lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR E sad, vidi, ja sam aktivna nekih godinu dana zadnjih. A promena je nastala kada su spojene chat teme za trudnice. Ranije je bilo po tromesečjima i onda su sve bile redom ispisane. Sada, kada je spojena tema, pišemo samo one koje su u trećem tromesečju. Tako da će se pojaviš kad dođeš u 7. mesec A kako onda mene nema kad ja sad ulazim u osmi? Ja sam bezveze već danima. Skroz mi je vreme da prestanem da radim i drago i je što sam donela tu odluku, malo mi je žao zbog novca, čak je i D rekla:"Mama, ali ne možeš da prestaneš da radiš, trebaju nam parice!" Jako me boli ona leva prepona i ne znam šta da radim. Tek 12.11. idem kod dr, ne znam da li da odem ranije. U ovoj trudnoći sam skroz u frci da ne budem paničar i onda ne bih za bilo šta da idem i da se javljam, ali jako me boli. KAd sedim ne mogu da ustanem, kad ležim ne mogu da se okrenem, pomerim, kad stojim, boli me kad hodam i kad podignem desnu nogu...ne znam. Ne uspeh ni da vas iščitam k'o svet. Dobro, sa Sanjalicom sam se čula. Biće sve super, ja verujem! Von, jedva čekam da budem u tvojoj koži, baš jutros kažem mm, za malo više od 2 meseca ću kad ustanem ujutru imati dvoje dece da sredim Anči, ide to polako! Ja ni ne znam kolike jačine su mi bile kontrakcije, ništa ja to nisam pratila, ja sam na taj prvi porođaj išla kao da sam dete, nikog ništa nisam smela da pitam, ni u šta nisam bila upućena. Anita, srećno sa selidbom...joj, saosećam. Mi smo još u radovima u stanu i ja ću izludeti više. Ove nedelje kad D krene u vrtić opet, planiram da zapnem. Imam još 2 porudžbine sl.vikend, to odradim i onda se bacam na stan. Joj, ako se tako dele deca, onda će mene ova beba da urniše. D je bila savršena! Serpi, drži se.