Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 21.10.2014 22:48:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Klarita radim i to, i pijem palitrex, prskam tantum verde, ali ne pomaze, po celu noc i dan kasljem, sve me dijagragma i grudi bole koliko se naprezem
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 0:38:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sta je ovo? Svi ste se odvikli?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 5:33:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro UM, da nam sto pre ozdravis Lose sam spavala, sanjala sam neke gluposti.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 6:09:19
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro! ljudi ovde je nevreme kakvo ja ne pamtim....
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 6:31:37
|
|
|
|
mali_mis
|
Ovde samo fijuce vetar ko nenormalan.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 6:51:41
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro Kod bas takav vjetar ,kiša i hladno brrrrr Klinci pajke ljubi ih majka ,mm otišao na posao.Uživam u miru božijem
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 6:53:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ijuuuuuuuuuuu kakav vetar, a meni usisivac napolju od sinoc ahahha mislim ko zna gde je sad u dvoristu. Izes ga. Dobro jutro. Moje dete se povampirilo evo je ustale smo zajedno. Evo jedna
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 7:52:04
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,i ovde je vjetar sinoć počeo i još fijuče.Baš mrzim kad je nevrijeme,dodje mi da se sakrijem ispod kreveta.Idem spremit T doručak.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 8:29:56
|
|
|
|
lelaigor
|
Dobro jutro, ovde se malko smirilo, ali mislim da će podivljati opet. Ali, najbolje od svega je što ja daans ne moram da izlazim napolje. D još uvek ne ide u vrtić, juče sam obavila veliku kupovinu...milina...danas kokam kokice i gledam crtaće sa mojom princezom. Evo nam raznih kafa, pa birajte ko šta voli
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 8:37:36
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro Može kafa, može.... Kod nas je totalni mrak, i vjetar je poludio, a kasnije su najavili i moguci snjeg. Imam posla preko glave, ali reko prvo malo da prošvrljam ovuda
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 8:41:42
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: pipi_coco Kod nas je totalni mrak, i vjetar je poludio, a kasnije su najavili i moguci snjeg. Kod mene isto ovako, ali baš me briga ispijam kavicu i smišljam ručak za danas. Jutros sam R. ispekla kiflice sa hrenovkama, pošto su danas dani kruha pa da ponese u školu. Dječaci su bili zaduženi za slano a djevojčice za slatko
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 8:43:02
|
|
|
|
Modessty
|
ooo sta je vrednih zena jutros :) ja bi sad ubila za jednu kafu, al nema dok ne zavrsim u ovoj glupoj laboratoriji! i jos me zeza i tastatura na mobu!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 8:49:27
|
|
|
|
emicaa
|
Prestajem pušit do proljeća,smrzla sam se dok sam je izvukla
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 12:55:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kako je mracno u stanu , ne pomaze lampa...osecam se kao da je 18h ! Kisa pada, pokisla sam kao mis od auta do dz-a ... mrzim ovakvo vreme. Razmisljam sta cu za rucak , muz ce tek na veceru...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 13:02:20
|
|
|
|
pipi_coco
|
Samo da prijavim da je kod mene ovdje snijeg zabjelio
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 13:06:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Pozdrav i do mene obloge malo pomogle, ali i dalje nesnosno kasljem... I kod nas je hladno! Pipi gde si ti, kad je vec zabelelo?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 13:11:00
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ah moja ti ja sam ti na jednoj planini u Bosni, tako da ovde imamo samo dva godišnja doba i to: zima sa snijegom i zima bez snijega Za kašalj sam neki da cula recept: ušpinovati malo šećera i dodati malo rakije šljive. Navodno pomaže jako.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 13:12:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Pipi blago tebi, ne bih ti bila u kozi, nisam ljubitelj zime Hvala bas cu da probam. I kod nas ga ocekujem , mi smo ispod Kopaonika, tako daaaa eto nam ga sneg uskoro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 14:13:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Um, brzo ozdravi ! Moja sestra sa muzem i klincima na Zlatiboru, sad cu da je zekim da ce zakaci sneg! E posto je ovo klinika, verovatno znate koliko je teska svedska pelena ? Ova sestra oduzima 80 g
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 14:14:55
|
|
|
|
emicaa
|
Moje čudo konačno zaspalo,sad ne znam na kojustranu da okrenem,trebam oribat kupatilo,napravit večeru,uspremit veš...Ovde su tri stepena,uh kako ću preživit zimu,mrzim je.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 16:38:21
|
|
|
|
Klarita
|
danas nisam bila na kliniku Emice, sve i da gole zene padaju s neba, ja cigarke ne bacam mm mi ugradio klimu n apotkrovlju da ne izmrznem dok obavljam svojih xy puta pusenja dnevno Nemo' se zaricas UM, ne znam sta da ti kazem, terapiju postuj do kraja, mozes pregoreno mleko da pijes (ne znam kako ga vi zovete, ali mislim na ono kad secer karamelizujes pa uspes mleko i prokuvas) jes' kancerogeno ali pomaze. Limunade, limunade, limunade, cajevi, limunade...i to je. I cuti, bolje ti nego U, tesi se, ja bar tako Ko kuFa kaVu?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 16:43:57
|
|
|
|
emicaa
|
Imam sad dekicu na balkonu pa kad se umotam izdržim nekako Ajd čekaj 5 pa ćeš dobit kaficu,da usput i tebi i svom čoeku skuvam.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 16:46:07
|
|
|
|
Klarita
|
Cekam, sta bih drugo N spava, cerka moje rodjake tu, igraju se sa K (mada trenutno gledaju neki crtani Bibi i Tina ) pasulj mi se podgreva u rerni, jos cu i rucam na miru...aleluja Pipi, brate, ja bih se samoubila da nemam leto i prolece mrzim zimu i ne volim sneeeeeeeeeeg
< Poruku je uredio Klarita -- 22.10.2014 16:47:04 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 20:24:45
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro veče,mi bili kod zaove djeca se igrala baš fino,koliko je njen mali grub prema svojoj seki toliko je pažljiv prema Dori. Pila sam kod njih kupinovo vino,mmm zaboravila sam koliko ga volim
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 22.10.2014 20:25:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro vece , sta se radi? Tako sam se dobro najelaaaa ...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?