Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 14:35:38
|
|
|
|
Kata90
|
Anita....svaki dan ces sve vise i vise osecati pokrete beba....nema lepseg osecaja
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 14:52:11
|
|
|
|
serpica
|
Zaboravila sam da kazem da mi je zumancana kesa uvecana 0,5cm jel treba da brinem? Maslacak?
< Poruku je uredio serpica -- 18.10.2014 15:01:38 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:11:52
|
|
|
|
Maslacak15
|
pa verovatno ne Serpi... Mislim uvecana zumancana kesa moze da bude signal da beba ima problema, ali meni to nesto ne deluje mnogo. Jel i to bio abdominalni ultrazvuk? A sta je rekao doktor koji te je pregledao?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:19:08
|
|
|
|
serpica
|
Sad sam trazila da me pregleda vag.sondom,kaze da je po izostanku m trudnoca 6n+0 dana po uz 6+1 i deluje sve ok ritmicna srcana radnja kao da ne treba da brinem jer zumancana kesa nije deo ploda vec mu samo pomaze da se razvija...ali ja ko po obicaju zabrinuta za sve sto je van okvira mogu da napisem sve sto pise na izvestaju..
< Poruku je uredio serpica -- 18.10.2014 15:20:02 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:23:18
|
|
|
|
eca89
|
Bravo serpi i bravo anita
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:24:34
|
|
|
|
Bokac
|
Au zenske mene nema dva dana ovde a vi ispisale deset stranica. Bas je lepo kad nas ima toliko Ja sam juce isla na prvi pregled i pritisak je sasvim u redu. Rekli su mi da su ti koji su mi izmerili toliki pritisak a znajuci kakav mi je obicno trebali da premere jer jako se cesto desava da aparati ne izmere tacno. Znaci jedna briga manje. Sledeceg petka imam zakazan razgovor sa medicinskom sestrom o ishrani i tako tim stvarima a prvi uz mi je zakazan za 14. novembar. Inace od danas sam u petoj nedelji . I vec sam pocela od jutros da osecam blagu mucninu. Kako ste vi danas i kako vam prolazi vikend? Ja bih trebalo da pocnem da ucim za test iz biznisa ali mi se nikako neda...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:26:11
|
|
|
|
Bokac
|
E serpice pa ti si citavu nedelju ispred mene meni je danas 5+0 nedelja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:32:37
|
|
|
|
serpica
|
Eto Bokac zajedno cemo da guramo ako Bog da Maslacko ne valja jel da je uvecana zum.kesa? Kazi mi iskreno znam da ti sve kazes onako kako jeste,a ja ima da cekam jios dve nedelje do sledeceg uz-a.
< Poruku je uredio serpica -- 18.10.2014 15:34:12 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:32:51
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: serpica Sad sam trazila da me pregleda vag.sondom,kaze da je po izostanku m trudnoca 6n+0 dana po uz 6+1 i deluje sve ok ritmicna srcana radnja kao da ne treba da brinem jer zumancana kesa nije deo ploda vec mu samo pomaze da se razvija...ali ja ko po obicaju zabrinuta za sve sto je van okvira mogu da napisem sve sto pise na izvestaju.. Šerpice kad god mi nešto dr. kaže tipa ovo je ovoliko, ono je onoliko - ja samo pitam jel to ok, kaže jeste i ja sam mirna Tamo u bolnici sam prošli put postala inventar, dr me gleda kao da sam paničak i hipohondar a u stvari sam žešća kulijana dok me ne porode, onda ću da jurim oko onoga da li je ostala posteljica
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:38:25
|
|
|
|
daca77
|
Anita, Serpice Ja mislila da sam jedina koja komplikuje stvari, ali Serpica je jos gora od mene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:42:24
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Anita, Serpice Ja mislila da sam jedina koja komplikuje stvari, ali Serpica je jos gora od mene Jaooo Daco izgleda sa svakom narednom trudnocom bude sve gore
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:47:24
|
|
|
|
Maslacak15
|
Serpi pa 5mm skoro da i nije uvecano. Ja mislim da je to sve ok. I u pravu su zene, ne treba da komplikujes. Nema nikakvog razloga da NE bude ok. Ako ces bas iskreno, mene u celoj toj prici potencijalno brine samo tvoj porodjaj i nista vise. Ali da ce bog da sve bude kako treba
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 18.10.2014 15:48:41 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:48:32
|
|
|
|
Bokac
|
E serpice koliko ti to imas ultra zvukova? Ovde u mojoj prvoj trudnoci sam imala samo jedan u 20-oj nedelji. A u drugoj trudnoci kad sam imala taj prvi uz u 20-oj nedelji su mi rekli umesto pola bebe polove baba. Uf kad se samo setim tog osecaja . Sad sam im digla frku da zelim da saznam odmah da li je jednostruka ili visestruka trudnoca. A o tim velicinama uopste ti ni ne kazu. Tako da mislim da je sve ok kod nas se mnogo panici. Smirite se ljudi oni i onako ne znaju kad tacno zapocne trudnoca i beba se razvija u svom ritmu a to u odnosu na sta oni porede da li je vece ili manje je prosek beba za taj uzrast. Verujem da ne bi bilo ok ako je drasticno vece ali serpice jedan dan u veilici stvarno mislim da nije neki problem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:50:30
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Anita, divno za pokrete
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:54:35
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Serpi pa 5mm skoro da i nije uvecano. Ja mislim da je to sve ok. I u pravu su zene, ne treba da komplikujes. Nema nikakvog razloga da NE bude ok. Ako ces bas iskreno, mene u celoj toj prici potencijalno brine samo tvoj porodjaj i nista vise. Ali da ce bog da sve bude kako treba Maslacak ako Bog da da dodjem do porodjaja tek tad neces moci od mene da se otkacis,hvala ti puno i tebi i devojkama,nadam se da ce sve biti ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:58:36
|
|
|
|
Maslacak15
|
ti nemas sta da se brines oko bebe Serpi. Beba se razvija po svom programu. Srcana akcija dobre frekvence i velicina koja super odgovara datiranju da je ti skoro 100 % sigurnost da je sa bebom sve u redu. Nemas ti ni toliko godina niti ima razloga da se bilo sta brines da nece beba da bude ok. Ti u trudnoci imas dva velika rizika: polozaj posteljice (da se ne usadi preko oziljka) i sam porodjaj. Ali hrabre bog cuva tako da ja verujem u tebe . Anita
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 15:58:59
|
|
|
|
bubulence
|
Anita divno! ja sam kao Trca, ako krene da mi prica o merama, samo pitam da li je to ok. amda moj dr i ne prica mnogo o tome... samo pokazuje ‘vidite ovo je jedan bubreg, sada cemo naci drugi, evo da, vidite kako se lepo prikazuju, idemo sada da vidimo to i to...‘ i ja ga samo na kraju pitam jeli to sve ok, on kaze jeste i gotovo... na pocetku nista nije ni govorio osim srcana radnja prisutna, sve ok... kakve mere mene da zanimaju, em nemam pojma, em mogu samo da se uplasim... slisaj Maslacka, vidis da kaze da je ok.... . bokac , tako je najbolje, sto manje uz i pregleda, mirniji smo... kod nas se samo slika, pregleda i onda posle trazimo na netu i gledamo sta ne valja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 18:34:09
|
|
|
|
plačljiva
|
Wivern,vidim čekaš rođendan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 18:46:19
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 ti nemas sta da se brines oko bebe Serpi. Beba se razvija po svom programu. Srcana akcija dobre frekvence i velicina koja super odgovara datiranju da je ti skoro 100 % sigurnost da je sa bebom sve u redu. Nemas ti ni toliko godina niti ima razloga da se bilo sta brines da nece beba da bude ok. Ti u trudnoci imas dva velika rizika: polozaj posteljice (da se ne usadi preko oziljka) i sam porodjaj. Ali hrabre bog cuva tako da ja verujem u tebe . Anita Maslacko a da li kasnije na uz moze da se vidi to urastanje posteljice u oziljak? Ili ima neki poseban pregled za to? Anita ja zaboravih ne zameri molim te
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 18:55:52
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Anita, Serpice Ja mislila da sam jedina koja komplikuje stvari, ali Serpica je jos gora od mene Bogme mrtva trka je tu
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 19:12:20
|
|
|
|
Kata90
|
kad Trcosava odvali.....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 19:14:56
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 kad Trcosava odvali..... To nisam ja, to je moja šauma
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 19:15:54
|
|
|
|
daca77
|
Trko, ja cu tebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 19:21:45
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa reci, zar nisam u pravu? Ček, će se i namestim, mm kaže da i dalje imam odličnu zadnjicu
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 19:27:29
|
|
|
|
wivern
|
Ja stajem na Dacinu stranu. Em vto em prva trudnoca...sorry ali razumem "ssapatnicu". Placljiva nadam se da necu morati da ga nazovem Lepi Bren
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?