|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
3.11.2014 23:57:42   
mati
Wiv bice 4. user posted image
Pa da zajedno pripremamo torte i smisljamo ideje.

< Poruku je uredio mati -- 4.11.2014 0:05:00 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 226
4.11.2014 2:03:32   
vonavoj
Pih...nema jos teme za wiv! Polako..to pocetno otvaranje ide sporije.. A dzaranje ce ti ubrzati!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 227
4.11.2014 6:36:22   
mali_mis
Ooooo wiv pocelo je user posted image
Ipo odmaraj sto vise, i obavezno idi kod dr. da pogleda sta se desava user posted image
Bubi, pitacu snajku gde je dz u Odzacima, ja znam da tamo imaju super ginekologa, i da svi idu kod nje.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 228
4.11.2014 6:41:23   
serpica
Dobro jutro user posted image
Wiv,Ana? Sta se desava? Ima li novosti?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 229
4.11.2014 8:11:48   
Trcosava
Ja nemam nikakve novosti user posted image

Jutar!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 230
4.11.2014 8:22:17   
branki*

IZVORNA PORUKA: wivern

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Jesu li je bar malo "prodžarali" da prije krene? Je li njoj uopšte ispao čep?

Dzarao me danas ko je stigao da prostite user posted image Prvo dr a onda i ovi u bolnici.. A najbolja mi je cistacica koja mi kaze "sta si se uspanicila pa prenela si samo dva dana kao da je smak sveta".

wiv,ti si lik,stvarnouser posted image nasmeja me!a,i cistacica je vrhuser posted image
ipo,bice dobro to ,miruj,lezi,ne radi nista....
ja kod kuce,boza u vrticu,sva sam se nadula u licu ko da su me bumbari izujedali,valjda cu da splasnem.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 231
4.11.2014 8:52:08   
serpica
Wiv cistacica ce te opravi user posted image
Branki user posted image ja pijem drugu kafu dok nije krenula muka a onda se bacam na posao,mali spava drugu turu...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 232
4.11.2014 8:55:12   
bubulence
sanjala sam da se Wiv porodila, i da je beba teska 4050gr user posted image .
misu ta dr je otisla nedavno u penziju. a mm je pokusavao da mi objasni gde je dz ali je to drugi deo grada gde ja nikada nisam bila i nemam pojma. a od prilike mi treba sat vremena peske...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 233
4.11.2014 8:55:45   
wivern
Juhuuuuuu evo me...sve isto, stanje ne promenjeno osim sto me vise bolela krsta u toku noci. Sva sreca te spavam kao klada user posted image
I jutros grceviiii, kao da necu stici ni do wc-a a ono nista..prodjose..
I tako...MM me samo ljubaka on je jadan veliki emotivac user posted image da sam pametna sada pa da ga smotam za bilo sta sto mi treba user posted image
Ipo kako si danas?
Ostale devojcice?
E Branki cistacica je vrh..zna zena znanje
Hmm Bubi kilazu sigurno ne masis :))))))

< Poruku je uredio wivern -- 4.11.2014 8:57:38 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 234
4.11.2014 8:58:07   
Modessty
Dobro jutro! user posted image Wiv, Ana13 danas je lep dan za porađanje čini mi se! user posted image Sija sunce, vedro nebo, početak meseca.... ma nema bolje! user posted image

Šerpi ne stigoh sinoć da te zovem user posted image Izvini

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 235
4.11.2014 8:59:39   
Anoniman
Wiwwwww zenoooooo jos malo, sad sam htela da te smaram na fbuser posted image ipak ce biti 6user posted image

Inace pre 3 godine, na danasnji dan mi je pukao vodenjak, i ostah ja u porodilistu, 3 godineeeeeeeeee, kad preeuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 4.11.2014 9:00:38 >

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 236
4.11.2014 9:03:48   
hanka
user posted image
Jedva da sam spavala sve ukupno 3 sata.Cele noci me bolele prepone i malo donji deo stomaka,ne znam jel to ok ili nije user posted image kontrola je tek za desetak dana a juce mi se pojavio ponovo svetlo braonkast sekret user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 237
4.11.2014 9:08:12   
wivern
Hanka to je ok, pa sad ce polako da pocne sve da te boli...beba raste i sve se zivo pomera u tebi..
a sekret moze biti i od utrogestana ako ga stavljas i nije strasno sve dok nema prave crvene krvi.
Uglavnom, spremi se na bolove, probadanja, grcenja i ostale znake da si vec ozbiljno trudna user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 238
4.11.2014 9:16:40   
Trcosava
Aj ti što si se stisla za dva dana prekoračenja, pogeldaj na skajp user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 239
4.11.2014 9:17:36   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: wivern

Juhuuuuuu evo me...sve isto, stanje ne promenjeno osim sto me vise bolela krsta u toku noci. Sva sreca te spavam kao klada user posted image
I jutros grceviiii, kao da necu stici ni do wc-a a ono nista..prodjose..
I tako...MM me samo ljubaka on je jadan veliki emotivac user posted image da sam pametna sada pa da ga smotam za bilo sta sto mi treba user posted image
Ipo kako si danas?
Ostale devojcice?
E Branki cistacica je vrh..zna zena znanje
Hmm Bubi kilazu sigurno ne masis :))))))

Wiv samo lagano, stize polako ali sigurno Maksim, skorpijica moja user posted image tako sam i ja mojoj mami bila spora nisam kretala pa nije bilo sanse user posted image

Ja sam sinoc jedva zaspala, onako povremeno sam osecala stezanje, a uz to bebac se aktivirao nije mogao nikako da se smiri i omoguci mi da bar zaspim,ali nekako posle zaspah...

Jutros je bolje, jednom sam osetil bol u ledjima ,sa da jedem, nesto obavim na kompu pa da legnem ponovo,jer i juce mi to krenulo oko sredine dana,ne prija mi ni dugo sedenje pa cu se truditi da lezim sto vise, nema mi druge.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 240
4.11.2014 9:18:22   
hanka
Jao kako me nesto zaboli ja sve mislim da nesto nije uredu user posted image
Sto se sekreta tice vec sam navikla ali se sve nekako iznenadim,pojavi se na sedam dana potraje 2-3 i tako u krug
Uf da izadjem iz ovog kriticnog perioda pa da se smirim barem malo user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 241
4.11.2014 9:23:33   
bubulence
miisuuu hvala za pp, ne mogu da ti odg sa tel!
wiv lagano, na kom spratu zivis? ajde polako gore dole bez lifta user posted image . jel stigao kum? sestra?

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 242
4.11.2014 9:27:54   
Modessty
Ipo pazi se, odmaraj što više. Neću da te plašim, ali moja sestra se porodila u 26. nedelji jer nije slušala dr i jurcala da organizuje svadbu. Mislim bezveze što ti ovako kažem, nije mi cilj da te uplašim, već da se pripaziš user posted image

Nisam skoro pisala u temi o prevremeno rođenoj deci, sad kad pomenuh sestru setih se. Naša divna Noa je heroj nad herojima! Od miša koji je na rođenju imao 700g sada je izrasla u besnog devojčurka od 20 meseci! user posted image I izašla u kalendaru Beba Heroja za 2015 godinu svetske organizacije BabyFist!
Pišem tamo u temi sad kad se setih

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 243
4.11.2014 9:33:38   
wivern

IZVORNA PORUKA: hanka
Uf da izadjem iz ovog kriticnog perioda pa da se smirim barem malo user posted image

Ahahahahaha dobra si, pa onda krecu druge traume Hanka user posted image
Onda se prvo stresiras jer nikako da osetis bebu, pa kad je osetis ne osecas svaki dana isto, pa zasto se sada ne mrda, pa ako krenu one lazne kontrakcije..pa... Uffff..user posted image
Sve je to sjajno u stvari nego sam samo htela da ti kazem da je sve ok, i da ce bebac tek sad da te zeza jer je tako u mogucnosti user posted image
Bubi, ja na prvom spratu..bzvz bas.. sestra stigla juce, po kuma idemo danas..
MM vodi i mene ako nesto krene da me odmah sprovede do bolnice user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 244
4.11.2014 9:37:02   
Modessty
wiv čekamo nestrpljivo user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 245
4.11.2014 9:40:09   
anita
Jutro devojke
Ja evo pijem user posted image
Bebe su aktivne od ranog jutra. Samo me gurkajuuser posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 246
4.11.2014 10:02:47   
glukica
Dobro jutro user posted image WIv ti si tako opustena,ja se tebi divim user posted image Ipo moras da odmaras sto vise i bices dobro sigurno! Ja tako lose spavam da je to uzas,ustvari ne mogu da se namestim i uspavam..kad se uspavam onda super..ali do tad muke.. Kod mene je vreme nikakvo,moj muz po ceo dan u novom stanu radi,bas mi je dosadno kuci,ali me mrzi da izlazim napolje lose je vreme..razmisljam da li da odem do grada da malo nlejim po radnjama i trosim parice od dosade user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 247
4.11.2014 10:22:40   
Ana13
Wiv,jos nemas temu ?!? Ajde potrudi se malo,nemoj da upadnes u moj termin user posted image
Meni majstori obecali da zavrsavaju danas,pa da sutra mogu lagano u porodiliste user posted image
Jel ste svi ok? Pisem sa tableta,pa mi nesto nezgodno sve da procitam. Sad mi debeli prstici pa sve pritiskam sto ne treba I otvaram pogresne stranice
Veceras u 6h idem na pregled,pa cemo videti da li da navijate za sutra. Nego cekam Wiv,necu sutra da se guramo user posted image

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 248
4.11.2014 10:39:02   
Modessty
Anči ne sekiraj se, Wiv će danas user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 249
4.11.2014 10:42:04   
Sanjalica1980
Wiv draga, bas mi se svidja sto si tako opustena. Jos malo pa malisan stize user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here