|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRsko odvikavanje
20.10.2014 14:46:35   
Anoniman
Lela bez ove "zasita ne bih volela da izgubim", ostalo je sve okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaigor)
  Direktna veza do poruke: 1476
20.10.2014 15:00:08   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Lela bez ove "zasita ne bih volela da izgubim", ostalo je sve okuser posted image user posted image user posted image

slažem se sa ovim

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1477
20.10.2014 15:33:22   
lelaigor
Objavila. Pa šta mi Bog da. Nadam se ad neću morati da počinjem sve iz početka. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1478
20.10.2014 16:29:26   
mali_mis
Na mene vise ni energetski nema efekta user posted image
Cudo je spavalo citavih po sata user posted image
Dezuram ispred kuhinje, rerna je vruca, a ovaj mali kao iz inata oce bas tamo.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1479
20.10.2014 16:33:56   
emicaa
Moje čudo uopšte neće spava,ljuta sam kao zmija jer znam da će do večeras biti katastrofa nervozna user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1480
20.10.2014 19:00:45   
Mala Elena
Dobro vece ! Pricale ste o voznji ..ja imam polozeno 7godina ali smo skoro kupili auto pa necu voziti po gradu dok ne prodjem neke privatne casove ..vezbala sam par puta u naselju gde nije tako prometno, malo mi ide malo ne (dok se ne ugasi )user posted image ..ali dobro, to se svima desava , kad pocne da se oseca auto to je onda druga stvar.
Mi cemo za par minuta u kratku setnju da se proluftiramo i utrosimo kalorije. ..user posted image pozdravljam

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1481
20.10.2014 23:14:49   
bubulence
ooo zene pa sta e ovo!? klinika je zatvorena ili ste sve otisle da se vakcinisete? gde nam je Zapkic? danima je nema a onda nema ni muzike u ludari... mislim na odvikavanju...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1482
21.10.2014 0:32:07   
mati
Opet prazno...user posted image
Bubi, zapkic bas fali, bez nje nema ni momaka muzicara.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1483
21.10.2014 5:37:49   
Ana RR
Dobro veče user posted image

Da vidite tek koja je ovde ladovina od vožnje, kroz grad se vozi 60 na sat, na autoputu je max 110. Za levu brzu traku nisu čuli, prestroje se u levu i i dalje voze laganica (a ti iza grizeš volan user posted image ), blicanje ne postoji kao opcija, to niko ne radi i nemaju pojma šta bi to značilo. Semafor je najveći trip, em je na drugoj strani raskrsnice em se posle crvenog odmah pali zeleno, i uvek sam u tripu da će neko da mi svira pozadi što ne krećem user posted image ali ovde svi uredno čekaju, ne trube, pešacima staju pre nego što uopšte pešak priđe pešačkom prelazu... skretanje u desno je uvek dozvoljeno (nema strelice kao kod nas), naravno staneš ako neko dolazi ali nemaš semafor za desno, što je i logično. Jedino su ulice velike, za svako odvajanje postoje po dve trake (dve desno, dve pravo, dve levo) pa mi je još uvek malo zbunjujuće, ali vozim mnogo opuštenije nego u Bg. Pritom vozim automatik, prva dva dana nisam znala gde bih sa levom nogom i desnom rukom (mm je imao predlog ali ne bih sad o tome user posted image ).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1484
21.10.2014 5:59:01   
serpica

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dobro veče user posted image

Da vidite tek koja je ovde ladovina od vožnje, kroz grad se vozi 60 na sat, na autoputu je max 110. Za levu brzu traku nisu čuli, prestroje se u levu i i dalje voze laganica (a ti iza grizeš volan user posted image ), blicanje ne postoji kao opcija, to niko ne radi i nemaju pojma šta bi to značilo. Semafor je najveći trip, em je na drugoj strani raskrsnice em se posle crvenog odmah pali zeleno, i uvek sam u tripu da će neko da mi svira pozadi što ne krećem user posted image ali ovde svi uredno čekaju, ne trube, pešacima staju pre nego što uopšte pešak priđe pešačkom prelazu... skretanje u desno je uvek dozvoljeno (nema strelice kao kod nas), naravno staneš ako neko dolazi ali nemaš semafor za desno, što je i logično. Jedino su ulice velike, za svako odvajanje postoje po dve trake (dve desno, dve pravo, dve levo) pa mi je još uvek malo zbunjujuće, ali vozim mnogo opuštenije nego u Bg. Pritom vozim automatik, prva dva dana nisam znala gde bih sa levom nogom i desnom rukom (mm je imao predlog ali ne bih sad o tome user posted image ).

user posted image user posted image to su za mene kulturni vozaci,juce je jedan prosisao ispred mene na pesackom i to sam gurala kolica,uzas.
dobro jutro...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1485
21.10.2014 6:17:19   
mali_mis
Jutro user posted image
Smrzla sam se.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1486
21.10.2014 8:12:21   
emicaa
Dobro jutro,i ovde ima budala koji ne gledaju pješake.uvjekkad dodjem do pješačkog stojim i čekam,strah me krenuti dok nisam sigurna da će auto stati.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1487
21.10.2014 8:41:04   
Klarita
Dobro jutro, kafedzike i energitacarkeuser posted image ko kuva kafu?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1488
21.10.2014 9:56:59   
bubulence
dobar jutar!
mati bas tako, a bez muzike i momaka nije provod!
Ana, bas me zanima predlog tm user posted image .
inace u Engleskoj je isto tako, samo oni voze suprotnom stranom. jednom smo stali u kolinu na putu, cekamo par min, ja kazem bratu da svira da se pomere, on me pogledao kao da sam ga udarila necim. nema toga kod njih. i onda sam izasla iz kola i videla da zena koja je prva u koloni ima kucu ispred auta i izasla je da ga zamoli da se pomeri ali kuca spava na putu.. i tako smo svi stajali oko pola sata...
mnogo mi se svidja ta smirenost vozaca . a kod nas ako ides sporije nego sto je neko zamislio rizikujes da dobijes metak...
da smorim jos malo. ja sam vozac i mislim da sam ok. ali kada sam nekoliko puta isla u BG nisam se pravila pametna. em ne poznajem grad, em nisam navikla bas na toliku guzvu. parkiram se u Zemunu na Galenici, ima neka pumpa i parking iza. tamo ostavim auto i uzmem taxi. dva puta mi taksisti nisu naplatili voznji kada su culi, jer su najgori vozaci koji ne znaju gde idu a bas to bi bio moj slucaj...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1489
21.10.2014 11:22:12   
mali_mis
Ni cigaru vise ne mogu da popusim ko covek user posted image
Idemo u setnju po ovoj hladnoci, jer je mojoj mami pala genijalna ideja na pamet da se setamo. Bolje da se natrontamo i setamo, nego da mi ostatak dana skace po zivcima.
A kad uspavam cudo, dolazim da pijemo kafu user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1490
21.10.2014 13:49:58   
emicaa
Ovde je tako jak vjetar kad bi krenule u šetnju mislim da bi odnio i nas i kolica a sad javiše da će sutra biti još gore user posted image .
Glava me bolucka,hoće neko samnom kaficu ne mogu sama.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1491
21.10.2014 13:53:12   
Modessty
Ovde i dalje lepo vreme, mada se nešto kao po malo oblači
ja sad popila kaficu. Moj kolega Marko stvarno kuva najbolje kafu na svetu! user posted image Još smo i čokoladu jeli i neke kolače! Pa šta ćeš bolje! user posted image
samo kad me ne bi zezao ovaj glupi corel! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1492
21.10.2014 13:57:39   
mali_mis
Jos uvek pijem prvu jutarnju, jer nisam stigla od A. Sad spava, pa da lepo uzivam u hladnoj kafi. Usput i motam cigare.
Ovde je oblacno, napolju nije hladno, hladnije mi je u stanu.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1493
21.10.2014 19:00:11   
Mala Elena
Mi ceo dan ne odosmo u setnju , taman planirali najavi se brat da dolazi ...i evo sad smo izasli , ona zaspala ima da se nasetam milina user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1494
21.10.2014 20:52:49   
emicaa
Dobro veče,gdje ste se razbježale user posted image

Direktna veza do poruke: 1495
21.10.2014 21:55:07   
Mala Elena
Vala bas. ..user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1496
21.10.2014 22:32:47   
Modessty
Moji već duže vreme spavaju. Moj se pasulj konačno skuvao pa odoh i ja da spavam!

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 1497
21.10.2014 22:36:55   
Klarita
Maj notuser posted image maj iz kaming tekuser posted image

Prezderam se nekim cokoladicama sa free shopa (kako sam zaboravila da ih imam, neam pojma, ali kad mi danas padose na glavu iz viseceg dela gde drzim kese, Sunce me ogrejalo) caj sam si skuvala...pijem kirkolinuuser posted image pa da popijem i tek onda krece "zivot"

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1498
21.10.2014 22:37:29   
Anoniman
Dobro vece, ja stavila rakijane obloge ne mogu da govorim, boli me grloooooouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1499
21.10.2014 22:44:22   
Klarita
Pih bre UMuser posted image je l' imas zalfiju pa da skuvas i grgoces?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here