Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 12:15:11
|
|
|
|
srculence25
|
Sanjalice draga dobro je osetim blage pokrete ali jos je sve blago. Juce sam se slikala kako sedim i stavila na fb i stizu komentari da se vidi i da mi lepo stoji Wiv kod vas bas veselo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 12:17:17
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja videla, baš si lepaaaaaa!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 12:22:54
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: wivern Pa da, ja vidim da na njenom profilu nema jos uvek nista a vi imate neke klanovske grupacije Sanjalice extra, sto je nisi uvela na kafu da sacekate coveka kako dolikuje. Nama vec par veceri neko zvoni na interfon, javi se mm i klinac mu se neki dere "ajde izlazi napolje", kaze mm pogresio si a ovaj opet " ne se*i bre nego izlazi" i tako tri veceri za redom.....sto je to lepo kad si tinejdzer, ih... Wiv, pitala ja ako ce da udje ali nije htela. Kao zvace cimerku da joj donese drugi kljuc. Mozda se prepala da je zovem na trojcicu E i kod tebe je zanimljivo. Nasmejala si me Lelo nemoj da se brines sto moras reci klijentima. Pa ides da doneses jos jednu bebicu na svet. To je nesto najdivnije. Budi cool i kazes radnja nece raditi od tada do tada i to je to. Sve porudzbine koje si uzela si i zavrsila i najavila da neces raditi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 12:25:22
|
|
|
|
Štetica
|
Lelo a jel Daria sme med da jede? Kad god me uhvati kasalj ja lepo procedim med kroz belu rotkvu i 2-3 puta dnevno po kasiku pojedem,re_ava problem kaslja za par dana,sve lepo "sazreli" i iskasljem.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 12:27:08
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Bubi i to sto kazes. Ovde kod nas u zgradi ima mnogo zgodnih komsinica studentkinja pa bolje da mi je mm zadovoljen Jao nisam vam rekla,pre nekih nedelju dana u 23h nam neko kuca na vrata. Mm otvara kad ono komsinice ne mogu da otvore vino pa ga zamolile da im pomogne. Par dana nakon toga opet neko zvoni na vrata oko 21h, ja otvaram (mm nije bio kuci ) kad ono komsinica (zgodna plavusa). Kad me videla sva se zbunila i kaze mi : izvinite jel' vam muz kod kuce Ja crkoh od smeha. Kazem nije i kako mogu da joj pomognem. Ne moze da udje u stan. Nesto je kljuc zeza. Provela sam sa njom nekih 10min pokusavajuci da pomognem. Poslala odmah mm poruku da ga zezam da ga trazi devojka hahaha mnogo im je dobar fazon, ma one su smeknule tm sigurno ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 12:30:00
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Sanjalice draga dobro je osetim blage pokrete ali jos je sve blago. Juce sam se slikala kako sedim i stavila na fb i stizu komentari da se vidi i da mi lepo stoji Wiv kod vas bas veselo Pa mi nismo drugarice na fb Posalji mi u pp podatke kako da te nadjem. A sigurna sam da ti divno stoji. I kod mene nisu jos jaki ali se vec sada mogu osetiti pod rukom zato sto je posteljica na zadnjem zidu. Osetim ih cesto a koliko sam skontala vole uvecer i ujutro da me lupaju. Ja sam sama sebi ok do ramena. Glava mi je ogromna. Sva sam nesto deformisana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 12:32:29
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Bubi i to sto kazes. Ovde kod nas u zgradi ima mnogo zgodnih komsinica studentkinja pa bolje da mi je mm zadovoljen Jao nisam vam rekla,pre nekih nedelju dana u 23h nam neko kuca na vrata. Mm otvara kad ono komsinice ne mogu da otvore vino pa ga zamolile da im pomogne. Par dana nakon toga opet neko zvoni na vrata oko 21h, ja otvaram (mm nije bio kuci ) kad ono komsinica (zgodna plavusa). Kad me videla sva se zbunila i kaze mi : izvinite jel' vam muz kod kuce Ja crkoh od smeha. Kazem nije i kako mogu da joj pomognem. Ne moze da udje u stan. Nesto je kljuc zeza. Provela sam sa njom nekih 10min pokusavajuci da pomognem. Poslala odmah mm poruku da ga zezam da ga trazi devojka hahaha mnogo im je dobar fazon, ma one su smeknule tm sigurno ... Snalazljiva ova mladez danas. Uvek mogu da smekaju ali nema diranja Za to sam ja zaduzena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 12:34:09
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 IZVORNA PORUKA: wivern Pa da, ja vidim da na njenom profilu nema jos uvek nista a vi imate neke klanovske grupacije Sanjalice extra, sto je nisi uvela na kafu da sacekate coveka kako dolikuje. Nama vec par veceri neko zvoni na interfon, javi se mm i klinac mu se neki dere "ajde izlazi napolje", kaze mm pogresio si a ovaj opet " ne se*i bre nego izlazi" i tako tri veceri za redom.....sto je to lepo kad si tinejdzer, ih... Wiv, pitala ja ako ce da udje ali nije htela. Kao zvace cimerku da joj donese drugi kljuc. Mozda se prepala da je zovem na trojcicu E i kod tebe je zanimljivo. Nasmejala si me Lelo nemoj da se brines sto moras reci klijentima. Pa ides da doneses jos jednu bebicu na svet. To je nesto najdivnije. Budi cool i kazes radnja nece raditi od tada do tada i to je to. Sve porudzbine koje si uzela si i zavrsila i najavila da neces raditi. A znam, nego su svi ufazonu "Jao, pa ko će mi onda raditi tortu kad smo navikli na Vas!" I onda će morati kod nekog drugog, i onda im se možda više svidi pa više ne budu dolaziili kod mene... IZVORNA PORUKA: Štetica Lelo a jel Daria sme med da jede? Kad god me uhvati kasalj ja lepo procedim med kroz belu rotkvu i 2-3 puta dnevno po kasiku pojedem,re_ava problem kaslja za par dana,sve lepo "sazreli" i iskasljem. E tim mene kljukaju čitav život... Sme ali ne znam da li bi htela zbog rotkve... sazrelo je njoj, imam ja način. Prvo joj dajem sirup Lunac koji je za suv kašalja, uz kombinaciju Pančićevog čaja 11 za kašalj i bronhitis (fantastičan je!) i onda kad sazri isti taj čaj u kombinaciji sa sirupom ŽAk koji je za produktivan kašalj. Imam ja artiljeriju ali ću probati sa rotkvom ako hoće...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 12:37:38
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Snalazljiva ova mladez danas. Uvek mogu da smekaju ali nema diranja Za to sam ja zaduzena e to i ja kazem, mogu da ga smekaju i moze da smeka ali nista drugo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 12:40:56
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lelo tvoj rad je divan. Veruj u samu sebe. Ako se i desi da neko ode,doci ce neko drugi. Kroz ovaj posao kojim se bavim sam shvatila da moji klijenti koji su puni samopouzdanja uspevaju u svom poslu. I jos jednom, veruj u sebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 12:43:19
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Snalazljiva ova mladez danas. Uvek mogu da smekaju ali nema diranja Za to sam ja zaduzena e to i ja kazem, mogu da ga smekaju i moze da smeka ali nista drugo Tako je Bubi. Pa i ja ponekad volem da smeknem neku dobru musku guzu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 13:02:37
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Lelo tvoj rad je divan. Veruj u samu sebe. Ako se i desi da neko ode,doci ce neko drugi. Kroz ovaj posao kojim se bavim sam shvatila da moji klijenti koji su puni samopouzdanja uspevaju u svom poslu. I jos jednom, veruj u sebe Hvala Sanjalice!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 13:13:41
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 IZVORNA PORUKA: wivern Pa da, ja vidim da na njenom profilu nema jos uvek nista a vi imate neke klanovske grupacije Sanjalice extra, sto je nisi uvela na kafu da sacekate coveka kako dolikuje. Nama vec par veceri neko zvoni na interfon, javi se mm i klinac mu se neki dere "ajde izlazi napolje", kaze mm pogresio si a ovaj opet " ne se*i bre nego izlazi" i tako tri veceri za redom.....sto je to lepo kad si tinejdzer, ih... Wiv, pitala ja ako ce da udje ali nije htela. Kao zvace cimerku da joj donese drugi kljuc. Mozda se prepala da je zovem na trojcicu E i kod tebe je zanimljivo. Nasmejala si me Lelo nemoj da se brines sto moras reci klijentima. Pa ides da doneses jos jednu bebicu na svet. To je nesto najdivnije. Budi cool i kazes radnja nece raditi od tada do tada i to je to. Sve porudzbine koje si uzela si i zavrsila i najavila da neces raditi. Citam sad ovo i umirem od smeha, i ja imala slicnu situaciju sa komsilukom S mm u liftu bila neka komsinica koja srecom pljunuta ruzna Beti ali to je ne sprecava da ispita mm na kom je spratu i ko jos zivi na tom spratu i slicno.Mm ulazi u kucu i krsti se zbog neobicnog ponasanja doticne i posle par dana nas dvoje izlazimo iz zgrade i pravo nalecemo na nju, a ona ne kaze ni meni ni mm zdravo, vec me gleda i sledi faca najveceg razocarenja !! Da ste videli tu fokusiranst i pogled upucen meni, da je mogla da me ubije I juce je sretoh i opet me gleda pravo u oci izbezumljena , ja joj se javim ,ona nista
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 13:18:45
|
|
|
|
lelaigor
|
PA Ipo gde si nam ti? Živa?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 13:27:55
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ipo, neke zene nisu bas normalne. Nama se desavalo obrnuto. Kada je mm sam u gradu kaze nijedna ga ne pogleda a kada se nas dvoje setamo cesto se desava da bulje u nas. Bilo je i onih sexi osmeha On se uvek iznenadi. Nije mu jasno zasto je to tako. Kazem ja njemu,prosto nekim zenama je zanimljiv zauzet muskarac.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 13:31:14
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Ipo, neke zene nisu bas normalne. Nama se desavalo obrnuto. Kada je mm sam u gradu kaze nijedna ga ne pogleda a kada se nas dvoje setamo cesto se desava da bulje u nas. Bilo je i onih sexi osmeha On se uvek iznenadi. Nije mu jasno zasto je to tako. Kazem ja njemu,prosto nekim zenama je zanimljiv zauzet muskarac. Ma mislim da ova nije znala da je zauzet, tj ponadala se da nije, i kad me ugledala jos sa sve stomakom, trebalo je da je fotografisem ali razumem ja zene, manjak muskaraca, a velika konkurencija, bore se,sta ces
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 13:35:03
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor PA Ipo gde si nam ti? Živa? Leeelo evo me, konacno kuci, proslih nedelju dana nikako da se sastavim u kuci malo, sad reko daj da se malo umirim, kontrakcijice krenule da me opominju da malo oladim a i bebac bogme se preko mene napunio adrenalina pa me prosla 2 dana ubio od sutiranja!! Moram da iscitam sta ste pisale, sta ima novo, smao ugledah da se Von porodila,ako sam dobro razumela, pa u to ime VOOON CESTITAM na bebici, nek je ziva i zdrava !!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 13:37:55
|
|
|
|
srculence25
|
Lelo draga hvala sanjalice poslala sam Kod vas bas ludo sa mladim komsinicama kod nas toga nema. U nasem komsiluku sve same babe koje su gore od google sve znaju i sve prate
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 13:46:20
|
|
|
|
lelaigor
|
Ipo, srculence! Ipo, umiri se onda malo. Idem da kljukam dete čajevima, sirupima, da kuvam ručak a hoću i kolač da napravim. Ugojiću se trista kila! U stvari, idem da vodim dete kod dr, baš kašlje i krklja, a ja sam asmatičar i odmah paničim i bojim se da ne preraste u nešto veće.
< Poruku je uredio lelaigor -- 16.10.2014 13:55:02 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 14:21:18
|
|
|
|
srculence25
|
kako izgledaju te kontrakcije?mozda sam i ja imala a nisam znala da je to to Sanjalice ja pod rukom jos nemogu da osetim vec onako iznenada samo se promeskolji a kad ocekujem sa rukom nece ili se javi na suprotnoj strani Idem sutra kod dr da nosim rezultate i da ga nagovorim za jedan uz i odma cu pitati na kom mi je zidu posteljica jer meni on to nista negovori
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 14:30:29
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 kako izgledaju te kontrakcije?mozda sam i ja imala a nisam znala da je to to Sanjalice ja pod rukom jos nemogu da osetim vec onako iznenada samo se promeskolji a kad ocekujem sa rukom nece ili se javi na suprotnoj strani Idem sutra kod dr da nosim rezultate i da ga nagovorim za jedan uz i odma cu pitati na kom mi je zidu posteljica jer meni on to nista negovori Srculence, nisam ni ja znala da su to kontrakcije ali tako mi Dr jos ranije rekla, da kad imam osecaj kao da cu da dobijem, da je to to u stvari i ovih dana sam onako pomalo tu sa strane prema ledjima osetila potpuno isto kao pred dobijanje, plus u par navrata nezavisno od toga me je malo steglo ponegde na stomaku,ali nista jako...Ja to malo protrljam, pomazim i prodje Tu bol kao pred dobijanje sam imala non stop prva tri meseca, ali nisam znala da su to kontrakcije u stvari,i ond ami dr rekal da mi je mozda materica tako naklonjena i da ce se to provlaciti kroz celu trudnocu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 14:42:06
|
|
|
|
bubulence
|
ooo zene drage, rano je za kontrakcije. one jesu kao menstrualni bolovi ali se sada osecaju kao jako zatezanje stomaka. mislim da kod vas trenutno nije to to. bolovi se javljaju i kada malo preterate sa aktivnostima... ali nisu svi menstrualni bolovi kontrakciJe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 14:48:41
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ooo zene drage, rano je za kontrakcije. one jesu kao menstrualni bolovi ali se sada osecaju kao jako zatezanje stomaka. mislim da kod vas trenutno nije to to. bolovi se javljaju i kada malo preterate sa aktivnostima... ali nisu svi menstrualni bolovi kontrakciJe e pa moguce onda da je zbog mojih aktivnosti , jos bolje ako nisu kontrakcije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 14:51:11
|
|
|
|
dushica mala
|
zdravo drage trudnice! jos 8 dana do termina, vec sam teska sama sebi i sve me boli ali ok. samo da je bebac dobro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 15:03:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobar dan user posted image Imam jedno pitanjce, da li je normalno da u trudnoci sad sam 4+4 nedelja po uz a po zadnjem ciklusu 6+6 analize hormona budu TSH 2,41 (0,4 - 4,6) FT4 12,73 (7 - 16) FSH 0,10 Beta hcg 20232
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?