Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:23:44
|
|
|
|
vision
|
ne zamerite bice potrebno neko vreme da pohvatam sta, ko, kako, gde
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:26:00
|
|
|
|
serpica
|
Vision Wiv tortu mi je sveki napravila pa cekam da stigne i onda castim Ana bice uskoro videces... lelo odmaraj sto vise. Mene sad boli glava i spava mi se,sledecg ponedeljka na kontrolu,jedva cekam.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:31:42
|
|
|
|
wivern
|
Vision dobro nam dosla ... Serpi ja sam tu ceo dan, ne zurim nigde Ja u cetvrtak treba da odem do dr, imam jos 4 dana do termina
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:31:48
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: vision Pozdrav svima...Ne znam koliko vas ima iz stare ekipe, dosla sam da podelim vest. Posle prevremenog porodjaja i vanmatericne trudnoce, trudna sam opet, za sad je sve OK, 9 nedelja. Danas idem na kontrolu, pa cemo videti kako ce sve ici... :* kako lepe vesti danas!!! vision javljaj kako je bilo na kontroli!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:39:21
|
|
|
|
Kata90
|
Vision......dobro dosla zelim ti lepo druzenje sa nama
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:40:13
|
|
|
|
lelaigor
|
Odmaram žene, koliko mogu. Super za Sanjalicu! Glukice, joj i ja se patim sa tim vaginaletama, tako me nervira to, stalno brinem da sve prođe dok krenem da se porađam. A tako sam i ja mislila prvi put, da to krene pa se porodiš...ali malo sutra!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:46:09
|
|
|
|
Modessty
|
kod mene bilo tako, otišla u bolnicu, rekli danas se porađaš, dali indukciju i za 4 sata prvi put a za dva sata drugi put, sve gotovo. Aninoj devojčici se ne izlazi napolje! A i kolko je ladno nije ni čudo!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:52:46
|
|
|
|
bubulence
|
glukice kako kkd koga. kod mene je krenulo 7 sati pre porodjaja, do tada nista nisam osetila, ni jrdnu jedinu kontrakciju... a eto, kod nekog traje i nedeljama... UM moja kugla kaze da ces ti do kraja novembra da nam se pridruzis . Sanjalica ipak ostaje u Betaniji, stitna zlezda joj nije dobra...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 13:55:42
|
|
|
|
anita
|
Drugarice mi dosli sa kontrole i evo podataka: I beba 22+2, 562 gr II beba 22+6, 533 gr III beba 22+2, 522 gr Dr.kaze daje sve ok. Ima dovoljno plodove vode, 2 posteljice na prednjem zidu, jedna na zadnjem. Grlic ok, 36 mm Vision dobro nam dosla.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 13:58:13
|
|
|
|
Modessty
|
anita baš su ujednačene bebe sa težinom!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 14:15:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Mah mah od mene. Stigoh sa pregleda kući. Bebac oko 1200gr, gledala sam veličinu stomaka i glave oba odgovaraju skoro u dan trudnoći. Ostalo sve ok, naravno osim mog urina, ali onaj test je pokazao da nisu neke bakterije, tako da sam s te strane mirna. I još nešto mi povećano, ne znam šta. Kaže dr da je živahan extra i da je ona jako zadovoljna mojom težinom (od prošlog pregleda do sad 900 gr) Toliko od menne, sad da se razletim po kući - založim, operem sudove... Rasklonim Anita super za bebice Bubulence, pozdravi Sanjalicu kad se čujete (ako ona ne vidi sama pre ovde) i da se nadam da će štitna da se sredi.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 14:18:35
|
|
|
|
Modessty
|
Trco super!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 14:20:58
|
|
|
|
bubulence
|
anita, trco bravo za bebice ... Trco evo vidim da sanjalica viri .. mm otisao na posao a ja pozlatila stan, sve sam sredila, samo jos tepih da operem, zvala sam servis ali ne mogu danas da dodju a hocu da ujutro kada E dodje od bake i deke sve bude cakum-pakum
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 14:51:03
|
|
|
|
branki*
|
mi konacno kupili stolice.treba da stignu do kraja nedelje.jos sto ostaje trco,anita,super za bebice vision,dobrodosla,zelim ti laku i bezbriznu trudnocu!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 15:06:24
|
|
|
|
eca89
|
Super Trco, Anita !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 15:10:56
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR i da je ona jako zadovoljna mojom težinom (od prošlog pregleda do sad 900 gr) Blago ti se Trco, pa nista se ne debljaš, a deckonja raste
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 15:20:12
|
|
|
|
serpica
|
Trco,Anita Anita jel si uspela da saznas polove bebica?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 15:34:46
|
|
|
|
anita
|
Serpi nisam ni pitala. Danas sam bila na Gak-u na patologiji trudnoce a tamo je haos i guzva.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 15:48:20
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja sam bogme imala bolove dobrih nedelju dana pre. Te leđa te stomak...al' sve onako sitno, da jedva osetim. Zato sam i mislila da će ići brzo...kad ono...i prve redovne kontrakcije kad sam dobila, trebalo je još 24h da se ja porodim. Anita divne su bebice! Trco, jaoj blago tebi za kilažu...a super za bebca! IZVORNA PORUKA: serpica Trco,Anita Anita jel si uspela da saznas polove bebica? Ovo i mene zanima!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 16:56:56
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: bubulence anita, trco bravo za bebice ... Trco evo vidim da sanjalica viri .. mm otisao na posao a ja pozlatila stan, sve sam sredila, samo jos tepih da operem, zvala sam servis ali ne mogu danas da dodju a hocu da ujutro kada E dodje od bake i deke sve bude cakum-pakum Draga, ja sam ti stalno on line na tabu tj orozor mi je uvek otvoren tako da virim non stop Napokon malo vremena pa da vam se javim. Ostajem u Betaniji najverovatnije do sledeceg utorka. Ovde nista ne govore Ja se druzim i ispracam trudnice u salu. Postala sam im inventar na odeljenju. Trco, divno za bebicu. Bas je velika
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 17:19:43
|
|
|
|
branki*
|
sanjalice,samo da bude dobro sve i u redu,pa izdrzaces i bolnicu ovi moje odose napolje..ja stavila punjene paprike da se kuvaju,sutra necu imati kad...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 18:42:11
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: branki RR sanjalice,samo da bude dobro sve i u redu,pa izdrzaces i bolnicu ovi moje odose napolje..ja stavila punjene paprike da se kuvaju,sutra necu imati kad... Sve se da izdrzati za ove moje dve lepotice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 18:49:22
|
|
|
|
lelaigor
|
Sanjalice biće to super, samo da si ti tamo i da te kontrolišu!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 18:58:23
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lelo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 21:05:09
|
|
|
|
serpica
|
Eeee evo me ,ispratih goste,okupala se i idem odmah u krevet,pala sam na nos.... Wiv ne slikah tortu dok je bila cela ne zameri sad mi je muka bas,i jedva cekam da legnem...nego dajte onaj link gde ste za paket za trudnice da glasam,i jel mogu da glasam za vise vas ili samo jednu?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?