|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
24.10.2014 20:52:49   
baby_blue
Bravo, cestitam od srca!user posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 876
24.10.2014 21:13:28   
jess021
Ivanice, cestitam!!!!user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 877
24.10.2014 21:27:16   
PalcicaBg
Chipsy bravo za user posted image da ti trudnoca bude lagana i skolska.
Trudnoca se racuna od prvog dana poslednjeg ciklusa,tako da ti je verovatno puna 6ta nedelja.
A termin porodjaja prvi dan poslednjeg ciklusa plus 7 dana plus 10 meseci.

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 878
24.10.2014 21:28:15   
Trcosava
Čipsi super za srculence!!!!

Ivanice, čestitam user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 879
24.10.2014 22:14:10   
wivern
Chipsy user posted image bez greske, a devojke su ti vec objasnile za trudnocu. Sve je isto kao i kod prirodne. Ajde sad u temu dok sam jos tu user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 880
24.10.2014 23:13:22   
ivanicasale

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Ivanice, cestitamuser posted image koji ti je dan od et?
Ja sam danas bila na uz, imamo jednu bebicu kojoj kuca user posted image
A sad da pitam trudnicice ostale , kako vam racunaju trudnocu, meni je juce bilo 4 nedelje od transfera i racunaju kao da mi je juce bilo punih 6 nedelja, a drugarica koja je radila u Valjevu kaze da mi je juce punih 5 nedeljauser posted image
Sta nam je sa bubili i zece?

Danas mi je 11 dan od et-a.hvala vam puno...

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 881
25.10.2014 20:07:14   
Chipsy
Palcice i ostale devojke, hvalauser posted image Sta je sa tobom, kad ce fet?

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 882
25.10.2014 20:31:18   
micaubica83
Da li na prvoj konsultaciji u Visegradskoj suprug daje spermogram ili ne ?

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 883
25.10.2014 22:14:25   
ivanicasale
Jer mislis kad idete na komisiju?Ako si na to mislila mm je davao spermogram u Nisu i tek kad pogledaju spermogram dobijas ili ne dobijas saglasnost za vto.Za Visegradsku neznam kako ide ali u Nisu je tako.Ako imate neki spermogram od skorijeg datuma iz Visegradse onda ne treba da daje opet vec taj prilazes uz dokumentaciju.
Ako negde gresim neka me neko ispravi.
Zece kako si?

(odgovor članu micaubica83)
Direktna veza do poruke: 884
25.10.2014 22:54:04   
zece
ivanjice cestitam meni juce su mi vratili dva dvadnevni embrioni sa odlican kvalitet. ali sinoc sam malo prokrvarila ali danas ne krvarim od terapija primam fraksiparin bromergon eutirox aspirin dva puta nedeljno estroferm i pregnazon

Direktna veza do poruke: 885
25.10.2014 22:55:25   
zece
i crinon gel stavam

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 886
26.10.2014 0:10:40   
Benibenesi
Devojke,da li je neka od vas bila na drugostepenoj u Nisu?Kakvi su u komisiji,jesu li mnogo rigorozni.Mene plasi fsh koji mi je 11,26 i Amh je 7,95..Da li ovo moze uticati da ne prodjem komisiju?

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 887
26.10.2014 0:16:22   
zece
Odmaram samo tako mi je srecen od dr koji je bio dezuran kada sam se javila da pitam zasto krvarim imam mucnini bolki u grudi I to je to

Direktna veza do poruke: 888
26.10.2014 5:42:10   
Sanjalica1980
Ivanice cestitam ti user posted image user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 889
26.10.2014 8:54:19   
PalcicaBg
Chipsy ja sam posle dva meseca pracenja za FET videla da nesto ne stima sa mojom ovulacijom,na svoju ruku odradila OGTT i otkrila insulinsku rezistenciju.
Sad se bakcem sa tim,jurim endokrinologa,upute za hormone,pa kad se sve skocka ici cu na folikulometriju.Mislim da to nece biti pre februara.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 890
26.10.2014 9:28:07   
Chipsy
Benibenesi, mislim da te ne mogu odbiti zbog toga. I meni je fsh bio preko 11, ali amh brlo nizak. Doduse, ja sam bila u Visegradskoj

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 891
26.10.2014 9:31:22   
Benibenesi
A da li postoji neki nacin da ga malo snizim.Berem da bude u okviru ref.vrednosti.
Ivanicasale vidim da si ti bila na drugostepenoj u Nisu.Ne znam kakvi su tebi bili hormoni,ali meni je fsh povisen 11,26 i amh 7,95.A cula sam da u N.frontu traze da se ponove hormoni kod njih,kada je fsh povisen,pa me je interesovalo,da li je tako i u Nisu.Onda bi znacilo da moram sacekati 3dc pa i opet na drugostepenu,a plasi me da mi do tad ne isteknu i druge analize,pa opet sve ispocetka user posted image

< Poruku je uredio Benibenesi -- 26.10.2014 9:37:52 >

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 892
26.10.2014 9:50:41   
ivanicasale
Zece bice sve ok samo odmaraj,dobro si pokrivena terapijom i bicr sve ok.
Beni ja sam bila u nisu na komisiju i prolazila sam bez problema.Meni su hormoni ok.Kao sto vidis iz potpisa problem nam je muski sterilitet,ali mislim da nece da te odbiju.Gde planiras da radis vto?

(odgovor članu Benibenesi)
Direktna veza do poruke: 893
26.10.2014 9:53:10   
Benibenesi
Ili N.frontu ili u Valjevu,ne znam ni sama.MM je vise za N.front,u Bg imamo stan,a i kao srtucniji su,a ja bi se oprobala u Valjevu,najvise zbog zamrzavanja embriona.Bas sam u dilemi.
Nas dve smo bas blizu,iz Zajecara si,sad vidim user posted image
Jesu li u Nisu trazili spermokulturu za m i za tebe progesteron 21dc i ogtt,mozda,da znam da pripremim sve,da me ne vracaju?

< Poruku je uredio Benibenesi -- 26.10.2014 9:55:47 >

Direktna veza do poruke: 894
26.10.2014 10:06:37   
ivanicasale
Da spermokultura je obavezna i progesteron to bi trebalo da te spremi ginekolog u boru,oni znaju sta treba za komisiju,ogtt nije obavezan ali nije lose da ha odradis sa insulinom jer ako je povisen trrba da koristis tab.Tamo tvoj muz dake spermogram.Idi na sajt rzzo i videces sta ti treba od analiza.I mi smo hteli prvi put u frontu da radimo.Gledaj kako vam je prakticnije,imate stan u bg i onda ne morste da placate smestaj.A nikad se nezna za zamrzavanje ,mi eto u Novom sadu nismo imali nista da zamrznemo.Sva cetri su vracena.Tako da dogovorite se,raxmislite...Jer vam je prva vto?

Direktna veza do poruke: 895
26.10.2014 10:10:16   
Benibenesi
Da ovo nam je prva vto..

Direktna veza do poruke: 896
26.10.2014 11:29:45   
Bebana17
Benibesi, kao neko ko je prošao i vto u frontu i vto u Valjevu, uvek bih rekla: Valjevo. U front ne bih ni da je poslednja klinika na svetu. Jer u Valjevu si pre svega čovek, pacijent. Dr je odličan, embriolog takođe, laboratorija nova, sestre ljubazne i spremne da pomognu, a i opcija zamrzavanja je više nego bitna, jer je meni u frontu propalo 8 embriona jer nema zamrzavanja (ne znam koliko bi ih stiglo do blaste, ali pretpostavljam barem pola). Naravno, uvek ostavljam slobodu ljudima da misle drugačije user posted image

Direktna veza do poruke: 897
26.10.2014 11:46:37   
Benibenesi
Znam Bebana,iscitala sam skoro celu temu vto u Valjevu,i odusevila se,kakvi su.Zbog toga sam ja za Valjevo.A mm je za N.front..kaze da misli da su iskusniji,a to dal te neko tetose ili ne,nije ni bitno(bas ga briga)kaze zna se sta je cilj.Samo da uspe,a mi smo tu,da slusamo,sta nam se kaze i to je to.U neku ruku,nije neko kome,dopire do srca,tudje ponasanje,vec samo da dobro obavljaju svoj posao.Ma neznam,bas sam u dilemi.Imam nedelju dana,da ramotrim sve mogucnosti.
Imam argument,jedino za zamrzavanje,i prednost za Valjevo user posted image

< Poruku je uredio Benibenesi -- 26.10.2014 11:48:24 >

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 898
26.10.2014 11:55:41   
wivern

IZVORNA PORUKA: Benibenesi
MM je vise za N.front,u Bg imamo stan,a i kao srtucniji su,a ja bi se oprobala u Valjevu,najvise zbog zamrzavanja embriona

Tesko da je ovo tacna konstatacija. Samo je poznatija klinika, u Valjevu rade odlicni strucnjaci i meni je to bila sledeca opcija za vto. Nacelnik je radio dugo godina u Mariboru sa profesorom Vlaisavljevicem i tesko da je manje strucan nego doktori u frontu.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 899
26.10.2014 12:22:39   
Benibenesi
wivern verovatno si u pravu.Daj boze,da je tako,jer sam sve vise za Valjevo,zahvaljujuci,svima vama..Hvala vam sto delite iskustva.Sta bi mi koji nismo prosli,kroz to i nemamo pojma,niocemu.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here