|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
4.11.2014 11:11:08   
srculence25
jaooo zenice drage bas sam se uplasila.Jutros sam se probudila mokra i ustanem da piskim ja mokra skroz kao i dusek u krevetu user posted image
Malo mi je nos zapusen pa nisam osetila nikakav miris bilo je bezbojno cini se.
Sad necurka nista i nemam bolove.Umislila sam da nije vodenjak pukao user posted image
zvala dr on tek radi u petak pa tad da dodjem.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 251
4.11.2014 11:11:53   
*Maki*

IZVORNA PORUKA: hanka

user posted image
Jedva da sam spavala sve ukupno 3 sata.Cele noci me bolele prepone i malo donji deo stomaka,ne znam jel to ok ili nije user posted image kontrola je tek za desetak dana a juce mi se pojavio ponovo svetlo braonkast sekret user posted image

Nemoj da brineš, ja sam se bila istraumirala kada sam videla braonkaste tragove a jos me boluckao stomak bas u tom periodu u kom si ti sada, valjda se to desava jer se materica širi, nemoj da brineš, bitno je da nema one sveže crvene krvi.. To mi se desilo sada u rdugoj trudnoci, u prvoj nije, ali sam tada ležala non stop 3 meseca. Odmaraj se i meni su rekli da stavljam utrogestan 2x200mg, tako da neces da pogresis ako kupis i stavljas. A kasnije ce ti doktorka dati na recept ako bude trebalo, ne plaća se sad lekić. Ljubim te

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 252
4.11.2014 11:21:53   
choopa choops
Dobar dan :)

Wiv nije kasno ni za danas, ali ja ipak mislim da će to biti četvrtak user posted image

Ipo drago mi je da je bolje user posted image

srculence ne znam ništa o tome user posted image Valjda je sve OK. A nema drugog doktora da te pogleda?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 253
4.11.2014 11:39:37   
serpica
Srculence ipak se javi dr za svaki slucaj..
Hanka ista sam i ja,cim me nesto zaboli odmah pomislim na najgore,aj tebi je oprosteno a ja matora pa se jos plasim.Sinoc kad sam bila na uz posle doktorovog "sve je ok" ja sam uzdahnula na sta me je on rekao: "sad uzisi sama,a kad dodje vreme za porodjaj zajedno cemo da uzdisemo"
Nisam znala dal da se smejem ili da placem....user posted image ni njemu coveku nije lako...

< Poruku je uredio serpica -- 4.11.2014 11:40:38 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 254
4.11.2014 11:51:28   
hanka
Sutra nova tema porodile se Ana i Wiw user posted image user posted image
Ma kontam da to braon su neki hematomi ili zaostala krv zbog mog polozaja materice,pijem utrogestan 3x200,primala sam progesteron 3x250 na treci dan i isto se desava.A zavrsavam sa estrofemom sutra i plus fraxiparin i brdo nekih vitamina.Sto bi rekao Serpi nas dr kao kokoska se kljukam koncentratima.A kad sam posle zadnjeg uz pitala da li sad mogu normalno da se ponasam samo sto mi nije preporucio psihijatra user posted image
Wiw ova nedelja mi je bas kriticna jer sam imala spontani pre 6 godina

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 255
4.11.2014 11:55:47   
branki*
wiv,ana,jos nistauser posted image
hanka,mozda ne bi bilo lose da vidis za taj utrogestan sa dr bar u pocetku,mada sam i ja imala jednu epizodu sa malo braon krvi.
ja bila u zajecaru,radila neku analizu bozi,sad malo oko rucka se muvam,pa u obdaniste...
devojkeuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 256
4.11.2014 12:54:35   
wivern

IZVORNA PORUKA: hanka
Wiw ova nedelja mi je bas kriticna jer sam imala spontani pre 6 godina

Razumem te u potpunosti, ja imala jedan pre 5 god i jedan prosle godine...Ali to je sve bilo, sad smo trudne i zadovoljne user posted image
Samo nemoj i ti da trazis mucnine kao i Serpi user posted image
Srculence kupi one uloske za proveru plodove vode, mislim da ih je sanjalica koristila ako ne odes kod dr.
Branki cini mi se da ce ipak Anci pre mene.
Stigao i kum sa sjajnim vestima..kuma je trudna i nosi blizance..jeeeeeeeejuser posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 257
4.11.2014 13:00:09   
Klarita
Wiv, Ana, jos ste tu user posted image user posted image moracu da vam prebajemuser posted image
Sve vas user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 258
4.11.2014 13:02:42   
serpica
Wiv bravo za kuma user posted image i kumu naravno,sad mozes na miru da se porodis sve je spremno user posted image a mucnine mi ne prizivaj,malo ih je manje ili ih dobro kontrolisem user posted image
Gde je Ana?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 259
4.11.2014 13:04:13   
anita
Wiv user posted image user posted image za kumu i blizance. Ja sedim na terasi i uzivam u lepom vremenu.

Wiv jel imas neke simptome, kako se osecas?

Devojke user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 260
4.11.2014 13:10:59   
wivern

IZVORNA PORUKA: Klarita

Wiv, Ana, jos ste tu user posted image user posted image moracu da vam prebajem

Ja citam prebIjem i jos se cudim sto mene, on je kriv sto nece da izadje user posted image
Izbaj nam nesto na brzaka, pa da krecem..
Krsta me bole i dalje.. i to je to..nista drugo ne osecam...danas cu da gledam sto vise da setam, mozda nesto i ubrzam.
Anci mi je sumnjiva, ona ce samo da se javi da je sve gotovo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 261
4.11.2014 13:13:19   
mali_mis
Ma kakvo setanje, dohvati muza user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 262
4.11.2014 13:13:21   
Mala Elena
Hanka, nadam se da ce sve biti ok. ..odmaraj , manje misli . Bice sve kako treba user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 263
4.11.2014 13:14:24   
Sosa Mena
Wivern aj srece ti oslobodi poziciju da mogu da se uglavim. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 264
4.11.2014 13:23:44   
Klarita
Wiv sad sam prebajalauser posted image a, red je da oslobodis mesto na ovu moju sosu user posted image za obe zagrljaj

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 265
4.11.2014 13:24:55   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Klarita

Wiv sad sam prebajalauser posted image a, red je da oslobodis mesto na ovu moju sosu user posted image za obe zagrljaj

Rosuljke prebaj i meni nesto. Ocu na jug da dodjem. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 266
4.11.2014 13:32:50   
Ana13
Wiv,bravo za kuma user posted image
Necu ja pre tebe,kontrakcije su mi skroz prestale,stomak mi je viiisooko. Ja mislim da cu tek sledece nedelje. Tako mi se javlja user posted image
Klarita,baci neku madjiju za sutra. Ovako vise ne ide

Direktna veza do poruke: 267
4.11.2014 13:32:59   
Klarita
Cu bajem nego sta, pa za Uskrs da se majemo i pijemo kafu kod mene na terasu i u Hush, nemas pojma kakvu hranu ubacili, ima da te podgojim malko i povecam dodatno stomaceuser posted image koje sam vec u glavu zamislila okruglouser posted image

Direktna veza do poruke: 268
4.11.2014 13:33:58   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Ana13

Wiv,bravo za kuma user posted image
Necu ja pre tebe,kontrakcije su mi skroz prestale,stomak mi je viiisooko. Ja mislim da cu tek sledece nedelje. Tako mi se javlja user posted image
Klarita,baci neku madjiju za sutra. Ovako vise ne ide

Baceno...pa javni mi se sutra iz klinickiuser posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 269
4.11.2014 13:50:17   
wivern

IZVORNA PORUKA: Ana13
Ja mislim da cu tek sledece nedelje.

E pa ne moze. Georgina moze biti samo jedna a to sam ja user posted image
I rodjena majka je pocela tako da me zove user posted image
Soso samo ti upadaj, malo cemo se gurkati par dana na krevetu ali nema veze user posted image
Kakvo divno vreme, osecam kad se budem porodila momentalno ce udariti neki -5000 stepeni i neki uragan, da ne mozemo iz kuce nos da promolimo.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 270
4.11.2014 13:54:04   
Sosa Mena
Rosuljke dace Bog. A ti Wiw da se porodis u petak na moj rodjendan. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 271
4.11.2014 13:54:11   
Modessty
ooo wiv dođe li kum? Ja reko će nam javiš da si u bolnici user posted image
Anu više i ne smem da zovem. Će me namrzne user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 272
4.11.2014 13:59:59   
wivern
U skladu sa mojom situacijom zapevajmo SLEDECU KOMPOZICIJU
Mod ja cu u bolnicu ali na usno odeljenje, pas mi se opasno zaljubio i po ceo dan samo cvili user posted image dodje mi da pocupam svoje usi.

< Poruku je uredio wivern -- 4.11.2014 14:01:24 >

Honey, I'm Home

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 273
4.11.2014 14:44:29   
Njica
Gde ste trudnicee, tu su nam i wiv i Ana, ja isto mislila da je tema vec otvorena pa rekoh da navijam za Wiv a u medjuvremenu da spremim ruckic mm jer mu je rodjendan, uzivajte bas je lep dan!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 274
4.11.2014 14:55:14   
Peace*

IZVORNA PORUKA: wivern

SLEDECU KOMPOZICIJU

user posted image user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here