mali_mis
|
Jutro mame Juce A. ustao oko 7, pa se uspavao u 10, i cujem ga stenje u snu. Obicno stenje kad ima temperaturu. Budi se, kad ono vruc. Odmah sam pomislila da opet raste neki zub. Izmerim 37 sa nesto. Prodje neko vreme, t. spadne. Poslepodne, igramo se, kad on vreo. Mora da su mi ruke bile hladne, pa je bio vreo, t. 37,7. Moja baba se uspanici, prenese paniku na mene. I ajde odosmo u dz. Moja dr, radila prepodne, uletim kod nekog drugog dr, ovaj me isp sto sam dosla kod njega, mogla sam da cekam sutra. Iskuliram ga maksimalno. A onda krene, "ako t. ne prelazi 38 ne treba je obarati, ako kaslje dajte mu caj od sleza, ako mu je zapusen nos marisol kapi ili fizioloski, sto ste vi njega doveli". E tu mi pukne film. I bez pardona mu kazem "Ja da znam zbog cega on 100% ima temperaturu ne bi isla kod doktora". Nisam mogla da ocutim. Iznervirao me covek, em bleji svo vreme u monitor dok prica sa mnom, em ovog malog ni da pogleda. Tek je onda uzeo sluske, pa ga sve lepo ispregledao. I na kraju odvali "malo mu je slinav nos" Mislim se, pa ne i nece mu biti slinav nos, kad citavo vreme place zbog temperature, verovatno ga i bole desni zbog zubica. U sebi, sve zamisljam kako ga hvatam za vrat i dizem i udaram ga o plafon Tako da, A. je citavu noc imao blago povisenu temperaturu, budio se na svakih 2 sata, slomljena sam. Eno ga sad spava pile mamino.
|