Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 13:26:32
|
|
|
|
Dani.kv
|
Cipsi ne brini i opusti se. Ja sam bila stalno bolesljiva i pila lekove pa je sve bilo ok. Ko ce da ti vodi trudnocu? Ja bi na tvom mestu otisla kod Dragoljuba i dogovorila se da uradi serklaz pa na put Mojoj Tijani nije uspelo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 13:41:34
|
|
|
|
Chipsy
|
e jbg za Tijanu. jel ima zaleđene? ne znam, íći ću u bg na prvi uz, pa ću videti, možda sa Ljubićem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 13:53:50
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy ti si svakako trudna, put za australiju i briga o cerkici nista to nece izmeniti. Takva prilika se ne propusta a i ne postoji zdravstveni razlog zasto bi je propustila. Pa trudnoca nije bolest, neke zene su aktivne i zfizicki i rade do samog porodjaja. Ti ces u decembru vec biti pred kraj prvog tromesecja i to je super, drugo tromesecje je svakako i lakse pa se i to negde sve poklapa. Moj je savet da se ne razmisljas mnogo i da ides, osim ako dr iz nekog razloga kaze da ne smes. A za viruscice i smrcanje ne brini, beba kad se dobro zakaci ne zaustavi je niko i nista. Ja sam imala temp preko 38 u prvom mesecu, posle sam imala i stomacni virus i grip i kasljala kao konj nedeljama...
< Poruku je uredio wivern -- 11.10.2014 14:03:31 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 14:17:44
|
|
|
|
plačljiva
|
Chipsy,veruj u lep ishod,i srećan ti put.Trudnoća će već do tada da se ustali,biće sve u redu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 14:24:34
|
|
|
|
branki*
|
chipsy,idoh unazad sad da vidim sta je sa tobom i bas mi je drago sto je uspelo cestitam na trudnoci,da ti bude lepa i laka sto se tice australije,slazem se sa devojkama,takve prilike se ne odbijaju,bice sve u redu sa bebicom.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 16:51:40
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Prvo zelim cestitati Chipsy... bravo za Vas... bas sam se obradovala kad sam procitala kolika je beta...posto nisam u mogucnosti da budem cesto na forumu zbog raznoraznih obaveza...morala sam se vratiti par dana unazad da vidim sta se izdesavalo u skorije vreme...odusevljena sam..i obavezno da prihvatis ponudu za lecenje tvog deteta...obavezno..mikako ne propustati priliku... A sada malo o meni ...drage moje..kao sto znate ja se pripremam za transfer iz prirodnog ciklusa...po svemu da je bilo kao sto je trebalo..meni je trebao biti radjen ET 13.10.tj u ponedeljak.Alii...uvek postoji ono ali..uradila sam kontrolne briseve..ureaplasma pozitivna.pocnem da pijem 2x1000mg eritromicina dnevno 7 dana.u medjuvremenu pocnem da pijem cajeve macina trava,virak i zdravac.posto sam ispila lekove koje sam pila od ovulacije a cajeve pre ovulacije pa jos uvek ih pijem...moj ciklus je trebao biti 24.09.2014....devojke ja jos nisam dobila..prvo sam bila opustena jer sam sigurna da nema sanse da ostanem trudna..jer 8 godina nisam ostala trudna prirodnim putem a muz ima oligospermiju...da li da uradim test ..ili je to bzv..jer mi je muka vise jedne crtice../
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 17:18:59
|
|
|
|
wivern
|
Lidija ja bih svakako uradila test. Znam da ti je muka od jedne crtice ali da bi isla dalje moras videti sta se desava. Mozda se ovaj put i iznenadis
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 17:20:10
|
|
|
|
Chipsy
|
Lidija, uradi ali budi spremna na tu jednu crticu, nadajmo se da ce dobiti drustvo . Ne bi bila prva koja zatrudni kad se najmanje nada
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 17:31:32
|
|
|
|
Maraj
|
Chipsy samo hrabro. Takve prilike se ne propustaju ali je najbolje da se posavetujes sa lekaron
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 19:53:55
|
|
|
|
Maslacak15
|
Chipsy cestitam draga!!! Zelim ti bezbriznu trudnocu. Mozes slobodno za Australiju, nije to nikakava problem. Moja koleginica je nedavno u 10 oj nedelji putovala za novi zeland, to mu dodje jos 3 sata avionom duze :) Srecno draga i samo hrabro!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 20:18:08
|
|
|
|
Chipsy
|
Maslacak, Lidija, Wivern, Dani, Branki, Placljiva, Dunja, Sanjalice, Anita, Joko, i sve otale divne zenice Svakako cu poslusati doktora kad odem za 2 nedelje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 20:19:16
|
|
|
|
Chipsy
|
Degu, Stetice, Bebana, Bubili, Pozitivna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 22:58:26
|
|
|
|
zece
|
Chipsy pitaj prvo tvog gin dali smes da putujes on najbolje zna tvoju situaciju. lidija uradi test ako ti je redovni ciklusjas sam danas primila prva tri fostimona juce je estradiol bio odlicen 5,98 to mi je bio prvo merenje estradiol superfact si mi namalili od 0,5 na 0,3
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.10.2014 7:44:45
|
|
|
|
Maraj
|
Zece
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.10.2014 11:47:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Zece navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.10.2014 12:37:13
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Zenice drage...uradicu test sutra ujutro...javljam sta se dogadja..mada sumljam da sam ostala u drugom stanju..vise verujem da je neki hormonski poremecaj...iako mi je sve sumljivo..jer unazad sest meseci imala sam ciklus svakog 24-tog u mesecu.Ipak..videcemo.ljubim Vas sve. Zece navijam Chipsy i dalje sam odusevljena tvojim rezultatom Wiv velik pozdrav za tebe..koji si mesec sada?kada ti je termin?koliko se secam trebalo bi negde u novembru? Joko kako napreduju stvari kod tebe? veliki pozz za sve drage ...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.10.2014 12:39:53
|
|
|
|
nata11
|
Lidija obavezno uradi test ili betu ako ti je lakse.
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.10.2014 12:50:13
|
|
|
|
wivern
|
Lidija svakako moras proveriti sta se desava, ja ti drzim palceve nikad se ne zna. Sto kaze nata mozes vaditi i betu... Termin mi je 1.11..jos malo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.10.2014 12:50:58
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Zece Lidija jedva cekam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.10.2014 13:23:30
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Sanjalice ..gde si ti?kako stoje stvari kod tebe?nemam cesto vremena da budem na forumu pa ispadnem iz koloseka...veliki pozz za tebe..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.10.2014 16:06:34
|
|
|
|
zece
|
Hvala vam puno mi znaci svaka podrska u sreda treba da idem u sistinana kontrola
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.10.2014 16:14:32
|
|
|
|
bubili023
|
Chipsy super za betu Sto se tice lecenja mislim da bi trebala da prihvatis ponudu za lecenje, jer takve se ponude ne dobijaju svaki dan. Iskreno verujem i znam kako nije nimalo jednostavan zivot kada imas dete sa takvim zdravstvenim problemima...radim u specijalnoj skoli i pola dana provodim sa decom ometenom u razvoju...Veruj mi da bi vecina roditelja moje dece bez razmisljanja prihvatila ovakvu ponudu kada bi je dobili, stoga mislim da je vazno da pokusas sve sto je do tebe da uradis kako bi pomogla i omogucila sto kvalitetniji zivot tvom detetu i da te jednog dana ne grize savest sto si propustila sansu da uradis nesto za zdravlje tvog deteta.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.10.2014 16:36:52
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Sanjalice ..gde si ti?kako stoje stvari kod tebe?nemam cesto vremena da budem na forumu pa ispadnem iz koloseka...veliki pozz za tebe.. Draga, ja sam ti sada u 22 ned sa blizancima. Sve je ok. Polako idem do kraja. Stalno lezim ali se ne zalim. Tako mora. Saljem ti puno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.10.2014 22:49:11
|
|
|
|
zece
|
U sredu Sam na prvi ultrazvuk pa ce mo videt Koliko jk ima hvala vam puno svaka podrska mi znaci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 14.10.2014 0:17:08
|
|
|
|
Chipsy
|
Bravo zece
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?