Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 23.10.2014 22:11:33
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobro vece mame,Dora se izigrala sa drugaricom bas su se lep slagale godina je razlike izmedju njih dve Dora sad spava u prenosnom krevetcu jer smo njega stavili u stan i super ga je prihvatila za razliku od onog obicnog medjutim kad se uspavljeje trazi da me zagrli pa se presavijam preko onog cuda i sve me zeludac posle boli,ali nema sanse da drugacije zaspi uh valjda opet neka faza,sad je pocela jako da me griljubi i da se bas mazi kao velika
< Poruku je uredio doktorkakristal RR -- 23.10.2014 22:13:14 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 23.10.2014 22:31:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece Doco taman se naviknemo na jednu fazu kad ono stize nova Kosta isto ide iz faze u fazu ali od nocnog hranjenja ne odustaje Decaci spavaju i ja cu jos malo, glava mi puca. Ovo vreme ubi
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 23.10.2014 22:33:33
|
|
|
|
mihi
|
Molim Moderatore da ode u temu Bojkot vakcinacije I pogleda sta mama krava piše.....
< Poruku je uredio mihi -- 23.10.2014 22:34:05 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 23.10.2014 23:01:59
|
|
|
|
doktorkakristal
|
MIHI bila je DIJANA RR DIJO pusti ga nek rucka dusa mala voli mleko , a faze pa faze su moje drugo ime ,odlepicu od nji vise sto bre ne udje u neku fazzu da se prilepi za oca malo
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 23.10.2014 23:03:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Mihi dalje ce Lesica srediti. Doco veruj mi da ce ubrzo i za tatu da se zalepi. Izdrzi jos malo
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 23.10.2014 23:16:51
|
|
|
|
doktorkakristal
|
DIJO kad to bude ima da slavim
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 23.10.2014 23:23:35
|
|
|
|
dijana1*
|
Gledam danas slike Vuka kada je imao 11 meseci i neke snimke. Kao da je juce bilo. Prve 2.5 godine su teske da tako kazem a posle je lako. I prodje brzo veruj mi. A za jako kratko vreme ce se vezati za tatu, videces nece mu dati da izadje iz stana bez nje
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 23.10.2014 23:36:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
To vezivanje za tatu moze samo nama da napravi problem, kad tata mora na posao. .. Mi se igramo . Izludecu koliko mi je muka. Popih limunadu kasno...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 0:03:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo i ja da mahnem posto me nema. Imam brdo posla. U utorak dolazi inspekcija, pa sam u haosu. Nikad nije bila punija zbornica kao ovih dana Decu vidim u toku dana, ali to je kratko. Sofija od kako ne sisa spava celu noc. U pola osam zaspi i probudi se u isto vreme samo ujutru. Nemam ni kad da tugujem sto vise ne sisa. Ali kad se setim bas se rastuzim. Non stop se mazi sa mnom. Uopste to nisam osetila sa Teodorom. A Teodora krece od sutra na gimnastiku. Jedva ceka. Sva je vazna. Kad budem prezivela utorak i sredu javljam se.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 6:24:39
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Slomljena sam. A. poslepodne nije imao t., ali kako je pala noc, eto nje. Obarala sam nego sta. Opet se budio milion puta. Valjda zubatala probijaju desni, pa ga boli. Jedva cekam da probiju, da se svi naspavamo. Juce se igrao mandarinama. Stavili mandarine u ciniju i na sto, on dodje uzme jednu i odnese u svoju kanticu. I tako dok je nije napunio, e onda je uzeo kanticu i istresao m. po podu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 7:20:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Svi zabusavamo . Doco, Elena, moja kad ustane ujutru mazi se sa mnom, e onda joj nesto klikne pa kaze "tataaa" ja kazem "tata je otisao na posao" onda ona njace jedno 30 sekundi, pa ustane i seta se tako jos sva onako kao drogirana po kuci i trazi ga, pa onda njace jos par sekundi i onda sve bude kako treba. I tako svako jutro . Da ga vidi kako odlazi ja mislim da bismo svi dobili slom zivaca . Neka, to tako treba. Eto ja juce pohvalim muza kako ustanemo u toploj kuci kad ono jutros trt.Muz zakazao isla sam ja da lozim , i tek sad vidim da se vatra razgorela, mislila sam da se nije upalila, a ostalo zara od sinoc. No dobro je eno dim ide iz dimnjaka polagano. Znaci Dijana kazes prve 2,5 god je najteze. Hm....dobro da znam, jos malo pa gotovo . Ja racunam jos da proprica i onda ce sve biti lakse. Mada ni sad mi vise nije tako nesto posebno tesko. Najteze mi padali grcevi iskreno, pa posle oko sestog messeca oni njeni gasovi, pa onda ono njeno prohodavanje i iskreno od tad mi je ihahaj lakse. Tako da ocekujem laganica period ahahha
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 7:44:05
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,kod nas se opet sinoć ponovila epizoda sa plačom i posle se ostatak noći stalno vrtila.Inače sinoć je zaspala u pola 9,čim je ugledala flašicu ukomirala se
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 8:13:29
|
|
|
|
majared
|
Dobar jutar, ili bolje receno dobar dan i od mene jer smo se probudili u pet. Malisa ustao prvi cio i veseo a nas dvoje kao komirani. Evo me na poslu pijem drugu kafu i pokusavam da se razbudim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 8:18:54
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Juto mamice i od nas, e vo ispratili seku u vrtic tatu u firmu, a mi pijemo mlekce i posni 3u1... onako9 nije los
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 8:52:47
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,ja [pijem kafu Dora se igra sa cipelicama,muz jos spava SESILIJA gde nalazis taj posni 3 u 1 ja sam trazila i nigde nisam nasla DIJO ima jos dosta do 2,5 godine
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 9:06:16
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Dr. Kupila u Maxi-ju, svetloplava kesica Omcafe,a dok to nisam nasla pre nekih 20ak dana, pravila sam sama, nes, sojino mleko u prahu,secer,voda...mada je ovo za nijansu lepse
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 9:12:07
|
|
|
|
Nimfa
|
Dobro jutro, ja citam kako pijete kaficu pa bih i ja, ali nesmem jer mi smeta kofein. Ne znam gde ima u Nisu kafa bez kofeina, gde god pitam nemaju pojma ni sta je
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 9:24:41
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro i od mene. M jutros spavao do 8h, sta mu je bilo pojma nemam, al super, popila kafu na miru Moj M je cini mi se , koliko to god zvucalo cudno, vise vezan za oca nego za mene.Kad mm doze s posla M ne zna sta ce od sebe, ukoci se od srece i ako ga odmah s vrata ne uzme pocne da place.Ja odem npr do prodavnice ili nesto za zavrsavam, nema me sat-dva, vratim se - on nista, pogleda me i nastavi da radi sta je do tada radio Mm kad ujutro krece na posao, sve gleda prema vratima i kenke, ja kad izadjem mm mi kaze ni ne okrene se Juce samo ga ostavili sa mojom mamom (koja je inace kod nas evo mjesec ipo dana) a mi otisli nesto da zavrsavamo.Ja zovnem mamu posle pola sata, kaze super je.Nazovem opet posle pola sata i cujem ga kako ne da place nego vristi.Stvorili smo se kuci u sekundi.On je bio sav na tune od placa, oci skroz crvene, jeca jadan kao veliki.Imala sam da umrem od tuge.Kaze mama, tacno kao da je provali u jednom trenuku da vas nema i udario u vrisku, ama nicim ga nije mogla zabaviti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 9:55:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod nas je tako od starta. Teodora je od starta vezana za tatu. Tatu zove uvek kad place. Kad je krenula u vrtic, place i zove tatu. Ali kad god ju je neko pitao koga voli, uvek je govorila mamu i tatu. Kako je starija tacno zna sa kime sta radi. Mama joj cita knjige i igra se sa njom (moram priznati zbog posls manje). Tata je kupa, legne sa njom kad je vreme. I onda pricaju, pricaju. Sofija je od starta vezana za mene. Videcemo kasnije.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 10:10:06
|
|
|
|
emicaa
|
Mirkam tako Teodora reaguje samnom,mm negdje kre!e ona pogleda i to je to a zamnom plače kao da se neću nikad vratit a kad se vratim odnekle pa makar da me nije bilo pola sata nema veće radosti,ako sjednemo oboje da se igramo sa njom ona samo oko mene,pisala sam to već
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 10:58:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne znam, to kad se dete zacene mi je strasno, a malo je ne moze da mu se objasni. Danas treba da idem kod zubara , mm menjao smenu na vreme, sve ok. .sinoc ga podsetim, on , obecao drugu da odrade nesto privatno i ne moze da odlozi . Ooo maj gad. Kaze da je cuva dever. Bojim se tog zacenjivanja ...ne bih....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 11:21:40
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SESILIJA hvala za info moracu da potrazim da kupim D ode sa mm kod svekijevaca tamo ce da spavaju,nek se malo i oni bave sa njom ionako su kukali da im nedostaje posto su u Svici veci deo godine
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 20:36:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro vece , sta radite? Ipak sam bila kod zubara , tj svi zajedno posto je vreme bilo iole dobro. Vecerala sam, cekam muza da stigne .Sta vi radite?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 21:24:17
|
|
|
|
doktorkakristal
|
vecemame ja se vratila sa folklora pijuckam u i kuliram,napolju da se smrznes samo cekam da pocne sneg da pada mi u nedelju idemo na svadbu
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 24.10.2014 21:34:11
|
|
|
|
Jole84
|
Ćao mamike kako ste mi Ja sam baš bila u gužvi...mm na terenu dve nedelje sama, dolazile bake da pomognu koliko mogu ali baš baš sam umorna bila. Primili pentaxim drugu dozu pa tri dana ludnica od kenjkanja i mala temperaturica..Sad smo dobro! Ljubim vas sve, ništa nisam stigla da pročitam, sad ću!
|
Anketa
ImeBarbaricaKoje vam je od ova dva imena lepse?Petra (
65%)
Anastasija (
35%)
Ukupan broj glasova: 106Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!