|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
29.10.2014 11:08:16   
srculence25
IZVORNA PORUKA: branki RR

dosla.napolju bzv,nesto pada,nije za kisobran,nego kao neka vlaga,nemam pojma..u pola 11 mi zakazali.odlepicu od uputa i papira...

Nisam pre bila zaposlena pa neznam kako to ide kad si na trudnickom bolovanju.Mislila sam svaki mesec ti lezu parice a vidim da
svaki cas mora se trckarati po te doznake.

IZVORNA PORUKA: serpica

Dobro jutro user posted image user posted image muka mi je strasno
dajte link da glasam za paket za trudnice,i kazite mi jel mogu za sve da glasam???
Daco bice sve ok videces

Serpi pocelamukica jesi povracala?
Evo link mozes za sve da glasas http://www.ringeraja.rs/porodica-porodici-trudnice-glasanje

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1876
29.10.2014 11:10:42   
hanka
Vision i mene ceka serklaz,bar su mi tako rekli kad sam radila laparo/histeroskopiju,za sad niko nista ne prica

I sta sad za glasanje,ja nemam profil na fejsu i ne mogu da glasam user posted image

< Poruku je uredio hanka -- 29.10.2014 11:15:04 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1877
29.10.2014 11:24:52   
Kata90
Nemam ni ja profil na fejsu....ne mogu glasati.....sve je povezano preko toga bas me nervirauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1878
29.10.2014 11:25:44   
srculence25
ja mislim da se moze glasati i bez fb naloga user posted image
Napokon idem u ponedeljak na ultrazvuk jedva sam nagovorila dr.
Mislim sad kad mi uradi da nece hteti do kraja trudnoce user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1879
29.10.2014 11:34:22   
anita
Dobro jutro drugarice user posted image
Ja ustala u 10h. Bas sam se lepo naspavala. user posted image
Juce popodne smo bili do nekih salona da vidimo neke stvari za stan i dosli kuci tek u 22h. Danas odmaranje i leskarenje. Koliko vidim kroz prozor sunce je ali zubato.

Da li nekoj od vas curi krv na nos?

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1880
29.10.2014 12:23:05   
plačljiva
Anita ako je pritisak u redu nemoj da se brineš što ti curi krv iz nosa,ništa strašno,dešava se često u trudnoći user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1881
29.10.2014 12:23:20   
lelaigor
Hello!
Anita, meni ne curi krv, i mislim da nije ni u prvoj trudnoći. Proveri pritisak.
Daco, vision, super za preglede... user posted image Nisam baš čitala sve šta ste pisale, ne znam jel'' ima još nešto novo...
Ja sam jutros bila kod mog dr opšte prakse, jedva sam ja njemu objasnila šta me i kako boli, sve u svemu moram kod fizijatra...i njemu je strašno što ne mogu da podignem ili raširim noge...nemam ideju kako ću se poroditi ako ostane ovako, kad ja na kauč jedva podignem noge, a kamoli da legnem i "raspečim" ih! Kod fizijatra su mi zakazali za kraj novembra, pa ću morati da zovem ovih dana da pomerim, neću ja dotas izdržati, moram hodati, ne mogu ovako...a i volela bih šta god da je da stignu da me očitave do porođaja, ako budem išla krajem novembra možda ne bude vremena... Za tačno 60 dana mi je termin. user posted image

< Poruku je uredio lelaigor -- 29.10.2014 12:24:42 >

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1882
29.10.2014 12:38:19   
wivern

IZVORNA PORUKA: lelaigor
Za tačno 60 dana mi je termin. user posted image

Meni za 3 user posted image
Ne znam da li sam svima pozelela dobrodoslicu, ako nisam izvinjavam se user posted image nisam bas sva svoja.
Anita to je normalna stvar, ne brini.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1883
29.10.2014 12:39:02   
lelaigor
JAo Wiv! user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1884
29.10.2014 12:44:23   
branki*
wivuser posted image
lelo,sredice se to valjda do porodjaja,ali vidi sta ce ti reci i fizijatar.
anita,mozda jer je sad cirkulacija i dotok i protok krvi pojacani,pa zato,je l pritisak ok?meni bude ujutru pomalo sukrvice u nosu,ali to nije strasno.koliko ti ide?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1885
29.10.2014 12:57:42   
anita
Devojke pritisak mi je ok. Merim povremeno. A krv mi curi zadnjih par dana mozda i to po malo.

Wiv usitnilo user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1886
29.10.2014 13:20:52   
hanka
Wiv broji sitno user posted image
Anita jeste da mi je trudnoca jos mala ali recimo meni ne curi ali onako kad izduvam nos izadje crveno kao da mi je neki kapilarcic pukao.Al sam objasnila user posted image A pritisak mi je inace nizak 80 sa 50 a zadnjih dana dodje do 100 gornji ponekad mada sam i zivcana

Uh al me zasuntavi ovaj utrogestan kao da sam pijana

< Poruku je uredio hanka -- 29.10.2014 13:25:06 >

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1887
29.10.2014 13:54:09   
vision
hanka ja utrogestan ne pijem vise, stavljam ga vaginalno. bilo mi je mnogo muka od njega, boleo me zeludac, kao kamen da progutam. posto nisam u toku, zbog cega ti moras serklaz, ako mozes ukratko mi samo ispricaj tvoju pricu, u dve, recenice user posted image
Wivern, jeiiiij, za tri dana ti je termin. juhuhuuuu. ja sam se prvi put porodila 18 dana ranije, pre termina, pa ne znam kako izgleda ta neizvesnost...
Anita, meni krv nikada nije curkala iz nosa. ne znam nista po pitanju toga.

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1888
29.10.2014 14:01:50   
hanka
Nemam pojma,mislim da je zbog grlica i jednoroge materice,tako su mi nekako objasnili.
Utrogestan ne mogu da koristim vaginalno posto imam neki braon sekret za koji ne znaju odakle je,pojavljuje se tako povremeno, pa pijem 3x200 i primala sam progesteron depo 3 na treci dan
Ma ja sam sva komplikovana user posted image

(odgovor članu vision)
Direktna veza do poruke: 1889
29.10.2014 14:07:26   
Modessty
Hanka i ja sam pila utrogestan zbog krvarenja. Meni je bilo bolje da ga pijem nego da ga stavljam. Nije mi smetao sem što se i meni spavalo od njega.
A što se pritiska tiče, normalno je da malo poraste u trudnoći.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1890
29.10.2014 14:10:15   
vision
ok, ako imas braon iscedak, onda ne bi trebalo da ga stavljas. i meni se pre 2 nedelje pojavio braonkasto ruzicasti iscedak, ali je prestao od kad koristim utrogestan. a u prvoj trudnoci sam ga isto imala i primala progesteron inekcije i pila utrogestan isto 3x200. sad ga uzimam 2x200. ma sta se mora nije tesko, samo da sve bude OK...user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1891
29.10.2014 14:21:49   
serpica
Drugarice glasala sam za Srculence,Anitu i Soni ostale komentare nisam nasla,gde su Bubi,Wiv,Branki,Trca jesu li se prijavile. Ja ne mogu da nadjem,a i vrti mi se u glavi i muka mi je pa mi pomozite oko ovoga user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1892
29.10.2014 14:27:15   
Klarita
Gde je Ana?user posted image Je l' se javlja, javila nekome?

Wiv, jos malooooouser posted image

Glasala i ja za Srculence i Anituuser posted image

Sve vas naravno user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1893
29.10.2014 14:31:43   
anita
Serpi nema drugih komentara nasih trudnica.
Mislim ima komentara ali ne od nasih drugarica ovde sa teme.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1894
29.10.2014 15:24:51   
serpica
Ok bolje da pitam user posted image
nadam se da cete sve da dobijete pakete user posted image a ja cu ako Bog da da se prijavim za N.g pa me mozda obraduje za rodjendan user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1895
29.10.2014 15:35:25   
wivern
Jao zene prespavah pola dana..potpuno sam slogirana user posted image
Serpi nemam pojma o kojoj nagradnoj igri pricas, ja igrala nip ali cisto da se oprobam, jer sam tantus user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1896
29.10.2014 16:50:16   
branki*
mm odveo bozu u igraonicu,ja malo legla uz lap top.kako mi prija mir i tisina i lezanje....uhuser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1897
29.10.2014 16:57:39   
lelaigor
Jao branki, uživaj. Ja dok ne rešim ovo sa fizijatrom, ne mogu nikako da uživam. Najviše me boli kad ležim i kad se okrećem u krevetu, tako da ne odmaram ni noću, a kamoli danju... user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1898
29.10.2014 16:59:28   
branki*
uh,lelo,bas bzv.a,je l smes nesto protiv bolova da popijes?je l se sme u trudnoci?

branki

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1899
29.10.2014 17:08:11   
wivern
Lelo zar nemas ni jedan polozaj u kome mozes na miru da lezis? To je uzasno...mene boli samo kad se prebacujem sa strane na stranu a kad pomislim kako je tebi nije mi dobro...
Mislim da ne sme nista protiv bolova u trudnoci..

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here