 451
17.11.2014 8:22:58   
serpica
A ja samo da vas sve jakooooo user posted image user posted image i cekam lepe vestiuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 452
17.11.2014 8:47:26   
IVA 11
Ja sam upravo dobila, 3 dana ranije! Prosto ne mogu da vjerujem jer mi nikad ne porani, mislim da prvi put u zivotu mi se ovo desilo. Imam tacne M u dan.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 453
17.11.2014 8:52:27   
Tanjica81
Pipi user posted image
Amelia user posted image
Drage zao mi je.Glavu gore, idemu u decembarske pobede.
Klarisa navijam. Jesi kupila test? user posted image
Soso nadam se da to nije prava vestica. Javljaj novosti.
Didy ne odustaj...dok nema user posted image nista nije izgubljeno...user posted image
Zene javljajte novosti. Pozdrav drage.

Direktna veza do poruke: 454
17.11.2014 8:56:45   
Tanjica81
Iva user posted image user posted image user posted image
Ne odustajemo.

Serpice user posted image pijem zalfiju i D vitamin. Nadam se da ce i meni pomoci...

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 455
17.11.2014 9:10:24   
IVA 11
Hvala Tanjice! user posted image Ovo me bas iznenadilo, ne znam koji je uzrok da ranije dobijem, nikad mi se ovo nije desavalo. Ljubac za sve! :*

Direktna veza do poruke: 456
17.11.2014 9:20:58   
Sosa Mena
Ivo i kod mene je sinoc dosla. Izgleda da je takav mesec. Cekam da se Manja probudi pa idem do dr. Prijace mi pauza do februara.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 457
17.11.2014 9:24:30   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Ivo i kod mene je sinoc dosla. Izgleda da je takav mesec. Cekam da se Manja probudi pa idem do dr. Prijace mi pauza do februara.

Moja sestra je krvarila nedeljama i pored utrogestana.

Direktna veza do poruke: 458
17.11.2014 9:28:23   
Sosa Mena
Uradila sam test i negativan je. A betu mogu u Zrenjanin. Bas me sad jako boli stomak. Videcu sta ce dr da kaze.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 459
17.11.2014 10:42:39   
madre
pa sta je to sada sa tim poranelim vesticama?!user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 460
17.11.2014 13:09:12   
Sosa Mena
Ipak je user posted image . Kaze dr da se u materici vidi krv. Sutra idem da radim hormone. Pa pauza do februara. Taman da se malo opustim. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 461
17.11.2014 13:15:54   
Tanjica81
Soso user posted image user posted image user posted image .
javi se sutra...

Direktna veza do poruke: 462
17.11.2014 13:16:51   
Klarisa
Dobro jutro, drage devojke! Evo vidim da su sve lose vesti... MNOOOGO MI JE ZAO user posted image
Srculence, hvala ti na lepim recima, isplakala sam se dok sam citala tvoj post, pa jos sve ove poranele user posted image ....
Ja jos nisam dobila, a trebalo je juce. Cekam i dalje. Tanjice, nisam kupila test, jer nemam snage da ga radim jos uvek, sve mislim stice ce svakog trenutka. Sacekacu jos.
Hvala svima na lepim zeljama i podrsci. Izvestavacu o desavanjima sta god da je.
Mislim na sve vas. Nekako mi je lakse da podelim ove muke sa nekim ko to razume.
nadam se da cemo kad-tad docekati user posted image

Direktna veza do poruke: 463
17.11.2014 13:19:17   
mamica3
pozdrav za sve zenice..
nadam se da me niste zaboravile...
pokusacu da procitam sta ste pisale i od srce pozdravim stare i nove cekalice...
ja sam jos uvijek na cekanju jedina promjena je sto sam prosli mjesec uradila hsg i sad dalje,a kako i sta nemam pojma ...

Direktna veza do poruke: 464
17.11.2014 13:27:47   
Sosa Mena
Klarisa divim ti se kako nisi uradila test ja bih na tvom mestu vec dva uradila user posted image Dace Bog pa nas ovih dana obradujes.

Tanjice tu sam ja da vas bodrim. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 465
17.11.2014 13:42:45   
Klarisa
Veruj mi da nema zivaca da ga radim. sacekacu jos par dana, pa ako ne dobijem, onda cu. Sta je tu je. Ni na sta ne mogu da uticem.

Direktna veza do poruke: 466
17.11.2014 13:46:07   
Sosa Mena
Ne mozes naravno ali je za svaku pohvalu tvoje strpljenje.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 467
17.11.2014 14:35:40   
IVA 11
Ja sam sad od dr. Kaže da nije ništa strašno sto je poranika M, pregledala me na uz, rekla da je endometrijum sekretoran, zadebljan, 13 mm. Dala mi uput za hormone, radim ih sjutra. Pa da dođem u ponedjeljak da počnemo sa folikulometrijom. Eto to su moji noviteti. Pratim vas i navijam.

Direktna veza do poruke: 468
17.11.2014 14:49:51   
Klarisa
Super Ivo, sada cete imati najsigurniji podatak o danu za akciju :)

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 469
17.11.2014 15:51:46   
serpica
Iva,Soso,user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 470
17.11.2014 17:07:05   
llila
Cao drage moje kod mene nista novo grudi još bole ..trudim se da ne mislim najradije bi prespavala do 20-tog Didy ima li kod tebe promjena?Klarisa jel radis sutra test?Navijam jako

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 471
17.11.2014 18:15:21   
rasa_
Drage moje, dugo me nije bilo, ali vas pratim kad god stignem. user posted image Kod mene jos uvek nista novo. Radila sam neke pretrage pa se nadam da ce mi ove terapijice pomoci da ugledam user posted image . Navijam za sve cekalice i nadam se da cete uskoro ugledati user posted image .

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 472
17.11.2014 18:28:28   
Klarisa
Evo me. Malo sam odspavala posle posla, jer mi se stravicno spava... Nema jos nista novo. Nema user posted image , a bas mi mogla i da me zaobidje :) Mozda sutra kupim test (ako u medjuvremenu ne dobijem).

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 473
17.11.2014 18:34:24   
nata11
Kod Sose opet neko ludilo user posted image user posted image Maro izgleda da je vreme za jednu pauzu da odmoris telo.

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 474
17.11.2014 18:40:11   
7marii
Dan zenice i od mene,nije me bilo pa reko samo da cestitam onima koje su ugledale user posted image user posted image user posted image
ja sam malo na pauzi ali povremeno vas pratim.
Ovih meseci smo se pazili, morali smo ali uskoro vam se opet pridruzujem.
Mozda i ranije user posted image user posted image trebala danas ali je nema,mada ne obracam paznju ipak smo pazili. A i redno je bilo da zakasni predhodnih meseci bila tacna u dan i to rano 23dc. Tako da sam joj dala rok ako do 28dc ne dodje pada test eee ako budu user posted image nista nece da mi bude jasno user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here