Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 3.11.2014 15:04:54
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Hvala Ivo. Dace Bog da se bar jedan oplodi u ovom ciklusu. Sto se tice briseva mislim da vaze tri meseca.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 8:37:05
|
|
|
|
pipi_coco
|
Crtice šute i mute hmmmmm Ima da bude veseo novenmbar. Mene povremeno probadaju jajnici, malo lijevi, pa malo desni, ali mislim da se to moja luda glava nafurala da se ko nešta dešava tamo Soso navijam za tebe
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 8:54:57
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro crtice drage! Ja malo prepravila spisak, pa ajd budite fine i bacite i vi pogled na prvu stranu i prvi post i javite mi u pp ako treba šta da menjam! Soso ti si ovog ciklusa na "konju" Mora da te ubode kad ti je rođendan! Nadam se da će novembar doneti puno puno i
< Poruku je uredio Modessty RR -- 4.11.2014 8:55:20 >
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 12:24:34
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Mod ja sam uvek na konju Sto se mene tice spisak je dobar. Bilo bi stvarno lepo da mi se ispuni rodjendanska zelja.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 12:28:02
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Mod ja sam uvek na konju Sto se mene tice spisak je dobar. Bilo bi stvarno lepo da mi se ispuni rodjendanska zelja. Nego sta nego da se ispuni i tebi i svim crticama,vuceeeeem
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 14:38:48
|
|
|
|
IVA 11
|
Ćao crtice! Mi pokrili sve plodne dane, pa što mam Bog da! :)
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 14:41:57
|
|
|
|
eca89
|
Iva11 mnogo mi je drago tebe, navijamo da budu
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 14:43:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Zelim srecu svima i navijam za
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 14:49:34
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Serpi Ivo ovo je dobitna kombinacija.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 14:55:00
|
|
|
|
IVA 11
|
Fala ženice! Mi smo za razliku od prošlog puta opušteni skroz!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 14:58:08
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Moram da priznam da sam i ja ovaj put zesca ladovina. Sto tako sad ne znam.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 20:32:52
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam ladovina zadnje 2 godine, ''ladovina'' je moj drugi nick.
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 21:08:32
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nato sumnjiva si
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 21:24:36
|
|
|
|
Linaaaa
|
Cao crtice sve vas puno pozdravljam i prasim jako za puno Nekako sam se vezala za ovu temu, danas sam prvi put osetila bebine pokrete pa sam bas uzbudjena
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 21:31:31
|
|
|
|
Klarisa
|
Zdravo svima! Evo me posle pauze od godinu dana. Godina je bila burna, i lepa i ruzna. Sada cemo malo zesce da poradimo na bebici. Za vikend su bili plodni dani pa smo se trudili. Danas je 15 dan ciklusa. Ne treba da dobijem 16. novembra :) Cekam i drzim palceve svima ovde prisutnim, bas kao i sebi :)
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 21:33:05
|
|
|
|
Klarisa
|
Cestitke Lini i Serpici! :)
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 21:33:38
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Lina mazi tibu. Klarisa bice to pravi pogodak. Kod mene veceras nema nista od muckanja, a mislim da ce mi sutra biti O.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 22:03:14
|
|
|
|
nata11
|
Pa sutra ces nadoknaditi Soso
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 22:11:06
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Volem ja premijeru, a i reprizu
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 22:13:41
|
|
|
|
Klarisa
|
Navijamo za reprizu :) Evo sad sam citala ovde po forumima o ranim simptomima i vec sam umislila da ih sve imam, a ovulacija mi bila pre 3 dana , hehehehe
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 4.11.2014 22:15:14
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Volem tripovanje. Do dana D ima jos dosta toga da ti se prikaze
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 5.11.2014 8:08:13
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ja sam ladovina zadnje 2 godine, ''ladovina'' je moj drugi nick. A moje drugo ime je "tripovanje" hahhaha Evo vec me ziga, piskim stalno, a nismo uopste dobro pokrili dane O, dakle ludaca je među vama BTW dobro jutro svima.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 5.11.2014 8:16:04
|
|
|
|
IVA 11
|
Još jedna ludača je sa vama. 5 dpo, mene bole grudi i žigaju jajnici kao pred M. Ko zna što je to. Uglavnom vadim progesteron 21 dc, pa ako bude što ovog mjeseca bude, ako ne krećem sa folikulometrijom od sledećeg ciklusa. Ovo čekanje je najgore :) ljubac za sve!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 5.11.2014 8:17:42
|
|
|
|
nata11
|
Jutro
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 5.11.2014 8:24:42
|
|
|
|
majared
|
Dobro jutro Dobila sam juce, odoh da izracunam plodne dane pa da ubedim muza da ovog meseca krenemo u akciju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.