|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRsko odvikavanje
20.10.2014 9:33:12   
Modessty
a jes vala ladno jutros! Ja obukla dva džempera, al se zeznuh sa cipelama user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1451
20.10.2014 9:53:05   
Anoniman
Dobro jutrooooo, ja se razbolelauser posted image a sutra bih trebala da podjem na predavanjauser posted image

Anci divno jeuser posted image iiiiiiiiii rezultat svega ostajete tamoooo???

(odgovor članu pipi_coco)
  Direktna veza do poruke: 1452
20.10.2014 10:02:53   
Klarita
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1453
20.10.2014 10:08:18   
Trcosava
Jedino ja imam fobiju od Kanade?user posted image user posted image

Anči sve kul, ali neka hvala dosta mi snega i ovde heheh
Dvorišta su kul, nisam ni ja neki freak za noć veštica, ali pomodarstvo čini svoje i našoj deci će to biti sasvim nešto normalno. Ovde svake godine u zamku priređuju neku feštu za decu i noć veštica. Prošle godine smo išli, Ana nenamskirana, čisto da vidimo kako je. GUŽVA i uopšte nemam volju ni želju da se gnječim tamo sa svima.

I dobar vi jutar!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1454
20.10.2014 10:24:04   
wivern
Ja imam fobiju od snega i hladnoce, brrrrrrrrr user posted image

user posted image

Izvol'te posluzite se...danas ja castim

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1455
20.10.2014 10:33:37   
Mala Elena
Jutro! Nesto sam sva ukocena ,ruzno sam spavala. Pijuckam kaficu, ko je za? user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1456
20.10.2014 11:05:35   
Modessty
wiv kako su dobriiii! user posted image
Ja sam tu još sat vremena.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1457
20.10.2014 11:26:12   
Klarita
Wiv, cestitke i ovde user posted image evo sluzim se unajveceuser posted image

Trco, i ja ne volEm Kanadu ako ti je za utehu user posted image

Mod, user posted image

Serpi, kasnim sa cestitkama, ali neka je lepotanu srecan imendanuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1458
20.10.2014 11:42:16   
Modessty
Klari baš mi žao što se nismo videle user posted image Ali biće prilika još user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1459
20.10.2014 11:53:24   
Klarita
nema da brigasuser posted image stize mi auto u cetvrtak (valjda konacno), i turim si K u auto i dolazim. Jos da ubedim mm da me pusti samu u Ni automuser posted image Vozila sam od Svajcarije u petak na subotu noc drugaricu, njenog momka i mm i premrli su, otreznila sam ih na prvom kruznom prelazu kod parkicauser posted image Ne snalazim se najbolje u vecem gradu. Na posao sam isla bez problema, ali Le i Nis su dva razlicita sveta...uvezbacu, a na kraju krajeva, parkiram negde na ulazu i taksijem stizem na dogoverno mesto user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1460
20.10.2014 12:16:05   
Klarita
Ko je za
user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1461
20.10.2014 12:20:12   
mali_mis
Ja cu da otresem jedan energetski napitak, samo da uspavam azdaju. Jutros me je tako odvalio po nosu, da sam sve zvezde videla, tako mali, a ima tesku ruku.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1462
20.10.2014 12:20:30   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Klarita

nema da brigasuser posted image stize mi auto u cetvrtak (valjda konacno), i turim si K u auto i dolazim. Jos da ubedim mm da me pusti samu u Ni automuser posted image Vozila sam od Svajcarije u petak na subotu noc drugaricu, njenog momka i mm i premrli su, otreznila sam ih na prvom kruznom prelazu kod parkicauser posted image Ne snalazim se najbolje u vecem gradu. Na posao sam isla bez problema, ali Le i Nis su dva razlicita sveta...uvezbacu, a na kraju krajeva, parkiram negde na ulazu i taksijem stizem na dogoverno mesto user posted image

user posted image user posted image reče li ti ja da te obožavam? hahahahahahahahahha

Joj žene moje, kažete veliki grad. Dođite u Bg da vozite u špicu hahahaha
Pre engo što sam položila, rekla sam da ću da nosim ili bejbol palicu uz sebe ili pištolj. Ono je katastrofa! Ovde je taaaakva 'ladovina po pitanju vožnje da ja vama ne mogu da opišem. Mm je svojevremeno kukao za 'gužve' u Ljubljani, Kranju, Bledu... Samo sam mu se smejala. Prva veća gužva u Bg-u i rekao je 'Ja ću da se pokrijem ušima i da ćutim za gužve u Slo' user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1463
20.10.2014 12:26:45   
Klarita
Trco user posted image user posted image sestro, ja u Bg bi (sto bi reko moj "dragi cenjeni" svekar) iskljucila auto, izasla na sred raskrsnicu i legla u travuuser posted image pa pauk neka vozi gde trebauser posted image a, ja lepo taksijem. Ma, kude bre...ja jedva leskovac pravazidjo, zeno draga. Kad smo u Bg mm vozi, ja kocim nogama i user posted image user posted image user posted image a tek u Solun i Istanbul, mama miaaaaaaaa...Nesam ti ja za voznju po graduser posted image
Lincujte me, bicujte me, ali ja bre volim da docaram smajlicima facuuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 20.10.2014 12:28:13 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1464
20.10.2014 12:49:29   
Trcosava
E u Solunu nisam vozila, a za Tursku sam čula da smo mi sjajni spram njih. Ako sam rekla da bi u Bg nosila pištolj, za Tursku bi mi verovatno trebala ili mašinka ili onaj ručni top. user posted image Ja sam inače živčana, a kad sednem za volan, mila majko! Psujem i ono što nisam znala da znam user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1465
20.10.2014 12:55:55   
Klarita
Ne sekiraj se, i Turci nose svastauser posted image dace Bog da odes i uveris se. Mm cesto ide, a ja bila sa njim dok ne izrodih decu...uzas zivi, uzaaaaaaasuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1466
20.10.2014 13:00:05   
Trcosava
Ej letovanje mi je rak rana. NE znam da li ćemo otići u Tursku. Ako i odemo, bićemo verovatno penzosi hahahah

Nama pare za letovanje odu leti kad idemo za Bg i prosto ne znam GDE da idem na more. Da teglim sve do Grčke autom mi se ne isplati nikako, a sa dvoje dece ići avionom pa iznajmljivati auto - opet mu dođe na isto user posted image uff o tome ću misliti iduće godine eću sad user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1467
20.10.2014 13:00:35   
big mum
Dobri dan

Vrijedna sam od jutros,napravila komplet ručak,pomotala veš,stavila drugi da se pere,povadila čisto i stavila prljavo suđe u mašinu,išla u prodavnicu.Sad pakujem Sofku za školu.Jesam i vrijedna aaaa aa .
Rado preuzimam sve kolače i kafu nešto mi šecer opao user posted image

Ja nisam nikakav vozač,užasno se bojim kamiona koji mi idu u susret tako da neću ni da polažem,ali da treba,treba.
Bila sam u subotu na svadbi u drugom gradu ,sa sve djecom i svekrvom.I bub smeješte nas pored mog ginekologa i njegove žene.user posted image
Pričali,ja kao ono kuliram nisi me vidio golu user posted image .Mada oni to ne doživljavaju tako al aj.Kažu da mu je žena ljubomorna ko pas i tako.Baš onako prijatna atmosfera user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1468
20.10.2014 13:04:52   
Klarita
BM ahahahahahahahaa, pa on te poznaje skrooooooooozuser posted image ja iskreno nemam taj trip. Moj ginekolog je drug mmuser posted image vodio mi dve trudnoce, a poradjao me otac mog ucenikauser posted image ja se uopste ne deranziram. XY puta sam sa ljudim pila kafu, jela, pila, plesala...ma ic' se ne uzrujavam. Pre bih rekla da mm neprijatnouser posted image

Kako prodjoste sa decicom tokom svadbe?

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1469
20.10.2014 13:11:47   
big mum
Sve bi to bilo ok da nije njegova žena bila tu,ona samo strela očimauser posted image

Dobro smo prošli,jeli na smjenu jer naravno sveki nije ni ustala.Ja onako sa sve štiklama user posted image .Oboje kao da su pušteni s lanca.
Malo sam se dopingovala user posted image pa je cijeli poduhvat bio dosta lakši

Evo pronađoh jednu sliku i na pamet mi pade da ćeš ovako da izgledaš za 3o''es godina

user posted image

Odo voditi Sofku u školu papaaaa

< Poruku je uredio big mum -- 20.10.2014 13:13:12 >

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1470
20.10.2014 13:13:34   
emicaa
I ja ne vozim,baš baš se bojim,redovno kočim u prazno,a kad idemo za Bosnu to je cjeli dan traumiranja a mm me stalno tjera da polažem.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1471
20.10.2014 13:14:16   
World
A prepade me zeno! user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1472
20.10.2014 13:15:47   
Klarita
Pa, blesava, World, mece mi slike gde stigneuser posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1473
20.10.2014 13:19:53   
World
nemoj ni da se salis sa ovakvim slikama.. user posted image

pratim povremeno sta pisete, a bas se trznuh na ovo..user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1474
20.10.2014 14:42:52   
lelaigor
Svi me ignorišu u trudnicama, a ne znam gde da ovo pitam.user posted image

Da li je po vama ok da ovo napišem na stranici da pripremim kupce na odsustvo?
Jel' treba nešto da oduzmem ili dodam? Volela bih da naiđem na razumevanje kod svojih kupaca, ali isto tako da ne zvučim ni očajno iz straha da ih ne izgubim kao kupce.

"Dragi moji kupci,
želim da vas obavestim da uskoro krećem na trudničko/porodiljsko bolovanje.
Porudžbine ću primati još do početka, eventualno sredine novembra i posle toga odlazim na kraću ali opravdanu pauzu, da donesem na svet još jednu malu princezu. :)
Nadam se da ćete imati razumevanja za moje odsustvo i da ćemo se družiti kada se sa istog vratim. Zaista ne bih volela da izgubim tako divne kupce.
Puno slatkih pozdrava vam šaljem!"
Možda bez ovog: Zaista ne bih volela da izgubim tako divne kupce. user posted image
Hvala unapred.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here