Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 21:36:30
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece. Doco blago tebi ti uzivas, ima nocas da se naspavas, bas ti zavidim Sesilija nema te sto godina, kako bebac Sutra vodim Kostu kod svojih a dan cu provesti sa Vukom. Od kada ide u vrtic sve imam osecaj grize savesti da ga zapostavljam Jednom sam samo K ostavila kod svojih na 2-3 sata. Ovo ci biti prvi put da ostaje ceo dan. Nadam se da ce biti sve ok.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 21:39:04
|
|
|
|
doktorkakristal
|
DIJO nije lako prvi put ali bolje da se navkines na vreme ,nije lako sa dvoje dece
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 21:42:13
|
|
|
|
dijana1*
|
Nekako sam Vuka lakse ostavljala kod svojih a Kostu nikako, ne znam zbog cega Verovatno zato sto kada imas jedno ostavis i imas vremena za sve ostalo a ovako ako ostavim K opet me ceka V, tako da se ne isplati ni voditi ga
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 21:56:28
|
|
|
|
doktorkakristal
|
xaxaxa vidis nisam o tome razmisljala
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 21:58:14
|
|
|
|
dijana1*
|
Cek da dodje drugo pa ces da razmisljas Uzivaj dok je jos jedno
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:01:40
|
|
|
|
Modessty
|
Doco naspavaj se noćas i za mene! Ima da umrem nenaspavana! Meni bila moja super najbolja drugarica i njene ćere. Mnogo nam bre bilo lepo! Nas dve pile vince, klinci ručkali picu i divljali po stanu, sve je u haosu, igračke na sve strane, sudopera puna.... al mi svi srećni i veseli! Sutra ću da sređujem.
< Poruku je uredio Modessty RR -- 24.10.2014 22:02:14 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:02:49
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Cek da dodje drugo pa ces da razmisljas Uzivaj dok je jos jedno Da se ja izjasnim na temu?
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:04:41
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Da se ja izjasnim na temu? Nikako, plasim se da ne odustanem od treceg
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:07:17
|
|
|
|
Didy
|
Dobro veče! Kad smo već kod ostavljanja, moji večeras spavaju kod mojih roditelja. Da se i mi naspavamo. Dijana, ja ostavljam ili oboje ili nijedno, to mi je neka "politika" otkako se Sofija rodila.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:11:10
|
|
|
|
doktorkakristal
|
DIDY moj covek salu na stranu nije lako biti roditelj,ja kukam sto imam jedno svaka vama cast sa dvoje i vise
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:14:05
|
|
|
|
dijana1*
|
Didy . mozda kada budu malo veci ali za sada tesko da obojicu smem da ostavim. Ipak se K budi po celu noc. Nece K sutra nociti, odvescu ga posle dorucka i doci po njega pre vecere. To je maksimum sto ga smem ostaviti.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 24.10.2014 22:15:23 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:14:51
|
|
|
|
Didy
|
Iskreno, meni je lakše s dvoje, nego s jednim, da te malo ohrabrim. Primer: Sofija - Mama, žedna sam! Ja - Reci bratu da ti naspe vode. I imaju jedno drugo, ne treba im niko više da bi im bilo zabavno. Pre neki dan su otišli na sprat u sobe i nisu sišli dva sata, išla sam da vidim čime se zabavljaju kad ne dolaze.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:16:32
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Didy . Primer: Sofija - Mama, žedna sam! Ja - Reci bratu da ti naspe vode. umirem
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:17:21
|
|
|
|
Modessty
|
Dijo porašće i naša deca pa ćemo i mi da uživamo ko što ti napisa, tamo negde 2017. god
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:18:17
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Didy . mozda kada budu malo veci ali za sada tesko da obojicu smem da ostavim. Ipak se K budi po celu noc. Nece K sutra nociti, odvescu ga posle dorucka i doci po njega pre vecere. To je maksimum sto ga smem ostaviti. Rešavaj to pod hitno!
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:19:03
|
|
|
|
doktorkakristal
|
i onda skapirate da ste opet trudne pa sve iz pocetka
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:20:16
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR i onda skapirate da ste opet trudne pa sve iz pocetka aa neee! ja se više ne dam prevariti!!!
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:20:34
|
|
|
|
Didy
|
Mod, mi ćemo uskoro treće, ja uživam još najduže godinu dana, pa onda opet frka. A valjda će Stefan dotad naučiti i da presvlači pelene.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:28:03
|
|
|
|
dijana1*
|
Didy kako da resim? Nema sanse, mislis da nisam pokusala Uspela sam samo jedan obrok da mu izbacim. I dalje pije mleko oko pola 1-1 pa oko 5. Nocas mu nisam dala mleko u 1 nego vodu, baca se vristi ma uzas. E onda sam ga nosala pa ga spustim u krevetac, pa kod sebe i tako sat vremena . Jedva je izgurao do 4
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:28:48
|
|
|
|
Modessty
|
Didy samo napred! Možda se i ja predomislim kad se opet izvučem iz pelena Mada sumnjam. Godine me već gaze
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:31:17
|
|
|
|
doktorkakristal
|
nikad ne reci nikad DIJO dok sam ne izbaci nema sanse bar je kod nas tako bilo,e sad mozda zene znaju neku foru
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:32:01
|
|
|
|
Didy
|
Super, sad je izgurao, večeras mu nipošto ne daji taj obrok u 1h. Ako hoće cuclu, probaj da mu je daš da bi nastavio da spava. Sofija je s dva meseca preskočila obrok u 23h (u 20h je išla na spavanje okupana i nahranjena), sledećih noći joj nisam davala taj obrok, zamajavala sam je s cuclom, posle para dana je prespavala i obrok u 2h, pa sam je opet zamajavala s cuclom nekoliko noći, a s nepuna 3 meseca je spavala 10 sati u cugu, od 20h do 5-6h ujutro, onda se naručka, pa nastavi sa spavanjem.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:34:04
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Didy samo napred! Možda se i ja predomislim kad se opet izvučem iz pelena Mada sumnjam. Godine me već gaze Ma, kakve godine, bre! Već te vidim s troje.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:37:00
|
|
|
|
dijana1*
|
Didy pre 2-3 meseca sam pokusala da mu regulisem nocne obroke i bas na nacin koiji si napisala ali nije bilo sanse. Svede se na to da ga pola noci nosam i umirujem da ne probudi V a ja mrtva umorna. Dok mi se jedno vece nije zamantalo e tada sam odustala. A odvikavanje je trajalo oko 20-tak dana, Bar da se on napije mleka nego popije oko 80-90 ml a nekada i manje. Pusticu ga jos malo pa ako se nista ne promeni onda objavljujem rat nocnim obrocima
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 22:40:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Jednom sam samo K ostavila kod svojih na 2-3 sata. Ovo ci biti prvi put da ostaje ceo dan. Nadam se da ce biti sve ok. Cek a zar niste isli na more bez dece???? IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Didy . mozda kada budu malo veci ali za sada tesko da obojicu smem da ostavim. Ipak se K budi po celu noc. Nece K sutra nociti, odvescu ga posle dorucka i doci po njega pre vecere. To je maksimum sto ga smem ostaviti. Rešavaj to pod hitno! Nema tu sta da se resava neka deca se prosto bude , ako K muci zub ili tiba mislim da se to prosto ne moze resiti hehehe
|
|
|
Anketa
SpavanjeSnelleDa li vaše dete/beba spava sa vama u krevetu tokom noći?da (
32%)
ne (
52%)
samo deo noći (
16%)
Ukupan broj glasova: 255Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!