Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.10.2014 18:52:37
|
|
|
|
anita
|
Zece za jc. Ivanice jos samo malo pa da nam obradujes velikom betom. Navijam jako. Baby blue zelim ti puno srece u ponedeljak.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.10.2014 18:59:00
|
|
|
|
zece
|
Hvala anita baby blue srecno mila I moj ce et mozda biti u pon
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.10.2014 19:04:37
|
|
|
|
Maraj
|
Zece za broj jc
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.10.2014 19:26:50
|
|
|
|
ivanicasale
|
Zece bravo za 10 jc,a sada zurka u labu ... Ljubim vas i hvala sto navijate za mene..
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.10.2014 19:35:47
|
|
|
|
zece
|
Hvala vam na podrsku sada sam jos uzbudzena od juce bice bice zurka danas u lab
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 10:48:29
|
|
|
|
zece
|
Sada su mi su javili imam 4 oplodeno sutra ce biti et brine me to sto ce biti dvodnevni
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 10:59:15
|
|
|
|
wivern
|
Zece nemoj da te to brine. Objasnio nam je profesor Vlaisavljevic da nije nikakva razlika izmedju dvodnevnih i trodnevnih, on kad se zakaci i kad krene brze ce se razvijati kod mame nego u medijumu. Ovaj put ce biti onaj pravi, a ti se spremaj za trudnicke dane
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 11:33:17
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Zece bravo za 4 embriona,ne sumnjaj u njih. Nije bitno sto su dvodnevni,meni i mojoj drugarici su bili dvodnevni,cetvorocelijski,kod obe su se zakacili,nazalost kod mene je bila biohemijska,ali je zato ona pre par dana na svet donela jednu prelepu devojcicu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 11:40:44
|
|
|
|
baby_blue
|
Da li ste posle transfera uzimale bolovanje? Prošli put su mi rekli da uzmem. Jer sad,pet dana pred transfer,idem normalno na posao,iako stavljam utrogestan,a znam da su mi prošli put rekli da to kad se stavi,treba da se leži sat,dva. Pa ako ne mora,ja ni posle transfera ne bih uzimala bolovanje,ne znam da li mora.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 12:52:36
|
|
|
|
zece
|
baby blue najbolje je prvih tri dana da odmaras ja tako planiram meni je to plan inace nema da budu dvodnevni tuku trodnevni embrioni. rekli su mi da. svi su so dobar kvalitet ali sutra cu da mi kaze koliko ce mi vratiti ako se racun a i dan punkcije znaci to ce biti trodnevni
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 12:54:49
|
|
|
|
ivanicasale
|
Zece bravo za cetverac i nista ne brini bice onaj pravi koji ce se zakaciti kod mamice
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 12:56:49
|
|
|
|
zece
|
ja umesto utrogestan stavam krinon gel druga kakva trtapija su to dali osvim utrogestan meni su dali estroferm i femibion ali nisam nasla femibion ga nema ovde u mk pa su mi dali pregnazon
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 12:58:53
|
|
|
|
zece
|
iv anjice sutra kod tebe ocekujem velikaa brta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 13:03:43
|
|
|
|
wivern
|
Zece za taj krinon gel sam cula da je odlican. Ivanice jel sutra dan za slavlje??? Ili sam ja pobrkala dane, pa je to danas?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 13:42:58
|
|
|
|
pozitivna
|
Devojke ! Dali znate koja je razlika izmedju GNALA-F i Puregona ? Kiss
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 13:47:25
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: baby_blue Da li ste posle transfera uzimale bolovanje? Prošli put su mi rekli da uzmem. Jer sad,pet dana pred transfer,idem normalno na posao,iako stavljam utrogestan,a znam da su mi prošli put rekli da to kad se stavi,treba da se leži sat,dva. Pa ako ne mora,ja ni posle transfera ne bih uzimala bolovanje,ne znam da li mora. Baby blue ja sam posle transfera odmarala strogo dva dana. Tako su mi preporucili. Tada sam isla samo do toaleta i nazad a posle toga sam se kretala ali ne puno.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 15:15:35
|
|
|
|
baby_blue
|
Ok. Kako kažu, tako ću da uradim.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 15:18:16
|
|
|
|
baby_blue
|
Pored utrogestana,tri puta dnevno pijem i estrofem,a i fraxiparin,zbog trombofilija.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 15:29:11
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: wivern Zece za taj krinon gel sam cula da je odlican. Ivanice jel sutra dan za slavlje??? Ili sam ja pobrkala dane, pa je to danas? wiv sutra je dan za slavlje ,isreno se nadamo da ce biti,jos malo pa sam zvanicna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 15:33:46
|
|
|
|
ivanicasale
|
Baby blue ja sam prve dve prelezala u krevetu,cak sam i jela u krevetu i nista.A sada sam rekla sebi da necu tako.Odmah sutra nakon et-a smo se vratili u Zajecar,prva 4 dana samo malo po kucu a posle sam imala i kratke setnjice polako nogu pred nogu i eto tako do danas sam setkala i videcemo sutra sta smo napravili. Molimo boga da bude sve ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 16:46:26
|
|
|
|
pozitivna
|
Ja mislim da ce sve biti uredu draga !!!!!!!!! Drzim ti pesnice a jel znas odgovor na ovo: koja je razlika izmedju GNALA-F i Puregona ? Kiss
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 18:32:47
|
|
|
|
Magdalena77
|
Cao svima....nova sam ovde pa bih ako mogu da vam se pridruzim..Sa stimulacijom sam pocela 7.10 suprefakt0.5 pa od drugog dana ciklusa fostimon.225j drugi i treci dan pa od cetvrtog merional 225j.Danas sam bila na ultrazvuku to mi je vev treci dan pracenja i samo jedan folikul koji raste pa me brine zato ih nema vise.Sutra opet na ultra zvuk pa najverovatnije nedelja ili ponedeljak aspiracija .Samo da dodam da mi je ovo prva vantelesna.Pozdrav za svee
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 19:24:28
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: pozitivna Ja mislim da ce sve biti uredu draga !!!!!!!!! Drzim ti pesnice a jel znas odgovor na ovo: koja je razlika izmedju GNALA-F i Puregona ? Kiss Pozitivna iskreno primala sam i jedno i drugo ali neznam razliku,javice se neka koja zna.Gonal F sam primala na kratku semu,a Puregon na dugu i bolje sam reagovala na dugu semu.Znam da ti nisam mnogo pomogla,ali javice se neka cura koja ce ti odgovoriti. Veliki pozzzz
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 19:49:06
|
|
|
|
zece
|
Ja Sam puno uzbudzena sta ce biti sutra koliko embrion ce mi vratiti sve cetiri su sa dobar kvalitet ali neznam sta ce biti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.10.2014 20:41:57
|
|
|
|
micaubica83
|
Uskoro idemo na prve konsultacije za VTO i rekli su mi da suprug ponese plavi uput.Moze li neko da mi napise sta treba da pise na tom uputu posto njegova dr ne zna ???
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?