Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 14:07:11
|
|
|
|
Ana13
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Ana13, moj dr je Antic...sve mi se cini da ce covek da zbrise van Srbije, krajem novembra, jer vidi s kim ima posla Jel Vlada Antic? Mlad Jel radi privatno u B.Adzije? Ako je to taj,kod njega mozda mogu da nadjem vezu. Kakav je za saradnju?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 14:11:39
|
|
|
|
daca77
|
Da, ANa...spram pacijentkinju i dr ...dosta mi je vise staraca... Tvrdoglav je i ne slusa bas puno, ali gde ce sa mnom?!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 14:16:54
|
|
|
|
Ana13
|
Nisi ni ti blesava,Daco.Znas da proberes
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 14:18:10
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: wivern A ja dobijam na kilazi nenormalno brzo zadnjih 10 dana. Kao da svaki treci dan dobijem po 1 kg. Ali me to ne sprecava da zderem i dalje Oooo, Wiv vjeruj da znam kako to izgleda, samo sreca je sto si ti u finisu, a ja imam jos da gurammm, ihhhhhhhh.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 14:24:11
|
|
|
|
daca77
|
Naravno...iskustvo je u pitanju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 14:59:44
|
|
|
|
lelaigor
|
'Bar dan, žene. Ja došla sa detetom sa kontrole. Još ne ide u vrtić a ja ću da pošandrcam sa njom kući! A kako me izblamirao ovaj moj trudnički mozak...strašno. Dr je prošli put rekla da daans ne inhaliramo, da bi čula pravo stanje stvari. I ja sam D naravno inhalirala. I pita me sad dr, kad je bila zadnja inhalacija i ja sva ponosna:"Pa, jutros u 7h!". A ona će: "Stvarno?" i doslovce ova faca . I u po njene priče ja se setim šta je rekla i izvinim se, ona se meni toliko smejala da mi je skroz bilo neprijatno. Al' ima žena troje dece, valjda me razume. Idem sad da zbrzam neku ručko-večeru. Sanjalice, grlim puno, čuvaj se!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 19:32:35
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje,javlja vam se jedna .Bila sam na redovnoj mesečnoj kontroli kod doktorke i žena me iskritikovala što bi rekli za sve pare.Te što sam se ugojila 20 kg,a ja stvarno se ok osećam,visoka sam i ne vidi se uopšte...Bar meni se čini da sam super ,te da hitno promenim ishranu,te da šetam,i od sutra jedem kuvano,i na pari...Izdržaću sve,moram,inače UZ ok,grlić ok,ali džabe kada sam teška
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 19:52:58
|
|
|
|
World
|
ma kakva para, samo ti izbaci slatkise i hljeb, a ostalo jedi normalno.. ne ide trudnica da bude gladna
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 19:58:05
|
|
|
|
Ipokrisia
|
drage isla sam kod proverene dr na kontrolu za bebicu,rekla je da je beba skolski primer,da nema nikakvih problema, i sledeci put kontrola za 6 nedelja tek,jer kaze tek tad je zavrsen razvoj svih organcica do kraja.Za sad nema ni oko cega da brinem bebac vec ima 30 cm i tezak je 640g! I ona kaze da je preaktivan i da me ubija od boksovanja,jedva mu je usnimila malo glavicu,postavicu u temu i najverovatnije ce takav nemirko biti i posle van stomaka, ali sta je tu je, odmah na sport znaci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 20:01:16
|
|
|
|
Njica
|
Hej trudnice, kako ste, kd ste nabavile sve upute za porodiljsko i sam porodjaj, kad ste u ovom periodu imale UZ,CTG, preglede, upute i testove, doktorka mi je tu tek u ponedeljak, za ko zna kad ce mi sve zakazati, bicu 35-ta nedelja, nemam nista ni zakazano ni nabavljeno, stvarno ne znam jel sam ja luda i zurim i hvata me frka ili su 34-ta i 35-ta nedelja ran period za cesce preglede, ja sam mislila da to vec sad ide cesce... Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 20:49:50
|
|
|
|
Ana13
|
Njico,ja sam prosle nedelje dobila sve upute i odradila prvi ctg.Tad sam bila 36+6 cini mi se. Ne kasnis,ne brini
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 20:51:36
|
|
|
|
superm
|
Trudnice drage, nisam vas dugo pratila. Znam da se Von porodila, da li ima jos novopecenih mama?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 20:52:40
|
|
|
|
wivern
|
Placljiva i ja mislim da ne treba da uvodis to sa parom :) samo bez "leba ipo rekoh ti da nasi dr hoce malo da izdramatizuju, pa to je vec velika momcina bre Njica imas vremena ne brini nista...sve stizes. prvi ctg sam imala u 37-oj nedelji, a analize sam radila u 36-oj :)
< Poruku je uredio wivern -- 21.10.2014 20:53:17 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 20:58:34
|
|
|
|
Ana13
|
Ja sam uzela upute za analize,ali sam uradila samo urin i krv,a nikako da se nakanim za ove briseve. Sve kao sutra cu...na kraju cu da se porodim bez njih
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 21:01:40
|
|
|
|
Bokac
|
Ehej zenske. Ja ne stizem da vam se javim tako cesto. Inace prijavljujem se u serpicinu grupu za druzenje u kupatilu samo bez osmeha Kako je sanjalica ako sam pogodila. Nadam se da ce sve na kraju biti ok i da nije prieklempsija. Ja sam je imala u prethodnoj trudnoci sa blizancima. Bila sam sva naduta i sa visokim pritiskom. Porodili su me mesec dana ranije tj cim sam usla u 9. mesec. Ja u petak idem na neki razgovor sa medicinskom sestrom o trudnoci ishrani i ne znam sta jos. Kad cu ja moci da vidim vase tikere i da namestim svoj? Ako znate... Kod mene je uvek lepo vreme. Za citavu proslu godinu smo imali nenormalno dugu zimu za ovaj kraj a trajala je citavih dva meseca sa mozda tri dana snega Vidememo kakva ce ova biti mada trenutna temperatura napolju nam je preko 30 stepeni. Skuvala sam se malopre kad sam isla do fax-a.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 22:23:55
|
|
|
|
serpica
|
Drugarice gde ste? ima neka zanimljiva tema a? Bokac smej se,smej ja se uvek setim reci mog dr kad sam se zalila na mucnine i povracanje,kaze,to je znak da je sve ok,tako treba da bude...i ja se smejem... Sad sam digla noge na stolicu pijem Jelen fresh i uzivam.jos koji minut jer poce glava da mi pada.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 22:29:09
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: superm Trudnice drage, nisam vas dugo pratila. Znam da se Von porodila, da li ima jos novopecenih mama? heeeej draga ! bas te nema... mm otisao u nocnu, dete spava a ja odmaram... njica koliko znam sve to se radi kada udjes u deveti mesec... ipo, bravo za deckonju! sanjalica se nije javljala?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 22:42:35
|
|
|
|
Kata90
|
Laku noc mame,cuvajte se.....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 22:47:20
|
|
|
|
anita
|
Evo i mene da se javim. Samo da mahnem svim trudnicama. Sanjalica se nije javljala. A i Branki nema nu danas.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 22.10.2014 6:16:37
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro , buudjeenjeeeeeeeeeee . ustala sam jos pre sat vremena, ovde je nevreme i to strasno, ne pamtim da je bilo ovako a ja treba da idem u NS... mozda se smiri do popodne... mislim da na terasi vise nemam nista....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 22.10.2014 7:00:29
|
|
|
|
serpica
|
Jutro....kod nas mirno,za sada...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 22.10.2014 7:08:09
|
|
|
|
bubulence
|
cekaj cekaj, ja sam na severu, kod vas tek stize... malo se smirilo, sada jos malo duva vetar i pada jaka kisa... mm je jedva dosao sa posla sa kolima a ima 2km ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 22.10.2014 7:18:49
|
|
|
|
serpica
|
Jojj bubi nemoj da dolazi bar do nedelje....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 22.10.2014 7:23:32
|
|
|
|
bubulence
|
hijiji ajde videcemo nesto da sredimo preko veze . a da, ti slavis cerkici rodjendan, jeli ? nesto razmisljam da pozovem mog dr da mi ispise doznake i da ih moj brat pokupi. mrzi me po ovom vremenu da idem u NS...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 22.10.2014 7:40:38
|
|
|
|
serpica
|
Jeste Bubi,slavimo u subotu u igraonicu a pravi rodjus joj je 28.okt. Nego bi mi bilo zao da bude nevreme zbog dece i igre,valjda nece.... ako mozes da sredis ako,nemoj da ides po neveremnu,odmaraj. Ja sutra popodne idem u dz...da zvanicno postanem trudnica i opet mi frka ko prvi put da idem
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?