branki*
|
toliko sam bila besna i besna,da sam sad samo kao iscedjena krpa,samo mi idu suze i nemam snage vise ni da se istresem...covece vise..tacno 2 nedelje se akam sa papirima medicinskim i komisijama i jurim izvestaje za bozu od socijalnih radnika,defektologa,psihologa,predajem za interesornu komisiju,produzavam bolovanje,za sve se set_am od doma zdravlja do RZZO,preko centra za socijalni rad,sve na razlicitim krajevima grada.za jednu te istu stvar idem vise puta jer pedijatar ne zna sta treba i daje mi nepotpune ili netacne info,pa me ovi posle vracaju.vrhunac je bio sad,predala sam pre 2 dana uput od pedijatra na komisiju da proverim bozi gljivice jer hocu da ispitam zbog naseg primarnog problema,a radi se u drugom gradu.i danas mm bio i ovi ga odbili jer kao nema potpuno medicinsko obrazlozenje na uputu.kad mi je javio,mislim da mi je ta kap prelila casu.odmah u auto sa sve bozom da im se naj..m mile majke vise i da pocepam sve one papirepred njima!pa koje crno obrazlozenje vise hoces kad pise da je autizam!upadam ja unutra i nema nikog,pitam gde su dr sa komisije.kaze zena-otisli kuci.ja pitam zar nije radno vreme do pola 4?kaze jeste,ali otisli i slegnu ramenu.nadam se da ce me mrva ovog besa drzati do ponedeljka.a,sa druge strane cu i pedijatru da ocitam lekciju,jer me vec 3.put neko vraca zbog njene neinformisanosti.pa,ne mogu ja da te ucim kako treba da pises,nisam ja dr,nego ti.i nisam vam kurir da prenosim info kako i sta treba!boli nekog briga... i ogorcena sam,ogorcena!jbt,borimo se sa autizmom,krecem sa tom posebnom ishranom,sve je neizvesno,ne znam da li cemo stici nekud,ne znam sta nosi buducnost,dva dana razmislajmo da uzmemo stan privatno u bg i da placamo tretmane dnevne kod dr selakovic,treba novac,dacemo,od drzavnih ustanova nema vajde..i sad me neki tamo dr opste prakse koji nema pojma sta je autizam gnjavi kako nemam obrazlozenje da proverim sinu gljivice.more,teraj se bestraga..kad si dileja profesionalna,pa veze sa strukom nemas!i nervira me sto se scve gleda forma,a ne sustina.znaci sad je bitnije da ispostujes 100 papira i 100 pecata i da svaki tuta da svoje misljenje sablonsko,nego da se urade analize koje su neophodne! glava me boli od svega....