Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 20:39:07
|
|
|
|
Klarisa
|
Eh, Pipi, bas si me rastuzila, ali idemo dalje. Sledeci ciklus je tvoj! Kod mene se jos nista ne desava. Cekam i dalje... Nervozna sam strasno i gladna (valjda od nervoze).
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 20:56:43
|
|
|
|
Kata90
|
Moj vam savet da se ne opterecujete sa tim previse.......kad se desi desice se samo OPUSTENO i bez nervoze ja i mm kad smo odlucili da zelimo dete znaci nismo se uopste opterecivali sa tim jednostavno desilo se iznenada,kada smo najmanje ocekivali.....Srecno
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 21:01:58
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: madre didy, trudna si, samo jos to ne znas to joj i ja stalno govorim a ne veruje mi . IZVORNA PORUKA: Kata90 Moj vam savet da se ne opterecujete sa tim previse.......kad se desi desice se samo OPUSTENO i bez nervoze ja i mm kad smo odlucili da zelimo dete znaci nismo se uopste opterecivali sa tim jednostavno desilo se iznenada,kada smo najmanje ocekivali.....Srecno sa ovim se potpuno slazem ali nije bas lako... mislim neko ko pokusava 3-4 meseca ne moze vise da bude opusten, svaki mesec je sve stresniji. ne mozemo psihu mnogo da kontrolisemo
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 21:16:50
|
|
|
|
Kata90
|
Bubi......kratko receno nismo svi istog razmisljanja,ja sam nakon 8 meseci ostala trudna ali se nisam svaki mesec opterecivala sa tim dal cu dobiti ili ne,testove nisam ni kupovala,neznam nekako nismo razmisljali o tome....to hocu da njim objasnim,drago mi je da si se slozila sa mojim misljenjem......
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 21:28:10
|
|
|
|
madre
|
kato, mislis ta dusevna opustenost daje veliku snagu spermatozoidu da oplodi jajnu celiju ili nesto drugo?
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 21:32:48
|
|
|
|
Kata90
|
E bas tako madre samo opusteno,netreba cak sto vise ni pricati o tome....barem mi nismo.......sve sasvim normalno........
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 21:50:18
|
|
|
|
Didy
|
Mene počinje da boli kao kad treba da dobijem, tako da mislim da ovaj mesec nije naš, al dobro, sačekaćemo ipak da sudija odsvira kraj, pa ćemo onda znati tačan rezultat. Sutra sam zakazala masažicu, jedva čekam, treba mi ko hleb nasušni. Idem da peglam, imam gomilu, pozdravljam vas sve!
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 21:53:05
|
|
|
|
bubulence
|
didy to nista ne znaci, znas i sama
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 22:11:40
|
|
|
|
madre
|
u principu i mene taj bol u stomaku obeshrabri iako stvarno nije nikakav pokazatelj...
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 22:15:42
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 E bas tako madre samo opusteno,netreba cak sto vise ni pricati o tome....barem mi nismo.......sve sasvim normalno........ Eh ako je to sve sto treba ja cu od sada da sutim ko Šalu na stranu, moja opustenost je nakon prve godine vjerovatno otisla u nepovrat, ali sta je tu je....... idemo u novi krug.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 22:26:40
|
|
|
|
Klarisa
|
Ja sam prvu godinu bila ok, Kao ne razmisljam o tome, ne pratim kalendar... druge godine sam pratila ciklus, kupovala testove za ovulaciju svakog meseca... 2 puta mi je zakasnila po 2 dana, odmah sam radila test i oba puta je bio negativan... Isla kod ginekologa, ona kao sve je u redu, ne vidi problem, posle se ispostavi da je stitna zlezda usporena, pa onda analize, terapija... i evo vec vise od godinu kako se terapija stabilizovala i trebalo bi sada da je sve u redu, a opet se nista ne desava.... Inace, jos uvek nisam dobila, videcemo sta ce biti sutra. Nada mi jedino preostaje.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 22:32:21
|
|
|
|
pipi_coco
|
Klarisa nadam se da ces ugledat svoje Kod mene i kod tebe se bas nesto oteglo jbg, ali ti si ovaj put pravo sumljiva
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 22:33:51
|
|
|
|
Klarisa
|
jao, hvala ti :) Ja se nadam a ni sama ne verujem. Sve mislim sad ce
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 16.11.2014 23:58:45
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kod mene je upravo stigla 25dc i to pored utrogestana. Ciklusi su mi na 28dc ne znam kako sad da dodje ovako rano. Sutra idem do ginekologa nista mi nije jasno.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 17.11.2014 0:02:01
|
|
|
|
amelia
|
Crtice samo da vam javim daje moja vestica stigla i da sam se posteno isplakala idemo dalje.navijam za sve vas da.odete u trudnicke teme pa da i mene povucete.pozdrav za sve vas
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 17.11.2014 0:35:31
|
|
|
|
madre
|
soso, da budem iskrena, ni meni nije jasno mozda glupo pitanje, ali jesi li sigurna da je menstrualno krvarenje? amelia, stvarno mi je zao
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 17.11.2014 0:43:36
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Madre ako mi verujes vise ne znam da li jeste ili nije. Sad me muz podset_i da sam tako isto krvarila u avgustu kad nisam znala da sam trudna pa se ta trudnoca zavrsila pobacajem. Tad mi je dosla na 26dc i trajala tri dana onda prokrvarim ponovo krzo devet dana i tad ustanove da sam trudna ali trudnoca nije mogla da se spasi. Sad sam bas besna.
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 17.11.2014 0:45:31 >
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 17.11.2014 0:50:19
|
|
|
|
madre
|
uh pa je l crvena krv i obilno kao i menstruacija? a da ti sutra uradis neki test ili, jos bolje, betu? mada ce ti ginokolog reci najbolje... kada ces ici?
< Poruku je uredio madre -- 17.11.2014 0:51:27 >
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 17.11.2014 0:51:12
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: Klarisa Ja sam prvu godinu bila ok, Kao ne razmisljam o tome, ne pratim kalendar... druge godine sam pratila ciklus, kupovala testove za ovulaciju svakog meseca... 2 puta mi je zakasnila po 2 dana, odmah sam radila test i oba puta je bio negativan... Isla kod ginekologa, ona kao sve je u redu, ne vidi problem, posle se ispostavi da je stitna zlezda usporena, pa onda analize, terapija... i evo vec vise od godinu kako se terapija stabilizovala i trebalo bi sada da je sve u redu, a opet se nista ne desava.... Inace, jos uvek nisam dobila, videcemo sta ce biti sutra. Nada mi jedino preostaje. Zdravo cekalice da se nadovezem i ja mozda ce nekom uliti nadu u smislu da cuda se desavaju ukoliko verujete u njih. Mi smo 7 godina u braku.prva godina nista ajde nisam bila opterecena u smislu imamo jos vremena.Druga godina nista.Krenem kod dr kod mene sve u redu a kod mm malo losiji nalaz ali ne toliko da nemoze.Te godine ostanem trudna ali ode u 7 nedelji. 3 i 4 godina jako opterecena merila bt kupovala lh trakice tempirala odnose i nista.5 godina braka odustajem neverujem vise.Posle se spremam za vto moji nalazi mi propadnu jer mm jos nije bio spreman na takav postupak imamo kao vremena.do gidne isto nista odlucimo e sad cemo da se spremamo za vto.Dok sam ja jurila po lekarima za analize bila opterecena do kad mi sta vazi desilo se cudo.Ja trudna prirodno. Klarisa zelim ti da nedodje a da tome razlog budu
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 17.11.2014 0:52:22
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Crvena jeste ali ima samo fleka nema jos krvarenja. Test cu da uradim, a betu moram u Zr. Idem ujutru do ginekologa pa cu videti sta dalje. Popicu i sad utrogestan. Ni t mi nije pala i dalje je 37.4 sto mi je sumnjivo jer mi padne dva dana pred vesticu. I ostali simptomi su i dalje prisutni.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 17.11.2014 0:54:27
|
|
|
|
srculence25
|
Soso navijam da je to taj dobitni I ja sam imala na dan ocekivane trag ali je bio bas oskudan i trajao 2 dana.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 17.11.2014 0:57:03
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Soso navijam da je to taj dobitni I ja sam imala na dan ocekivane trag ali je bio bas oskudan i trajao 2 dana. Daj Boze Srculence. Ja sam navukla fobiju do svega. Ako je ovo trudnoca bice sesta po redu. Stvarno nisam spremna na pobacaj.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 17.11.2014 1:02:13
|
|
|
|
srculence25
|
Soso ja te puno zaprasujem da je to to.Bas pratim sta se desava i iscekujem vesti.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 17.11.2014 1:02:33
|
|
|
|
madre
|
ma da nije u pitanju cuveno implantacijsko krvarenje? mada znam da ti vec imas iskustva sa tim, pa verujem da bi prepoznala... ali to kako meni opisujes i koji ti je dan ciklusa plus jos uvek povisena temperatura i sve ostalo, rekla bih da je to-to
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 17.11.2014 1:07:19
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Madre implatacijsko sam imala u januarkoj trudnoci i bilo je 22dc ali kao sukrvica u sekretu ne ovako. Sad ako laznu menstruciju smatramo isto implatacijskim moze da bude. Videcu da li ce preko noci da se poveca ali cu ujutru uraditi test i bilo kakav da je rezultatat idem kod dr. Mada i da je sad trudnoca ne verujem da ce test ista sutra da mi pokaze. Zeznuto mi je sto u selu nemam gde betu da uradim vec moram za Zr valjda cu moci da odem jer popa sutra ceo dan nije kuci. Sto volem kad me ovako sve savata Srculence hvala. Volela bih iskreno da je ovo vesticara ali kako bude.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.