Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 11:26:23
|
|
|
|
Ana13
|
I ja sam zdrala do jutros sta mi je palo pod ruku,a narocito me ubio mamin svez ajvar i vruc ''lebac. A od danas moram da povucem rucnu zbog pritiska.Ne bih pred kraj da moram da se zamajavam sa kontrolama i lekovima.Ali me ove kiflice zovuuu.Gledaju me direkt u oci
< Poruku je uredio Ana13 -- 21.10.2014 11:27:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 11:30:04
|
|
|
|
wivern
|
E jedino sto bih ja tu jos dodala je susena sunka iliti prsuta i onda direkt u bolnicu Volim te lagane doruckice...a ne one musli stvari hihihihihihiihi
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 11:34:21
|
|
|
|
Ana13
|
Ja sam dodala suseno meso,domace.Baba susila nase svinjce. Jao bre sad sam gladna,majku mu.A jos mi ovamo sa strane iskoci tema o pekacu i hlebu.Odavno se lomim da li da ga kupim.Tacno bih imala 200 kg.Vruc hleb i ja smo odliiicna kombinacija
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 11:36:03
|
|
|
|
wivern
|
To nije lepo od tebe, sad mi curi voda na usta I ja volim testa kakva god.. moram nesto zameziti pod hitno.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 11:36:05
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage moje, javljam vam se iz bolnice. Primila sam dve infuzije i sada cekam prvo hematologa pa me salju kod kardiologa pa ce zvati Betaniju da me prime na patalogiju trudnoce. Ova dr se boji eklampsije i preeklampsije. Glava mi je i dalje bas otecena. plasim ljude :-)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 11:42:12
|
|
|
|
anita
|
Sanjalice drzi se. Bice sve ok. Saljem ti Ja u utorak idem na GAK i bas se plasim da ce tada da me ostave na odeljenje .
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 11:44:44
|
|
|
|
daca77
|
Drzite se, trudnice Ja krenula i sa Melofer-om i tako cu secer da dignem u nebesa, da ovi jadni dr nece znati sta da mi rade...ali, moram jacati KS.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 11:53:25
|
|
|
|
Ana13
|
Wiv,vreme nam je da se poradjamo inace ce svasta da bude ako nastavimo ovim tempom Sanjalice,bolje je da si im na oku da te isprate.Nije prijatno u bolnici,ali bar ce strucna lica da te nadgledaju.Naoruzaj se strpljenjem i pozitivnom energijom i izdrzi.Bitno je da na kraju sve bude ok Anita,a sto mislis da ce te ostaviti tamo? Jel sam ja previdela da imas neki problem Dacika,vidim da se razumes u te secere Radila sam krvnu sliku prosle nedelje i secer mi je malo ispod donje granice.Jos nisam nosila rezultate kod dr.Jel to neki problem. A za sta je taj melofer?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 11:58:42
|
|
|
|
daca77
|
Ance, ma kakvi problemi ...vazno da nije veliko odstupanje. A melofer je za jacanje krvne slike... A ja u petak idem na redovni UZ i dogovor oko termina porodjaja...kako stoje stvari, ubrzacu ja to malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 12:02:38
|
|
|
|
Modessty
|
GDe ste trudnice?! Ana tebi se baaaaš približilo!!! Jedva čekam da ti otvorimo temu - Porađa se Ana Daco a što da požuriš? Jel ima nekih problema?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 12:09:20
|
|
|
|
Ana13
|
i ja jedva cekam Hajde da organizujemo tu kafu,imam razna pitanja za ovo nase divno porodiliste
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 12:09:35
|
|
|
|
daca77
|
Mod, hematolog mi oborila trombocite povecanom dozom Fraxija i sada na svakih 3-4dana idem u na hematologiju i dajem krv. U ponedeljak idem za BG, kod Elezovica-hematologa, da cujem i njegovo misljenje, jer ova definitivno nema neko resenje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 12:10:08
|
|
|
|
wivern
|
Sanjalice sto kaze Anci bolje da si pod nadzorom. Jeste grozno nagledas se svega i svacega ali si barem mirnija i ne moras da razmisljas o svemu, dr ce razmisljati. Anita sto se brines da ce te zadrzati? Daco pa taman ce ti ubrzati termin za dve nedelje zbog cr-a Anci dok se ja porodim ugojicu se jos 10 kg taman svaki dan po kilo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 12:16:26
|
|
|
|
daca77
|
Wiv, koliko sam ja shvatila CR se zakazuje nedelju dana pre termina, a videcu sa dr kakva je situacija kod mene.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 12:29:58
|
|
|
|
wivern
|
Daco ovde kod nas moze i dve, zavisi od trudnicice Sad skontah koliko je ovo debilno. ti i ja kao da zivimo jedna u zimbabveu a druga u trinidadu a ne obe u zemlji Srbiji
< Poruku je uredio wivern -- 21.10.2014 12:31:22 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 12:37:18
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 12:51:43
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Anita,a sto mislis da ce te ostaviti tamo? Jel sam ja previdela da imas neki problem Ana nemam nikakvih problema. Najnormalnije se krecem, nemam bolove, otoke, pritisak ok, bebe se dobro razvijaju. Kad sam bila pre mesec dana privatno kod Stefanovica rekao je da ce iz predostroznosti ranije da me hospitalizuje.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 13:24:20
|
|
|
|
Ana13
|
Iskucah poruku i sama je ladno obrisah na X umesto da je posaljem.Budala Anita,zar nije rano da te sad hospitalizuju? Sta su ti rekli,koliko se ranije radjaju trojke? Kako je to u praksi? Daco,kako ti se zove dr koji ce da te poradja? Ja jos razmisljam da li da jurim vezu Mozda se i smislim do porodjaja Wiv,nije meni problem ako se ja ugojim,nego me strah kako cu da rodim ovo prasence.Vise bih volela da joj pravim krofnice na nogicama i rukicama kad izadje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 13:32:23
|
|
|
|
anita
|
Ana nema pravila kada se radjaju trojke. Sve zavisi od toga kako se podnosi trudnoca i da li ima komplikacija. Znam zenu koja se porodila par dana pre ulaska u 9 mesec. A imam i dalju rodjaku koja se porodila u 7 mesecu. Ona je npr.sad u ovom periodu u kome sam ja vec bila u bolnici i imala probleme.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 13:40:09
|
|
|
|
bubulence
|
Sanjalice draga, kao sto devojke kazu, bolje da si pod nadzorom dr-a... bice to super! saljem ti najveci na svetu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 13:41:57
|
|
|
|
Modessty
|
anita mislim da je još rano da bi te sad zadržali u bolnici, ako već nemaš nikakve probleme. Tamo je užasno dosadno! U stvari zavisi od žena koje se nađu u isto vreme kad i ti. U svako slučaju preporuka ti je da ti donose tvoji klopu ako ipak ostaneš. I da obezbediš sebineki lap top ilitablet i slično, da ne umreš od dosade Ipak mislim da te neće još uvek zadržavati. Daco jel smeš da putuješ?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 13:46:46
|
|
|
|
daca77
|
Ana13, moj dr je Antic...sve mi se cini da ce covek da zbrise van Srbije, krajem novembra, jer vidi s kim ima posla Mod, u petak imam redovnu kontrolu kod ginekologa, pa cu videti kakvo je stanje...ako je kao i do sada, mocicu da putujem...poslala bih ja mm, ali kad su dr u pitanju, ceo je smotan, samo ce mu taj u Bg uzeti pare, a nista nece razjasniti...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 13:54:53
|
|
|
|
Maslacak15
|
Sanjalice srecno! I da ne bude preklampsije_ Drzim fige jakoo...javi se ako mozes Vrsnjakinjo Pozdravi mi BG.Nemoj nista da se mnogo uzbudjujes resice se Nekako. Ti si vec u ciljnoj ravnici nista posebno ne moze da se desi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 13:57:30
|
|
|
|
Maslacak15
|
I ako neko pomene carski dve nedelje pre termina, a bez dobrog razloga licno cu da se obracunam sa njim. Daca je pod specijalno zastitom. Carski se ne radi pre 39+0
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 21.10.2014 14:04:40
|
|
|
|
daca77
|
Vrsnjakinjo, ko da doceka 39+0?! Ne preteruj, molim te...a pozdravicu Bg
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?