Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 9:26:31
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Tiiiii tako mala a tako prokletaaaa Cuti, vezbam za film Kod nas sunce a kod tebe moze i da pada sneg O moja draga, pa u malim bocama se otrov drži p.s. kod nas ni oblačka!!! wooohooooo gde li ćemo danas da skitamo?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 10:45:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobar dan i od mene, U je kuci, ne da mi da mrdnem, izljubila me je, izujedala , izudarala tako pokazuje da sam joj nedostajala, cak je i ljuta
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 10:49:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
UM, a jel ona pristala da ide na toliko ili je izvarana ? Serpi , sa srecom , posluzi malo torte Dobro jutro inace . Tako dobru kOFi pijem sa guuuustom penom
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 10:55:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Pristala je da ide, nego je prvo odvajanje, i ipka je dosta z anju 4 dana Tomo srecan imendan
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 10:55:41
|
|
|
|
emicaa
|
Da vam se požalim ili pohvalim,nemam više šok sobu,sad je Teodorina soba za igranje
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 11:03:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice, super, divno! Znaci, bice sok ormar ?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 12:28:04
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ćao žemske, šta ima?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 12:33:07
|
|
|
|
milicicak
|
Dan u kafanu :) Kod mene ima porodicni rucak sa celom svekrvinom stranom familije dan posle zaovine svadbe :) Psihicki se spremam da 3 sata cutim, klimam glavom i smeskam se :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 12:35:18
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ja čekam da se sgotovi ručak, da jedemo pa napolje.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 12:37:02
|
|
|
|
milicicak
|
Blago vama :) divno je vreme, grehota je sedeti u stanu...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 13:57:07
|
|
|
|
emicaa
|
Elena ormari su super ali podrum,pa ne znam kako ću doći do zamrzivača.Moramo što prije prekopat šta treba a šta ne i bacati. Grrr mrzim što nedeljom ne radi nijedna normalna prodavnica,sad moramo ići po bazelu tražit ima li igdje otvoren market da kupim T mlijeko bez laktoze jer smo juče naravno zaboravili
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 18:10:18
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Dan u kafanu :) Kod mene ima porodicni rucak sa celom svekrvinom stranom familije dan posle zaovine svadbe :) Psihicki se spremam da 3 sata cutim, klimam glavom i smeskam se :) heeej kako ste se proveli? jesi nasla bolero? IZVORNA PORUKA: Unina mama Dobar dan i od mene, U je kuci, ne da mi da mrdnem, izljubila me je, izujedala , izudarala tako pokazuje da sam joj nedostajala, cak je i ljuta bitno da je mama prezivela razdvajanje!!!! uzivajte
< Poruku je uredio bubulence -- 19.10.2014 18:11:54 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 18:38:08
|
|
|
|
milicicak
|
Bubulence, pisala sam u temi. Mini buba nije bas najbolje podnela tetkinu udaju bolero smo pozajmili, stvarno je izgledala kao princeza i pritom je svima vikala: ja nisam princeza, ja sam Tara a i mama je dobila par komplimenata za izgled :) Hvala sto si se setila
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 18:50:53
|
|
|
|
bubulence
|
diivnooo, nadam se da ces nas pocastiti nekom slicicom
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 20:13:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vece ! Mi se vracamo iz setnje, da sacekamo tatu na parkingu pa da se gojimo od svekinih kolaca , opet poslala
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 20:15:54
|
|
|
|
emicaa
|
Mi večerali,okapali princezu,sad je malo izmazimo pa ona na spavanje a čini mi se da ću i ja brzo.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 21:26:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Ćao drugari evo i ja da se javim u normalne sate, hihi. Kod nas je oblačno ali toplo, ja dobila pa nisam ni za šta a snajka planira da opet negde skitamo. Ubiće me mm, samo trošim pare Evo par sličica da vidite kakva je ovde atmosfera ovo je kuća u komšiluku.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 22:07:49
|
|
|
|
big mum
|
Anaaaa ovo je cool Kad bi kod nas neko ovako "nakitio" dvorište pozvali bi komunalnu policiju Uživajte Samo da se prijavim u kafanu,nema me kao ni lanjskog snijega.Hodamo po svadbama,šetamo iskorištavamo lijepo vrijeme. Kad opet zakiša bice puna kafana
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 19.10.2014 23:58:38
|
|
|
|
mati
|
Anci pa ovo je super. Ja mislim da bi se moj Mata odusevio kad bi video ovako nesto... Uzivajte... Nego ovo nocno drustvo posustaje polako.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 20.10.2014 5:29:18
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 20.10.2014 7:42:33
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,Ana i meni se svidja aoduševljavaju me njihove kuće.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 20.10.2014 8:12:37
|
|
|
|
Lu
|
Dobro jutro Ana drago mi je da gledam slikice. Meni su njihove kuće isto fantastične, praktične, imaju neku osobnost i uredna dvorišta prije svega Nisam baš fan od halloween.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 20.10.2014 8:19:21
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Hoću i ja u Kanaduuuu! buuuuaaaaa danas radim do 12h pa vodim Nikolu kod dr. Popodne idem bratu od tetke na rođendan. Biće baš bizi dej!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 20.10.2014 8:37:39
|
|
|
|
Modessty
|
Zaboravih,
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 20.10.2014 9:30:18
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobar jutar u klinici I ja bih rado u Kanaduuuuuuuu Sta ima novo narode? Ja se evo smrzavam na poslu, volje za nekim produktivnim radom vala nemam, najradije bi se vratila kuci i zavukla u topli krevet mmmmmmmm
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?