Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 3.11.2014 23:57:42
|
|
|
|
mati
|
Wiv bice 4. Pa da zajedno pripremamo torte i smisljamo ideje.
< Poruku je uredio mati -- 4.11.2014 0:05:00 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 2:03:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Pih...nema jos teme za wiv! Polako..to pocetno otvaranje ide sporije.. A dzaranje ce ti ubrzati!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 6:36:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Ooooo wiv pocelo je Ipo odmaraj sto vise, i obavezno idi kod dr. da pogleda sta se desava Bubi, pitacu snajku gde je dz u Odzacima, ja znam da tamo imaju super ginekologa, i da svi idu kod nje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 6:41:23
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro Wiv,Ana? Sta se desava? Ima li novosti?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 8:11:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja nemam nikakve novosti Jutar!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 8:22:17
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: choopa choops Jesu li je bar malo "prodžarali" da prije krene? Je li njoj uopšte ispao čep? Dzarao me danas ko je stigao da prostite Prvo dr a onda i ovi u bolnici.. A najbolja mi je cistacica koja mi kaze "sta si se uspanicila pa prenela si samo dva dana kao da je smak sveta". wiv,ti si lik,stvarno nasmeja me!a,i cistacica je vrh ipo,bice dobro to ,miruj,lezi,ne radi nista.... ja kod kuce,boza u vrticu,sva sam se nadula u licu ko da su me bumbari izujedali,valjda cu da splasnem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 8:52:08
|
|
|
|
serpica
|
Wiv cistacica ce te opravi Branki ja pijem drugu kafu dok nije krenula muka a onda se bacam na posao,mali spava drugu turu...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 8:55:12
|
|
|
|
bubulence
|
sanjala sam da se Wiv porodila, i da je beba teska 4050gr . misu ta dr je otisla nedavno u penziju. a mm je pokusavao da mi objasni gde je dz ali je to drugi deo grada gde ja nikada nisam bila i nemam pojma. a od prilike mi treba sat vremena peske...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 8:55:45
|
|
|
|
wivern
|
Juhuuuuuu evo me...sve isto, stanje ne promenjeno osim sto me vise bolela krsta u toku noci. Sva sreca te spavam kao klada I jutros grceviiii, kao da necu stici ni do wc-a a ono nista..prodjose.. I tako...MM me samo ljubaka on je jadan veliki emotivac da sam pametna sada pa da ga smotam za bilo sta sto mi treba Ipo kako si danas? Ostale devojcice? E Branki cistacica je vrh..zna zena znanje Hmm Bubi kilazu sigurno ne masis :))))))
< Poruku je uredio wivern -- 4.11.2014 8:57:38 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 8:58:07
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Wiv, Ana13 danas je lep dan za porađanje čini mi se! Sija sunce, vedro nebo, početak meseca.... ma nema bolje! Šerpi ne stigoh sinoć da te zovem Izvini
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 8:59:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Wiwwwww zenoooooo jos malo, sad sam htela da te smaram na fb ipak ce biti 6 Inace pre 3 godine, na danasnji dan mi je pukao vodenjak, i ostah ja u porodilistu, 3 godineeeeeeeeee, kad pree
< Poruku je uredio Unina mama -- 4.11.2014 9:00:38 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 9:03:48
|
|
|
|
hanka
|
Jedva da sam spavala sve ukupno 3 sata.Cele noci me bolele prepone i malo donji deo stomaka,ne znam jel to ok ili nije kontrola je tek za desetak dana a juce mi se pojavio ponovo svetlo braonkast sekret
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 9:08:12
|
|
|
|
wivern
|
Hanka to je ok, pa sad ce polako da pocne sve da te boli...beba raste i sve se zivo pomera u tebi.. a sekret moze biti i od utrogestana ako ga stavljas i nije strasno sve dok nema prave crvene krvi. Uglavnom, spremi se na bolove, probadanja, grcenja i ostale znake da si vec ozbiljno trudna
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 9:16:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Aj ti što si se stisla za dva dana prekoračenja, pogeldaj na skajp
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 9:17:36
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: wivern Juhuuuuuu evo me...sve isto, stanje ne promenjeno osim sto me vise bolela krsta u toku noci. Sva sreca te spavam kao klada I jutros grceviiii, kao da necu stici ni do wc-a a ono nista..prodjose.. I tako...MM me samo ljubaka on je jadan veliki emotivac da sam pametna sada pa da ga smotam za bilo sta sto mi treba Ipo kako si danas? Ostale devojcice? E Branki cistacica je vrh..zna zena znanje Hmm Bubi kilazu sigurno ne masis :)))))) Wiv samo lagano, stize polako ali sigurno Maksim, skorpijica moja tako sam i ja mojoj mami bila spora nisam kretala pa nije bilo sanse Ja sam sinoc jedva zaspala, onako povremeno sam osecala stezanje, a uz to bebac se aktivirao nije mogao nikako da se smiri i omoguci mi da bar zaspim,ali nekako posle zaspah... Jutros je bolje, jednom sam osetil bol u ledjima ,sa da jedem, nesto obavim na kompu pa da legnem ponovo,jer i juce mi to krenulo oko sredine dana,ne prija mi ni dugo sedenje pa cu se truditi da lezim sto vise, nema mi druge.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 9:18:22
|
|
|
|
hanka
|
Jao kako me nesto zaboli ja sve mislim da nesto nije uredu Sto se sekreta tice vec sam navikla ali se sve nekako iznenadim,pojavi se na sedam dana potraje 2-3 i tako u krug Uf da izadjem iz ovog kriticnog perioda pa da se smirim barem malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 9:23:33
|
|
|
|
bubulence
|
miisuuu hvala za pp, ne mogu da ti odg sa tel! wiv lagano, na kom spratu zivis? ajde polako gore dole bez lifta . jel stigao kum? sestra?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 9:27:54
|
|
|
|
Modessty
|
Ipo pazi se, odmaraj što više. Neću da te plašim, ali moja sestra se porodila u 26. nedelji jer nije slušala dr i jurcala da organizuje svadbu. Mislim bezveze što ti ovako kažem, nije mi cilj da te uplašim, već da se pripaziš Nisam skoro pisala u temi o prevremeno rođenoj deci, sad kad pomenuh sestru setih se. Naša divna Noa je heroj nad herojima! Od miša koji je na rođenju imao 700g sada je izrasla u besnog devojčurka od 20 meseci! I izašla u kalendaru Beba Heroja za 2015 godinu svetske organizacije BabyFist! Pišem tamo u temi sad kad se setih
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 9:33:38
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: hanka Uf da izadjem iz ovog kriticnog perioda pa da se smirim barem malo Ahahahahaha dobra si, pa onda krecu druge traume Hanka Onda se prvo stresiras jer nikako da osetis bebu, pa kad je osetis ne osecas svaki dana isto, pa zasto se sada ne mrda, pa ako krenu one lazne kontrakcije..pa... Uffff.. Sve je to sjajno u stvari nego sam samo htela da ti kazem da je sve ok, i da ce bebac tek sad da te zeza jer je tako u mogucnosti Bubi, ja na prvom spratu..bzvz bas.. sestra stigla juce, po kuma idemo danas.. MM vodi i mene ako nesto krene da me odmah sprovede do bolnice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 9:37:02
|
|
|
|
Modessty
|
wiv čekamo nestrpljivo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 9:40:09
|
|
|
|
anita
|
Jutro devojke Ja evo pijem Bebe su aktivne od ranog jutra. Samo me gurkaju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 10:02:47
|
|
|
|
glukica
|
Dobro jutro WIv ti si tako opustena,ja se tebi divim Ipo moras da odmaras sto vise i bices dobro sigurno! Ja tako lose spavam da je to uzas,ustvari ne mogu da se namestim i uspavam..kad se uspavam onda super..ali do tad muke.. Kod mene je vreme nikakvo,moj muz po ceo dan u novom stanu radi,bas mi je dosadno kuci,ali me mrzi da izlazim napolje lose je vreme..razmisljam da li da odem do grada da malo nlejim po radnjama i trosim parice od dosade
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 10:22:40
|
|
|
|
Ana13
|
Wiv,jos nemas temu ?!? Ajde potrudi se malo,nemoj da upadnes u moj termin Meni majstori obecali da zavrsavaju danas,pa da sutra mogu lagano u porodiliste Jel ste svi ok? Pisem sa tableta,pa mi nesto nezgodno sve da procitam. Sad mi debeli prstici pa sve pritiskam sto ne treba I otvaram pogresne stranice Veceras u 6h idem na pregled,pa cemo videti da li da navijate za sutra. Nego cekam Wiv,necu sutra da se guramo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 10:39:02
|
|
|
|
Modessty
|
Anči ne sekiraj se, Wiv će danas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 4.11.2014 10:42:04
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Wiv draga, bas mi se svidja sto si tako opustena. Jos malo pa malisan stize
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?