Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.10.2014 16:55:06
|
|
|
|
Chipsy
|
Bubili, i ja sam imala sekret, a sto se tice te roze linije, ja mislim da sam utripobala da sam je videla na parcetu vate, ali pre mislim da je to bilo nesto u samoj strukturi vate
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.10.2014 18:47:11
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy samo te posmatram, vreme je da pocnes da zalazis i u onu nasu temu, da se druzimo ja sitno brojim Bubili to sa tim simptomima ume da te izmuci bas, svi simptomi su normalni i za trudnocu i za ono drugo. Pokusaj samo da uzivas i da si opustena, znam da je tesko. Chipsy je otvorila sezonu sad cete i vi ostale devojke da nam se pridruzite
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.10.2014 19:50:19
|
|
|
|
Maraj
|
Bubili navijam iz sve snage bice to sve kako valja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.10.2014 20:02:00
|
|
|
|
Chipsy
|
Wiv, sutra proveravam betu jos jednom, pa dolazim Moram onda da podelim sa vama jednu ogromnu dilemu, al to sutra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.10.2014 20:07:53
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Wiv, sutra proveravam betu jos jednom, pa dolazim Moram onda da podelim sa vama jednu ogromnu dilemu, al to sutra Ma kakva provera bete, vlaisavljevic je to pravio A za dilemu ako su blizanci nemam sta da ti kazem
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.10.2014 20:37:06
|
|
|
|
Chipsy
|
Ne, ne , ne radi se o tome
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.10.2014 21:23:54
|
|
|
|
degu
|
Chipsy
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.10.2014 21:47:31
|
|
|
|
slaven
|
Supruga je danas uradila transfer,u stanju je mirovanja i proteklo je sve dobro....doktori su zadovoljni.Jedina situacija koja nas zabrinjava je sukrvica koja se pojavila u neznatnoj kolicini 8 sati nakon napustanja klinike.Dal je stanje alarmatno ili prateci element?Hvala!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.10.2014 21:54:54
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Slavene zelim vam puuunooo srece . Koje je boje sukrvica? Moze biti zaostala od punkcije. Mislim da cak moze biti i od transfera. Javice vam se neko ko vise zna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.10.2014 22:12:43
|
|
|
|
slaven
|
Hvala!!!! Vise je bila sluz crvenkaste boje pa smo i mi pomislili da je iritacija od samog transfera!Hvala vam puno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.10.2014 22:41:34
|
|
|
|
Štetica
|
Slavene ako je samo kao sluz roze boje moze da bude od transfera,tj da su je malo povredili pri postavljanju katetera. Ako se nastavi ili nedaj boze predje u krv obavezno se javite najblizem ginekologu ili klinici gde ste radili vto. Ja se ipak nadam da ces nas obradovati za 15dana sa pozitivnom betom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 11:00:54
|
|
|
|
Chipsy
|
Danas beta 1041
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 11:04:43
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Danas beta 1041 Jao Chipsy mnogo sam srecna zbog tebe To je mnogo velika beta. Hoce li to biti blizanci kao i kod mene
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 11:13:05
|
|
|
|
Chipsy
|
Ne znam, ovo je drugo proveravanje. Kolika je tebi bila?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 11:21:31
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 IZVORNA PORUKA: Chipsy Danas beta 1041 Jao Chipsy mnogo sam srecna zbog tebe To je mnogo velika beta. Hoce li to biti blizanci kao i kod mene Chipsy cestitam Meni je prva beta bila 324,20 a druga 2536. Ja nosim tri
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 11:46:42
|
|
|
|
Chipsy
|
E sad slusajte. Znaci ja sam trudna. Ali kod mene ne moze bez komplikacija. Svi znate da sam pre 2,5 godine rodila cerkicu sa teskim genetskim poremecajem i da joj je potrebno puno operacija da bih joj omogucila normalan zivot. A te operacije je ovde skoro nemoguce izvesti, neke mogu a neke moze samo jedan doktor koji ne radi u decjoj bolnici, pa nema gde da operise. Elem, moj zet od zaove ima rodjenu sestru u Australiji. Oni su letos bili ovde i mnogo su zgotivili Jucu. Taj zetov zet ju je tada prvi put i video i rekao da ce aplcirati kod neke bolnice tamo koju njegova firma donira za operacije. I ona je dobila tu donaciju!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za mesec dana bi trebalo da idemo ni manje ni vise nego u AUSTRALIJU i Juca da se operise u decembru. Sta da radim???????
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 12:03:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Chipsy, idi, ja mislim da ti to možeš izneti, hrabra majko i trudnjačo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 12:09:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Drugo, mislim da se takve prilike ne propuštaju, pogotovu ako se radi o zdravlju, pa još deteta. I inače mislim da se prilike u životu ne smeju propuštati. Jaka si ti, sve će to biti ok.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 12:19:05
|
|
|
|
Bebana17
|
Chipsy, jeeeeeeeeeeeeeeeee, trudna si, sad tek vidim A tu priliku u Australiji ne treba da propustiš za svoje detence, sve će biti uredu sa trudnoćom! Samo polako! Joj, kako mi je drago što je uspelo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 12:19:24
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy E sad slusajte. Znaci ja sam trudna. Ali kod mene ne moze bez komplikacija. Svi znate da sam pre 2,5 godine rodila cerkicu sa teskim genetskim poremecajem i da joj je potrebno puno operacija da bih joj omogucila normalan zivot. A te operacije je ovde skoro nemoguce izvesti, neke mogu a neke moze samo jedan doktor koji ne radi u decjoj bolnici, pa nema gde da operise. Elem, moj zet od zaove ima rodjenu sestru u Australiji. Oni su letos bili ovde i mnogo su zgotivili Jucu. Taj zetov zet ju je tada prvi put i video i rekao da ce aplcirati kod neke bolnice tamo koju njegova firma donira za operacije. I ona je dobila tu donaciju!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za mesec dana bi trebalo da idemo ni manje ni vise nego u AUSTRALIJU i Juca da se operise u decembru. Sta da radim??????? Chipsy suze su mi krenule kad sam procitala da je J dobila donaciju. Samo napred i samo hrabro. Sve ce biti ok.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 12:26:06
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Ne znam, ovo je drugo proveravanje. Kolika je tebi bila? Draga prva je bila oko 250 9det a druga oko 900 11det. Ako se dobro secam det. Sto se tice Australije, samo napred. Mozes ti to. Ovo je divna vest za tvoju Jucu Jaka si ti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 12:26:20
|
|
|
|
Chipsy
|
Ma Dunjci, nikako ne bih da propustim, nego da li ja da idem. A muz ne moze sam, a koga umesto mene da posaljem na kraj sveta tako dugo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 12:28:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Chipsy, iskreno, ja mislim da je i za tebe i za nju bolje da si sa njom. Čini mi se da bi ti srce prepuklo, ti ovde - a ona tamo. Opet kažem, jaka si i sve će biti ok
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 12:50:11
|
|
|
|
Chipsy
|
A ja sam bas prehladjena, smrkljam, kasljem, boli me grlo, leukociti 12.2. Sta mislite, moze li to da naudi bebi?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.10.2014 13:07:51
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ne moze joj nista nauditi. Ja sam bila opterecena da se ne razbolim i jos uvek sam pa sam procitala dosta clanaka. Kazu da je bebica ususkana i da joj ne moze biti nista. Cak se i temperatura do 37,8 ne skida uopste.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?