Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 0:10:34
|
|
|
|
hanka
|
Madre mislim da si ispratila Odmarala sam malo i od rr i od pokusavanja posle neuspesne vto u februaru.Cekala sam ciklus u oktobru kako bih krenula ponovo sa pripremama za drugi pokusaj kad se desilo cudo obzirom na sve probleme koje imam.Nadam se i molim Boga da ce sve biti u redu. Stetice ako su samo Nata i Joka ostale onda nije problem Izvinite sto nisam malo u toku ,zadnji put sam bila da cestitam Daci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 6:33:41
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro..ma nije lepsa vest mogla da me saceka nego da vidim Hankin post presrecana sam,vidis,sudbina sta je,neka ti je laka i skolska trudnoca i neka sve bude ok,pa cemo zajedno da cuvamo bebce cekam te da dodjes i da pijemo kafu.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 8:22:12
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro drugarice Ja evo pijem kaficu . Ko je za da kuvam. Serpi srecan rodjendan Tari . Da je ziva i zdrava i Vi svi zajedno sa njom Hanka dobro nam dosla. Mod jel se javljala Ana 13. Ima li novosti?
< Poruku je uredio anita -- 28.10.2014 8:29:25 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 8:28:01
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: hanka Dobro vece Da se upisem napokon i ja ovde jaoooooo pa nema lepše vesti danas!!! Ženo bre za ovo mora da se popije!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 8:29:09
|
|
|
|
serpica
|
Anita hvala draga... evo i ja drugu pijem pa se bacam na posao,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 8:36:22
|
|
|
|
*Maki*
|
Hanka evo sad sam videla šta se tačno dogodilo, čudo isto kao i kod mene, ali na sreću posle jedne uspešne vto Mnogo mi je drago! Samo polako, sve ce biti ok, budi pozitivna, bice sve kako streba.Želim ti laku trudnoću i dobrodošla ovde
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 8:39:07
|
|
|
|
Modessty
|
Šerpi ti treba da častiš tamo u kafani! Anu13 nisam čula juče. Čim se ne javlja računam da još nema ništa.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 9:18:32
|
|
|
|
hanka
|
Dobro jutro Hvala vam puno Mod popicemo sigurno samo jos da stignem na neko vase druzenje,nisam vas videla ima godinu dana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 10:08:08
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: hanka Dobro vece Da se upisem napokon i ja ovde Čestitam! Jutro i od mene. Jutros sam ustala mnogo bolje, kako sam juče radila sve onako kako piše da, za ovo što sumnjam da imam treba, i štedela prepone, mnogo se bolje osećam, lepo hodam, ne treba mi kišobran. Neću danas ići kod dr, pošto je on u selu pored grada, prvo ću zakazati i otići ovih dana, kad neko bude mogao da odveze mene i D, jer ovako bih morala sama sa njom busom daleko da idem, i strah me ako me bude bolelo, šta ću sama sa njom. Nije tako strašno, ni približno kao juče, ali jako vodim računa kako hodam, kako sedam, kako držim noge kad sedim. Najgore mi je kad treba da podignem noge i užas živi kad ležim i kad treba da se pomerim ili ne daj Bože okrenem u krevetu. Sad ću da skupim snagu da uradim tu zadnju tortu pre pauze, za nedelju, zvaću mamu moju da mi pomogne i onda idem kod lekara da vidim šta je ovo i šta će biti. Edit: Bože gospode, umreh od smeha na ovu svoju rečenicu podebljanu!
< Poruku je uredio lelaigor -- 28.10.2014 10:11:11 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 10:27:23
|
|
|
|
Modessty
|
lela baš te pitah u kafani kako si. Vidiš da treba da se pripaziš. Vreme ti je za odmor! Hanka bićemo presrećne da te vidimo!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 10:33:50
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Štetica IZVORNA PORUKA: hanka Dobro vece Da se upisem napokon i ja ovde Hanka ,bas si me obradovala. Konacno se stare cekalice sele u trudnice,jos da dovucemo Natu i Joku. stetice,sto se kaze-iz tvojih usta u bozije usi hanka,mnogo mi je drago sto te vidim na rr,a jos vise sto si trudna i u ovoj temi
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 10:45:40
|
|
|
|
Ana13
|
Hanka,zeno,cestitam od srca Bas mi je drago da te vidim ovde.Dugo te nema.Nadam se da cemo se videti uskoro Ja sam jos u ovoj temi.Juce sam prosla bez kontrakcija.Malo me smara ovo cimanje,cas hoce,cas nece Sutra imam pregled pa cu znati kakvo je stanje.Sinoc su mi moji dovezli sestru da bude tu da mi pravi drustvo i pomogne sta treba i sad cekamo. Javicu ja kad da otvarate temu A posto su Wiv rekli da ce pre Novembra,mozda se porodimo isti dan Jao,Lela,tebe bas ozbiljno boli A jutros me pored mame,sveki,drugarica,zvala i frizerka da vidi jel ima nesto novo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 10:54:18
|
|
|
|
branki*
|
ana,samo fali jos i postar i predsednik kucnog saveta da zove da pita da l ima sta novo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 10:56:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Hanka čestitam i dobrodošla u nas debelice Ana de odigraj jedno kolce, može užičko pa je poteras. Wiki i za tebe isto važi
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 10:57:12
|
|
|
|
lelaigor
|
Završim tu tortu za nedelju i odmaram. Tačnije pripremam stan i to, ali neću raditi porudžbine. Praviću još samo za D rođus, svašta nešto, kako već budem mogla. Mene samo brine ako je to na šta sumnjam, kako ću se poroditi, da li će biti nekih posledica, itd. Joj, Ana, najgori period kad svi zovu, pitaju...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 10:58:48
|
|
|
|
vision
|
Pozdrav svima...Ne znam koliko vas ima iz stare ekipe, dosla sam da podelim vest. Posle prevremenog porodjaja i vanmatericne trudnoce, trudna sam opet, za sad je sve OK, 9 nedelja. Danas idem na kontrolu, pa cemo videti kako ce sve ici... :*
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:00:26
|
|
|
|
lelaigor
|
Super, vision, čestitam! JAo kako puno novih trudnica!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:00:35
|
|
|
|
wivern
|
Hanka dobro nam dosla Serpi gde su kolaci za rodjos Trco gde me nadje sa kolcetom. Upravo se jedva vratih iz prodavnice, uganuh nogu i jedva se zadrzah da ne tresnem o beton. Ja cu pre nogu da polomim nego da se porodim.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:02:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Vision draga cestitam i ovde
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:04:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Oooo danas i juče same lepe vesti od novopečenih trudnica. Dobrodošla Vision, biće sve ok ovaj put Lelo, odmaraj i idi do lekara
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:07:29
|
|
|
|
vision
|
Unina mama, hajde pridruzuj se ekipi ;) hvala svima. nadam se da ce sve biti dobro ovog puta.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:11:40
|
|
|
|
bubulence
|
Vision cestitam draga, bice sve ok. bas sam nedavno citala sta ti se desavalo. sada ce sve biti super, mora.... Ana i Wiv ce nam se na kraju poroditi istog dana . javila mi se Sanjalica, dobro je, ceka vizitu da vidi da li ce je mozda danas pustiti kuci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:12:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vision Unina mama, hajde pridruzuj se ekipi ;) hvala svima. nadam se da ce sve biti dobro ovog puta. Bice nadam se do kraja ove godine
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:15:39
|
|
|
|
mika79
|
Hanka, Vision, Maki čestitam želim vam laku i lepu trudnoću
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 28.10.2014 11:16:07
|
|
|
|
glukica
|
cao zenice! Hanka,Vision cestitam vam i dobro nam dosle! ja upravo dosla od dr,radila sam ogt jutros..i pregledala me,dobila neke vaginalete(opet) da ne dodje do infekcije.nemam bakterije,ali nije mi kao ph bas dobra pa da sprecimo da se ne stvori nesto.. i bacila je pogled na na sekund uz,sve je u redu. Lela odmaraj kad zavrsis tu torticu sto vise mozes,super da ti je bolje malo! Ana joj kod tebe to tako danima nikako da krene..Ja nemam pojma kako to ide,jel to uobicajeno da zena oseca danima celu tu pripremu za porodjaj? Ja sam mislila to krene i porodis se
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?