Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 17.10.2014 22:22:15
|
|
|
|
daca77
|
Ja do sad spavala Ova mala je skakala, ceo stomak je deformisala, a onda je i ona zaspala. Nema onih probadanja dok lezim, definitivno je od tezine bebe. Odoh zvanicno na spavanje ...a moram priznati, da sam bas bila bljak volje kada sam shvatila da ne mogu vise onako setati i kretati se kao do sada.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 0:14:55
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Srculence, ovo ti je prva trudnoća? U prvoj se dosta kasnije osete. Mislim dosta kasnije... Kažu ranije je u drugoj, mada je meni bilo skoro isto oko 20- nedelje. E sad izlapela sam i ne znam da li si već osetila, pa danas ne osećaš. To je normalno u početku i nemoj to da te brine. Trco da prva trudnoca s tim da sam ja dosta rano osecala nesto samo sto nisam bila sigurna vec povezivala da je od creva A od 18 ned pocelo je cesce i malo jace kao lupkanje IZVORNA PORUKA: serpica kad se beba umiri pojedite nesto slatko,neku cokoladicu kazu da secer u krvi probudi bebu i pocne da mrda,ja sam kad mi je vec bio veliki stomak i "bockanje" nije pomoglo pricala sa stomakom,bila sam u stanju da ga molim sat vremena da mrdne i upalilo je. Serpi za slatko samo da znas upalilo je Pojela sam 2 reda cokolade i kroz 10ak minuta bilo je tup tup blago posle toga nista.Ali sam mirnija kad sam osetila i to kratko
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 0:27:51
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Srculence samo da znas da ni kod mene nema jos uvek nista. Jucer su bile bas aktivne a danas nista ali znam da su dobro. Necemo se brinuti. Mora biti dobro Sanjalice draga mi uvek isto imamo od simptoma
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 0:59:55
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Srculence samo da znas da ni kod mene nema jos uvek nista. Jucer su bile bas aktivne a danas nista ali znam da su dobro. Necemo se brinuti. Mora biti dobro Sanjalice draga mi uvek isto imamo od simptoma Pratim te Moje se nisu javile ni posle eurokrema i bele kafe. . Valjda ce uskoro.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 1:05:05
|
|
|
|
srculence25
|
samo ti prati kod mene je bilo kratko sad ce i kod tebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 8:05:40
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro.... Srculence drago mi je da si dobro,samo nemoj da preteras s cokoladom odose zubi u aut Ja pijem kafu ali da vam kazem opet ne ide....trazila sam mucnine eto mi ih
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 9:46:10
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro i od mene! serpi, sada uzivaj u mucninama kada si toliko kukala za njima. citam, u trecoj trudnoci si se ugojila 35kg!? kako si ih skinula? na slikama sam videla da imas odlicnu liniju... zene, mnogo sam kilava u ovoj trudnoci, stalno mi nesto fali, boli me, vrti mi se... nisam navikla da sam ovakva. sinoc mi se taman lepo smirio zeludac, poceo stomak da me boli dole, jako, muz je morao da me dize iz kreveta da idem da piskim... uzas... a mislila sam da ce mi druga trudnoca biti laksa od prce... ali cvrc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 9:52:15
|
|
|
|
Trcosava
|
Bublence to nam krštenica polako žuti Sa Anom samo se pentrala ne dao ti Bog gde. Sad do vrtića dušu ispustim, ali se tešim da je to zbog uzbrdo nizbrdo. Ovog mog hvatam da se jvlja na nekih 4 sata otprilike. Mada nit gledam na sat niti išta. Osim ako nešto ne poremeti red Noćas ništa nismo spavali. Prvo muž ustao do wc-a, pa Ana se dere da joj zapušen nos, pa onda ja ustala i ćao. Od 2 do 3 sigurno nisamspavala, a ovaj mali se buni kad legnem na levi bok, a nemam gde da se okrenem na desni. Ana se digla negde oko 6. Kao da me neko tukao sam. Šerpice, sad uživaj u mučninama Ljub za sve moje okruglice
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 10:00:48
|
|
|
|
bubulence
|
hihi jeste Trco, to mi i mm kaze, da nisam vise mlada i luda. ima razlike stvarno. kada sam bila trudna sa Emom, 8. mesec, pakao napolju, ja odem sa drugaricama na kafu, posle zasednemo kod jedne do dva iza ponoci, peske dodjem kuci (oko 5km), legnem, ustanem u 6 da idem u Madjarsku, tamo budem do 3-4, pa u povratku na Palic, setamo, uzivamo, uvece izadjemo... sve na nogama i nisam osetila. a sada setam dva sata i ne mogu da dodjem sebi... a tek sam sesti mesec... sta me tek ceka....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 10:16:35
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan svima.. Eh sto volim te pozutele krstenice, moja je klesana u kamenu u to vreme nije postojao papir Napolju sunce a ja danas imam poslaaaaa preko glave.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 10:23:19
|
|
|
|
lelaigor
|
Dobar dan, bakice! Šta ste oplele po krštenicama, pa niste baš tako matore... Ja sam danas malo bolje i živčano i fizički. I mene beba gura kao da šuta u grlić, doduše ne može da šuta, dr kaže da gura glavom ili rukama, jer joj je glava dole. Mm mi zalepio naočare super lepkom a optičar kaže da moram nove da pravim...što volim te troškove u loše vreme...neko je neki dan rekao da pare i trudnoća ne idu zajedno...e baš. D je čini mi se bolje, malo durgačije kašlje i čini mi se da je super od inhalacija...ali još moram da je teram da miruje, a to je nemoguća misija... Juče smo gledale Frozen, danas ćemo Tangled, ima neko neku ideju? Sad ću da si spravim jedan kapućino, pa da pristavim ručak. Ni to ne znam šta bih da pravim...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 11:15:03
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan!!! Sta ja to vidim, pominjete svoje godine, a sta ja da kazem Em koliko imam godinica, em prva trudnoca, ali drzim se nekako...sinoc sam malo zatajila i bas se snevoljih, jer ne mogu sebe da zamislim da sedim kuci i lezim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 11:18:20
|
|
|
|
anita
|
Dobar dan od nas cetvoro. Ustala sam u 8,doruckovala pa bila da se osisam. Sutra idemo na krstenje krstimo pa da se malo uljudim . Kosa mi je bila bljak. U povratku platili neke racune sada sedimo i pijemo kaficu.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 11:31:10
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Svi u ovom periodu osecaju leptirice u stomaku, a ja gajim jednog kung fu pandu!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 11:32:39
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Svi u ovom periodu osecaju leptirice u stomaku, a ja gajim jednog kung fu pandu!! Ja sam moju bebu zvala fudbalerka...sad više nema mesta za takve akrobacije.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 12:36:59
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobar dan i od nas Ja ustala u osam pa isla na neka predavanja. Hvala bogu nisu dugo trajala. Jutros su me ove dve bas udarale. Verovatno im nije prijalo sto sedim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 12:45:07
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ni moja ne voli kad idem u skolicu i sedim 2 sata, znaci hoce da pobegne sa casa samo tako!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 13:06:48
|
|
|
|
bubulence
|
moja mrva je prilicno mirna, videcemo kakva ce biti kasnije... nas dve krenule na pijacu i srele drugaricu sa klincima pa smo zavrsile na kafi, pijacu nismo ni videle ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 14:00:14
|
|
|
|
serpica
|
Samo da vam javim bila sam malopre na uz,zaboleo me stomak pa nisam bila mirna.. Moje srce kuca 134 puta u minuti i veliki smo 4,5mm presrecna sam
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 14:11:31
|
|
|
|
bubulence
|
i mi zbog vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 14:23:02
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: serpica Samo da vam javim bila sam malopre na uz,zaboleo me stomak pa nisam bila mirna.. Moje srce kuca 134 puta u minuti i veliki smo 4,5mm presrecna sam Serpi bravo. Bas sam srecna zbog tebe i bebe . Oci su mi pune suza od radosti.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 14:23:07
|
|
|
|
Maslacak15
|
divno serpiii
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 14:25:31
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Divno Serpi,divno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 14:29:19
|
|
|
|
anita
|
Samo da se pohvalim moje bebe mrdaju
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 18.10.2014 14:32:59
|
|
|
|
lelaigor
|
Bravo šerpi i bravo anita!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?