lelaigor
|
Jutro žene, evo i mene. Taj bol u preponi što imam mi ne deluje kao istezanje ligamenata, imala sam i aj to, ranije, sa obe strane...ovo baš boli. N etrne mi noga, ne koči mi se, nego me boli u donjem levom uglu stomkaa, kad treba da se okrenem u krevetu, kad treba da sednem, ustanem, kad treba da podignem noge, kad treba nešto da podignem bože sačuvaj, juče sam jedva digla Dariu da ide u wc, nismo bili kući...užas. Reći ću mojoj dr kad budem išla na kontrolu, ako me baš jako bude bolelo otići ću ranije. Sanjalice Ja sa Dariom nisam ništa ni pila ni stavljala. A sad sam prvo pila Utrogestan, joj kako me je šlogirao. Baš kao što cockić kaže, nisam znala za sebe. A za drugo krvarenje sam dobila inekcije progesterona. I to me malo šamutilo, ali šta sad. Bitno mi je bilo da krvarenje prođe, a i tako sam taj drugi put morala baš da ležim, bilo mi je svejedno jel' sam ošamućena ili ne. IZVORNA PORUKA: bubulence mozda nije dobro podmazana ... ako hoces da poteras Maksima moraces da popravis i razradis rampu... jer posle porodjaja treba da prodje bar 6 nedelja. kod mene je proslo vise od dva meseca prosli put... valjda cu sada imatu vise srece... Ja imam problem sa podmazivanjem, joooj, i sa Dariom sam ga imala. Ali ipak smo tad češće i u trudnoći, a kad je prošlo 6 nedelja, sve redovno. A sad u celoj ovoj trudnoći ne znam da li smo 10 puta. Užas! Von, joj ljubi i mazi malu Jovanu... Joj, sećam se te muke sa izmlazanjem i grudima, uf...ali kad krene normalno posle bude super i divnoiskustvo, barem je meni bilo sa Dariom. Obožavala sam kad sisa...i hvala Bogu nikakvih problema sa grudima nisam imala. Članak je onako. Bolucka, leškarila sam juče. Samo što me je nerviralo to što sam htela juče puno stvari da obavim kad odvedem D u vrtić a na kraju sam preležala celo popodne. Neću je voditi u vrtić danas i sutra, pošto mm ne može da ide po nju, počinje mu kurs/seminar neki u firmi, pa hoću malo da oladim nogu, a i ona opet kašlje i puna je šlajma! Izludeću više...