|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
22.10.2014 7:46:14   
bubulence
nesto moram da smislim jer sutra moram na komisiju a nemam papire...
evo sada sam gledala prognozu u subotu lepse vreme, bez kise i vetra ali hladno...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1451
22.10.2014 8:37:44   
lelaigor
Jutro, trudničice. Stvarno, gde nam je Branki? Nadam se da je Sanjalica ok. user posted image
Ipo, super, znala sam da će sve biti ok i da je ona dr paničila bez veze. user posted image
Njica, ne kasniš nigde, sve to tek kad uđeš u deveti mesec.
Žene, ja za nedelju dana ulazim u osmi mesec. user posted image Pa, kako, ne može. Nisam još spremna. Svašta još moram da pripremim...a sad sam se skoncentrisala na oragnizaciju Dariinog rođendana. Stvarno, nismo dobro natemprirali vreme za bebu...trebali smo da obrnemo, na jesen da je pravimo, da se rodi na proleće/leto. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1452
22.10.2014 8:58:52   
daca77
Dobro jutro!!!
Vidim da nam Serpica sa uzivanjem user posted image , a ostal trudnicice spavajuuser posted image
Nema Sanjalice...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1453
22.10.2014 9:02:11   
bubulence
sada cu pustiti sms Sanjalici

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1454
22.10.2014 9:07:42   
daca77
Cekamo odgovor, Bubi...
A ja imam pitanje za sve vas-sta kupiti kao prikladan poklon za slavu, zaovi i njenoj porodici? Problem mi je sto tamo(u Sumadiji svi nose neke poklone za kucu), dok je kod nas sasvim uobicajeno da se dobije flasa pica, bombonjera, kafa, cvece i sl.

Direktna veza do poruke: 1455
22.10.2014 9:07:55   
eca89
Dobro jutro user posted image , kako ste? Kod mene ružno vrijeme, hladno i pada kisa. Nadam se da je Sanjalica ok, ne znam gdje nam je Branki, zar ona nije trebala jos proslu sedmicu biti sa Bozom, pa da idu kuci ove???? Sve vas user posted image

Direktna veza do poruke: 1456
22.10.2014 9:09:57   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: daca77

Cekamo odgovor, Bubi...
A ja imam pitanje za sve vas-sta kupiti kao prikladan poklon za slavu, zaovi i njenoj porodici? Problem mi je sto tamo(u Sumadiji svi nose neke poklone za kucu), dok je kod nas sasvim uobicajeno da se dobije flasa pica, bombonjera, kafa, cvece i sl.

Baš sam htela da napišem, piće, kafa, cveće...user posted image
Ju, ne znam. Možda neku lepu staklenu posudu i sl.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1457
22.10.2014 9:13:06   
bubulence
cekam da odgovori.
daco a da uzmes inako flasu nekog zestokog pica sa casama? znam da sam dobila nekoliko tih kompleta, ne deluje lose...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1458
22.10.2014 9:22:04   
daca77
Sve sam joj to nosila zadnjih god.user posted image
Stvarno nije u pitanju novac, ali kada su pokloni u pitanju, nesto nemam ideju.

Direktna veza do poruke: 1459
22.10.2014 9:22:31   
Štetica
Dobro jutro i od mene.
Bubi tvoje nevreme je stiglo kod mene,duva vetar uzasno.
Daco u sumadiji su malo blesavi obicaji sto se tog nosenja za slavu tice,kao da se utrkuju ko ce vise i skuplje da odnese-donese. Ja sam to izbacila i lepo nosim 0,5kg kafe,pice,i gde ima dece po cokoladu. Ako ti je glupo tako da nosis,kupi joj neku lepu saksiju cveca ili neke lepe solje za kafu i cao. Jer sta god da kupis drugo(za kucu),ako joj se nesvidi prosledice i ona nekome za slavu,tako da nemoj se opterecivati sa tim.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1460
22.10.2014 9:23:30   
vonavoj
Drage,jutro,ugrabih komp i malo vremena za sebe!
Uhodavamo se,grudi se stabilizuju.. Jovana je velika usranica,kaki kao grlica,po 6-7 puta,to znaci da lepo rucka!
Preletela sam sta ste pisale, Sanjalice,nadam se da nije preeklampsija,i da ce sve biti ok,na vreme da se krene sa terapijom!
Evo je patronazna,pupak nije jos otpao..eto,15min mira sam imala!user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1461
22.10.2014 9:23:49   
anita
Dobro jutro drageuser posted image .
Evo i mene. Ustala sam pre 10 minuta.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 1462
22.10.2014 9:28:47   
bubulence
Stetice brzo ce proci, evo ovde je vec ok, samo je oblacno...
Von, divno, ljubi nam Jovanicu. kako Tika prihvata novonastalu situaciju?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1463
22.10.2014 9:28:56   
daca77
Hvala, Stetice...pasce cvece, verovatno, iako ga ona ne obozava...soljice sam joj kupila pre 2 god. Uh...kakvih glupih obicaja...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1464
22.10.2014 9:36:46   
Štetica
Daco dobro si rekla,teska glupost,zato sam i izbacila pola obicaja(mada svekrvi nije pravo,al briga me).Sreca pa nemam problem da kazem svima sta mislim,pa kome se svidja-svidja,kome ne,briga me. Mene su mm i svekrva hteli da lincuju kad sam nazvala kumu i pitala sta da kupim deci za rodjendan,i zena sva srecna rekla kupi to i to. Mislim bolje mi je da pitam i kupim nesto sto im treba,nego neku glupost koja ce da stoji.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1465
22.10.2014 9:45:53   
bubulence
Stetice sve isto i kod mene.
gledam, mojima je bila slava prosle nedelje. mama dobila opet neke cinije, case, gluposti a ni one od pre 6 god nije otpakovala. i uvek kaze ljudima da ne donose nista.
mi nosimo pice, bombonjeru i cvece.. uglavnom. za rodjwndane isto pitam a ako nekom bude glupo pa ne kaze, damo pare pa neka uzme sta treba...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1466
22.10.2014 9:46:24   
vonavoj
Bubulence,T je kod babe i dede i tetke,prvi put otisla bez nas,od nedelje! Oni bili da vide J,i zvali je da ide,i ona pristala! Tamo ima dve sestre,jedna kao ona i jedna starija,pa uziva...a meni mnooooooooooogooooo nedostaje! Dobra je,ne trazi nas! Taman da se mi uhodamo,samo grudi i beba,ona se sama igrala!
Ali nijednog trenutka nije bila ljubomorna,cak sta vise,trci oko nje,stavlja dudu,da joj da da pije mleko,dala joj njenog omiljenog tigra..cita joj knjige..grli nas zajedno,ma divna je..porasla moja curica!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1467
22.10.2014 9:56:10   
anita
Von user posted image za Tiku i Jovanicu. Nadam se da ce se situacija sa mlekom tj. sa grudima stabilizovati. Saljem vam veeeeeliki user posted image .

Daco ja bih na tvom mestu odnela npr.neke lepe case za vino i flasu vina, kafu i to je to.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1468
22.10.2014 9:58:34   
wivern
Von kako je ona diiiiivna, srce malo..
Ni ja se ne opterecujem poklonima za slavu kafa i pice, ili neki set pice i case i ne razmisljam. Ako krenes da razmisljas odlepices sigurno a nista pametno neces smisliti. Kod nas to bas ume da bude preterivanje sa tim poklonima, ljudi kao da se utrkuju.
Kako me nervira ovo vreme, za danas i sutra najavili kisu pa od petka opet sunce i toplije. Pa mi cemo se svi porazboljevati.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1469
22.10.2014 10:07:10   
jovicaa
dobro jutro, mi smo svi kilavi, bolesni.. nista posebno za sad, neka viroza... tako da maksim ne ide u vrtic, zanimamo se, tj on upravo lezi na krevetu i mazi se sa kucom.

kontrola prosla ok, kaze doktorica mozda boli stomak zato sto se podize materica sad... bebac napredan po menstruaciji sam 16+3 a na uz-u 17+5... opet ce biti neka debelica

posteljica mi je nisko. pise donji pol nisko usadjen 23 mm od usca.. ali kaze moze da se podigne, nadam se da hoceuser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 22.10.2014 10:08:09 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1470
22.10.2014 10:09:09   
bubulence
divno za Tiku, velika devojcica!
jovice a koliko su ti bili Aleks i Maksim na rodjenju?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1471
22.10.2014 10:09:54   
Peace*
Šta nosiš? Hoće biti devojčica, da ne budeš u manjini? user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1472
22.10.2014 10:14:53   
jovicaa
nista od toga peace, juce nam je doktorica pokazala pisu, videli smo i mm i ja, nema vise dileme oko polauser posted image

bubulence bili su jako veliki s obzirom na nedelju u kojoj su rodjeni. obojica rodjeni 3 nedelje pre termina, aleks imao 3 i 680, a maksim 3 i 780. da sam docekala termin, obojica bi imali preko 4 kile, 100 posto.

< Poruku je uredio jovicaa -- 22.10.2014 10:15:25 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1473
22.10.2014 10:17:26   
Peace*
user posted image Jovice, pa nek je živ i zdrav, moraćeš na 4-to. user posted image user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1474
22.10.2014 10:21:03   
wivern
Jovice pa to su vec ozbiljni decaci user posted image kakve bebe na porodjaju.
Znaci tri decaka, onda stvarno moras i jednu devojcicu , da bude tatina princeza user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here