|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
17.10.2014 22:22:15   
daca77
Ja do sad spavalauser posted image
Ova mala je skakala, ceo stomak je deformisala, a onda je i ona zaspala. Nema onih probadanja dok lezim, definitivno je od tezine bebe.
Odoh zvanicno na spavanjeuser posted image ...a moram priznati, da sam bas bila bljak volje kada sam shvatila da ne mogu vise onako setati i kretati se kao do sada.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1226
18.10.2014 0:14:55   
srculence25
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Srculence, ovo ti je prva trudnoća? U prvoj se dosta kasnije osete. Mislim dosta kasnije... Kažu ranije je u drugoj, mada je meni bilo skoro isto oko 20- nedelje.

E sad izlapela sam i ne znam da li si već osetila, pa danas ne osećaš. To je normalno u početku i nemoj to da te brine.

Trco da prva trudnoca s tim da sam ja dosta rano osecala nesto samo sto nisam bila sigurna vec povezivala
da je od creva user posted image
A od 18 ned pocelo je cesce i malo jace kao lupkanje

IZVORNA PORUKA: serpica

kad se beba umiri pojedite nesto slatko,neku cokoladicu kazu da secer u krvi probudi bebu i pocne da mrda,ja sam kad mi je vec bio veliki stomak i "bockanje" nije pomoglo pricala sa stomakom,bila sam u stanju da ga molim sat vremena da mrdne i upalilo je.user posted image

Serpi user posted image za slatko samo da znas upalilo je user posted image
Pojela sam 2 reda cokolade i kroz 10ak minuta bilo je tup tup blago posle toga nista.Ali sam mirnija kad sam osetila i to kratko user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1227
18.10.2014 0:27:51   
srculence25

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Srculence samo da znas da ni kod mene nema jos uvek nista. Jucer su bile bas aktivne a danas nista ali znam da su dobro.

Necemo se brinuti. Mora biti dobro user posted image user posted image user posted image

Sanjalice draga mi uvek isto imamo od simptoma user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1228
18.10.2014 0:59:55   
Sanjalica1980

IZVORNA PORUKA: srculence25

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Srculence samo da znas da ni kod mene nema jos uvek nista. Jucer su bile bas aktivne a danas nista ali znam da su dobro.

Necemo se brinuti. Mora biti dobro user posted image user posted image user posted image

Sanjalice draga mi uvek isto imamo od simptoma user posted image

Pratim te user posted image

Moje se nisu javile ni posle eurokrema i bele kafe. user posted image . Valjda ce uskoro.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1229
18.10.2014 1:05:05   
srculence25
samo ti prati user posted image
kod mene je bilo kratko sad ce i kod tebe user posted image

Direktna veza do poruke: 1230
18.10.2014 8:05:40   
serpica
Dobro jutro.... Srculence drago mi je da si dobro,samo nemoj da preteras s cokoladom odose zubi u aut user posted image
Ja pijem kafu ali da vam kazem opet ne ide....trazila sam mucnine eto mi ih user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1231
18.10.2014 9:46:10   
bubulence
dobro jutro i od mene!
serpi, sada uzivaj u mucninama kada si toliko kukala za njima. citam, u trecoj trudnoci si se ugojila 35kg!? kako si ih skinula? na slikama sam videla da imas odlicnu liniju...
zene, mnogo sam kilava u ovoj trudnoci, stalno mi nesto fali, boli me, vrti mi se... nisam navikla da sam ovakva. sinoc mi se taman lepo smirio zeludac, poceo stomak da me boli dole, jako, muz je morao da me dize iz kreveta da idem da piskim... uzas... a mislila sam da ce mi druga trudnoca biti laksa od prce... ali cvrc

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1232
18.10.2014 9:52:15   
Trcosava
Bublence to nam krštenica polako žuti user posted image

Sa Anom samo se pentrala ne dao ti Bog gde. Sad do vrtića dušu ispustim, ali se tešim da je to zbog uzbrdo nizbrdo.
Ovog mog hvatam da se jvlja na nekih 4 sata otprilike. Mada nit gledam na sat niti išta. Osim ako nešto ne poremeti red user posted image

Noćas ništa nismo spavali. Prvo muž ustao do wc-a, pa Ana se dere da joj zapušen nos, pa onda ja ustala i ćao. Od 2 do 3 sigurno nisamspavala, a ovaj mali se buni kad legnem na levi bok, a nemam gde da se okrenem na desni. Ana se digla negde oko 6. Kao da me neko tukao sam.

Šerpice, sad uživaj u mučninama user posted image

Ljub za sve moje okruglice user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1233
18.10.2014 10:00:48   
bubulence
hihi jeste Trco, to mi i mm kaze, da nisam vise mlada i luda. ima razlike stvarno. kada sam bila trudna sa Emom, 8. mesec, pakao napolju, ja odem sa drugaricama na kafu, posle zasednemo kod jedne do dva iza ponoci, peske dodjem kuci (oko 5km), legnem, ustanem u 6 da idem u Madjarsku, tamo budem do 3-4, pa u povratku na Palic, setamo, uzivamo, uvece izadjemo... sve na nogama i nisam osetila. a sada setam dva sata i ne mogu da dodjem sebi... a tek sam sesti mesec...
sta me tek ceka....

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1234
18.10.2014 10:16:35   
wivern
Bar dan svima..
Eh sto volim te pozutele krstenice, moja je klesana u kamenu u to vreme nije postojao papir user posted image
Napolju sunce a ja danas imam poslaaaaa preko glave.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1235
18.10.2014 10:23:19   
lelaigor
Dobar dan, bakice! Šta ste oplele po krštenicama, pa niste baš tako matore... user posted image
Ja sam danas malo bolje i živčano i fizički. I mene beba gura kao da šuta u grlić, doduše ne može da šuta, dr kaže da gura glavom ili rukama, jer joj je glava dole. Mm mi zalepio naočare super lepkom user posted image a optičar kaže da moram nove da pravim...što volim te troškove u loše vreme...neko je neki dan rekao da pare i trudnoća ne idu zajedno...e baš. D je čini mi se bolje, malo durgačije kašlje i čini mi se da je super od inhalacija...ali još moram da je teram da miruje, a to je nemoguća misija... Juče smo gledale Frozen, danas ćemo Tangled, ima neko neku ideju? user posted image
Sad ću da si spravim jedan kapućino, pa da pristavim ručak. Ni to ne znam šta bih da pravim...

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1236
18.10.2014 11:15:03   
daca77
Dobar dan!!!
Sta ja to vidim, pominjete svoje godine, a sta ja da kazemuser posted image
Em koliko imam godinica, em prva trudnoca, ali drzim se nekako...sinoc sam malo zatajila i bas se snevoljih, jer ne mogu sebe da zamislim da sedim kuci i lezim.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1237
18.10.2014 11:18:20   
anita
Dobar dan od nas cetvoro.
Ustala sam u 8,doruckovala pa bila da se osisam. Sutra idemo na krstenje krstimo pa da se malo uljudimuser posted image . Kosa mi je bila bljak. U povratku platili neke racune sada sedimo i pijemo kaficu.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1238
18.10.2014 11:31:10   
Ipokrisia
Svi u ovom periodu osecaju leptirice u stomaku, a ja gajim jednog kung fu pandu!! user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1239
18.10.2014 11:32:39   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Svi u ovom periodu osecaju leptirice u stomaku, a ja gajim jednog kung fu pandu!! user posted image

user posted image Ja sam moju bebu zvala fudbalerka...sad više nema mesta za takve akrobacije.

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1240
18.10.2014 12:36:59   
Sanjalica1980
Dobar dan i od nas user posted image

Ja ustala u osam pa isla na neka predavanja. Hvala bogu nisu dugo trajala.

Jutros su me ove dve bas udarale. Verovatno im nije prijalo sto sedim user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1241
18.10.2014 12:45:07   
Ipokrisia
Ni moja ne voli kad idem u skolicu i sedim 2 sata, znaci hoce da pobegne sa casa samo tako! user posted image

Direktna veza do poruke: 1242
18.10.2014 13:06:48   
bubulence
moja mrva je prilicno mirna, videcemo kakva ce biti kasnije...
nas dve krenule na pijacu i srele drugaricu sa klincima pa smo zavrsile na kafi, pijacu nismo ni videle user posted image ...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1243
18.10.2014 14:00:14   
serpica
Samo da vam javim bila sam malopre na uz,zaboleo me stomak pa nisam bila mirna..
Moje srce kuca 134 puta u minuti i veliki smo 4,5mm presrecna sam user posted image user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1244
18.10.2014 14:11:31   
bubulence
i mi zbog vas user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1245
18.10.2014 14:23:02   
anita

IZVORNA PORUKA: serpica

Samo da vam javim bila sam malopre na uz,zaboleo me stomak pa nisam bila mirna..
Moje srce kuca 134 puta u minuti i veliki smo 4,5mm presrecna sam user posted image user posted image user posted image

Serpi bravo. Bas sam srecna zbog tebe i bebe user posted image . Oci su mi pune suza od radosti.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1246
18.10.2014 14:23:07   
Maslacak15
divno serpiii user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1247
18.10.2014 14:25:31   
Sanjalica1980
Divno Serpi,divno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1248
18.10.2014 14:29:19   
anita
Samo da se pohvalim moje bebe mrdaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1249
18.10.2014 14:32:59   
lelaigor
Bravo šerpi i bravo anita! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here