|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
12.10.2014 9:27:48   
Leptiric123
Hahahahaha Olga te kao.ti su najopasnije...bas sinoc sa nekim drustvom dodjosmo do tg zakljucka.

sve sto je valjalo sam isprobala,ovo ostalo za mladje generacije ostaje...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2026
12.10.2014 9:28:40   
Olga75
pa jeste , mi cutimo i delamo user posted image
znas kad se piletina lepi za prste

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 2027
12.10.2014 9:30:34   
Leptiric123
Kaze prijateljica "Ove iz provincije samo dodju pokupe nam muzeve zakuvaju corbu i odu"

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2028
12.10.2014 9:34:11   
Olga75
pa volimo mi malo i te fensi frajere
ovi nasi bogati , pih

Direktna veza do poruke: 2029
12.10.2014 9:42:10   
Leptiric123
user posted image

Sve u svemu mog druga je prevarila zena,glupo sto je on saznao,a jos gluplje sto je znalo pola grada da ga je oduvek varala i nije birala a on nije verovao...i tako se oni razidjose...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2030
12.10.2014 9:46:18   
Olga75
jeste glupo i pomalo tuzno user posted image

Direktna veza do poruke: 2031
12.10.2014 9:51:34   
Leptiric123
Najtuznije je sto je on gluperda teska,a jos tuznije sto je prevara imala posledicu,ni krivu ni duznu...
Varao je i on nju ali nije saznalq,nije se vezivao,a prizio joj je zivot princeze,a vratila je tako sto je ceo grad iapirao usta sa njim,i ispala najgluplja pi sebe...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2032
12.10.2014 10:45:06   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: tijatija

IZVORNA PORUKA: Unina mama

ahahhha dve anonimne i obe prevarile muza, nije fora, pisiste javno ahahhahhauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pazi pa ce reci javno.... ja ga nisam prevarila JOS user posted image

znam da nece, ali ahahah 2 ili 3 anonimne u isto vreme stravauser posted image

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 2033
12.10.2014 10:59:38   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa nista , kad naidje neko baaas dobar a ti ga onda isprobaj
ja ne znam sta da kazem sem : nikad ne reci nikad i svaka akcija ima reakciju user posted image
doduse ja sam matorka koja je u provinciji pa verovatno razmisljam ko fosil user posted image

Hahahaha user posted image ja nikoga i ne primecujem od kako sam dobila E, ali do tada ne mogu da kazem da nisam... svaki normalan covek moze da razdvoji lepo i sexy od necega sto to nije user posted image svi smo ljudi. Ali sto rece Ljisa , tek kada se javi problem otvore mi se oci! Hahaha

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2034
12.10.2014 11:19:50   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Hahahahahaha hvala Bogu udala sam se na vreme,izivela sam se mozda i vise nego sto treba...jedino mozda ne lazem sebe kao druge zene,da sedim kuci placem za nekim Sulejmanom,Hoseom,Antonijom ili ne znam kime...realna sam.Svaka zena kad bi joj ss ukazala prilika koja se ne propusta prevafila bi muza...nazalost kma nas kojima se prilike ukazuju svaki dan pa odolevamo,bas zato sto smo se izivele,ali nazalost nekima se prilike nikad ne ukazu pa one misle da nikada ne bi popustile...Isto je i sa muskarcima svaki bi popustio kad bi imao priliku,jos nisam upoznala nekoga ko ne bi,i moj muz bi znam,jednistavno ljudska bica smo svi,priroda je to tako uredila...na nama je da napravimo ili ne napravimo.priliku.

hahahaha svaki cigo svoga konja hvaliuser posted image
prvo podebljano, pisi u svoje ime. Nisu sve zene iste.
E sada ovako ja citam ovaj postuser posted image
Ja sam leptiric, savrsena, zgodna, najlepsa, najpametnija, najzgodnija..... sve naj. Svi muskarci zele samo mene a ja ne znam kog bi pre. Pa ajd biracu, gledacu, vagacu pa cu izabrati da me neko oplete ali da ne zna muz. Imam najbolji posao, sve znam. A vi ,ostale zene, ste bezveze. Niste zgodne i pametne kao ja. za vas se muskarci ne lepe kao za mene. Pa i kako bi kada gledaju samo mene. Ako sta ostane od mene prebacicu vam.
ko vam je kriv kada samo gledate svog muza i svoju decu. Leptirko prosvetli na smolim te.
Nemoj da se ljutis ali morala sam.user posted image
Malo sale nije na odmetuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 2035
12.10.2014 11:35:15   
Maslacak15
..nazalost kma nas kojima se prilike ukazuju svaki dan pa odolevamo,bas zato sto smo se izivele,ali nazalost nekima se prilike nikad ne ukazu pa one misle da nikada ne bi popustile...Isto je i sa muskarcima svaki bi popustio kad bi imao priliku,jos nisam upoznala nekoga ko ne bi,i moj muz bi znam,jednistavno ljudska bica smo svi,priroda je to tako uredila...na nama je da napravimo ili ne napravimo.priliku.
[/quote]

A ima i onih koje svesno propustaju a nisu se "izivele" zato smatraju da nista time nebi dobile. Neki veruju u parolu " majmun je umro od preterane radoznalosti" user posted image Zene su razlicite leptiricu veruj mi na rec user posted image . I nema svako potrebu da se izivi niti je broj partnera direktno proporcijalan seksualnoj zrelosti i stepenu zadovoljstva. A da ima puno laznog morala, i da bi se mozda svi iznenadili kad bi isplivala istina ko u nasoj okolini vara a ko ne je cinjenica. To se slazem.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2036
12.10.2014 11:36:50   
Leptiric123
Dijana ovo nije sala.Drago mi je da si shvatila,sve je kako kazes,uvek mogu da biram
..to me cini jos vernijom,jer lako je onima kojima je muz jedino sto su u zivotu pipnule.
Ne trudi se ne nasedam na provokacije.
Drago mi je da neko prepoznaje moje kvalitete.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2037
12.10.2014 11:39:01   
Anoniman

Maslacak svaka ti je zlatnauser posted image user posted image user posted image Nisam prevarila ni u vezi , a kamoli u braku, pre bih sve lepo zavrsila, nego varala , pa da se to sazna, pa da brukam i sebe i svoju decu, i da grad ispira usta sa nama, to mi je bljakuser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
  Direktna veza do poruke: 2038
12.10.2014 11:39:48   
Leptiric123
Maslacak user posted image user posted image
a izivljenost.. o tome je pisala M i Lj...ja sam o provodu uglavnom...

Direktna veza do poruke: 2039
12.10.2014 11:44:44   
dijana1*
Sa dvadeset godina sam razmisljala o muskarcima, a sa trideset o porodici, kako da svojoj deci pruzim sto kvalitetniji zivot, da putujem sa svojom porodicom. Porodica, porodica i samo porodica. Koji muskarci, frajeri, kafane i flertovanja. Sada ce neki klinac po ceo dan da dize tegove a ja cu da padnem na njegove cari, e svasta Bozeuser posted image
To su danasnji " moderni brakovi " koji traju par godina.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2040
12.10.2014 11:47:59   
dijana1*
Leptirko nije provokacija samo se previse hvalis.
Ako si zaista takva pusti druge da to kazu a ne ti sama svaki put da potenciras svoju "savrsenost".
Ako si uopste savrsena user posted image nisam te upoznala pa ne mogu reci.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 12.10.2014 11:48:36 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2041
12.10.2014 11:53:38   
Leptiric123
Npr kada sam ja to prosli put rekla za Torbicu umalo nisam bila banovana...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2042
12.10.2014 11:55:49   
dijana1*
sta sam ruzno napisala user posted image
samo komentarisem da dozvolis drugima da te hvale.

Direktna veza do poruke: 2043
12.10.2014 12:05:30   
Leptiric123
Ja se nisam hvalila nego ljisi osgovorila o izivljenosti.A sto se tice prilike-radim u pretezno muskom.okruzenju...a ne lepa sam pa me.muvaju...nego ceo dan sam okruzena muskarcima uglavnom jako zgodnim...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2044
12.10.2014 12:07:57   
Leptiric123
Porodica mi je na prvom mestu,ali volim sa drustvom da izadjem,lepa muzika,pice,provod...da se opustim.Zato sa porodicom vreme provedem kvalitetno bez zaljenja sto nisam tamo negde na kafi sa drugaricama...

Direktna veza do poruke: 2045
12.10.2014 12:36:07   
nata11
Ja se ne bih slozila sa tobom Dijana da zene kada varaju mora da ima emocija. user posted image Pa vremena su se promenila, kao sto imamo zene koje jednostavno ne zele decu vec samo karijeru i putovanja tako imamo i kuguarke i zene kojima je provod sa muskarcima glavno u zivotu.
E sad da zena moze da vara muza i bude dobra supruga i majka ne bih bas rekla. Deca nisu glupa kada predju 6-7 god krenu da kapiraju. A i takve stvari se nemogu sakriti uvek se otkrije, osim ukoliko niste J Bond.user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 12.10.2014 12:37:42 >

Direktna veza do poruke: 2046
12.10.2014 12:57:49   
Olga75
ja se slazem da malo sklekova na tudjem khmkhm ne mora da skodi
sta ides kod frizera pa zavrsis na vezbanju
moze to , to je ok
nego , da vas priupitam , kakve veze neciji fakultet , posao , sposobnosti kakvegod imaju sa varanjem
moze da se otvori tema : sta ja mislim o sebi ili kako me drugi vide
ili tako nesto
a ovde daj da bacimo malo socnih prica user posted image
gde je bre anonimna , rece varala sam pa se sad skupila ko ... u saci ( oli saki slaba mi gramatika ) pa cuuuti li cuti

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2047
12.10.2014 13:05:05   
Žapkić
IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Ja opet kazem sta ako nema razloga nego jednostavno stvorila se prilika...savrseni frajer...:-) Ne mislim da je zena losa majka i aupruga ako je nekada prevarila mm a to se nije saznalo,druga stvar je to "vucaranje" o tome ne mogu razmisljati jednosttavno nije nesto ato je prihvatljivo u mojoj glavi.Npr ja nikada ne bih dozvolila sebi paralelnu vezuu braku.To mi znaci da nisam dovoljno spospobna da se udam za coveka koji ce mi u svemu odgovarati ili xa taj covek ne ceni ono sto ima pored sebe i daje prostora za moje nezadovoljstvo,bilo bi me sramota da sam napravila takav izbor a druga veza bila bi priznanje.A to on prevari pa cu j ja...ma ne dolazi u obzir,istog momdnta razvod alj istog.Moze da prevari da ne saznam i ne oset_im,skidam kapu za to.A isto tako ako bi se meni "omaklo" moja porodica to ne bi osstila....Ne mora uvdk biti nezadovoljsgvo moze nekad da se desi cista fizicka privlacnost...apsolutno bez emocija.

Sa ovim se nikako, koliko god pokušavala, ne mogu složiti.
Nikad, ali nikad ne znaš za koga si se udala, dok neko vreme ne ziviš sa njim. Veruj, to iz ugla u kom se ja sad nalazim moze najjasnije da se vidi.

I da dodam: sebe ne smatram nesposobnom-dapače!!! (Oni koji su me upoznali-mogu da bolje prosude...)
I nisam se udala sa 20 ili 25, već sa 30, tako da sa punim pravom mogu da kazem da je ovo što je "Leptirić" napisala čist "nonsens"!!!

< Poruku je uredio Žapkić -- 12.10.2014 13:15:45 >

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 2048
12.10.2014 13:13:14   
jovicaa
realno lepota nema veze sa prevarom. onaj ko je sklon prevari prevarice sa bilo kim, tako da to jednostavno jedno sa drugim nema veze.
a sad a mi dodje dzoni dep, ne znam da li ne bih malo bar opipalauser posted image user posted image zezam se... stvarno mislim da svakog od nas sigurno nekad neko privuce fizicki i td, pa ziva smo bica. al tu je prvo pitanje postovanja, uzajamnog poverenja i td.. cak i da imam priliku da prevarim mm-a i da on nikad ne sazna, ja znam da bi mene tako pekla savest da ne bih mogla samu sebe vise da podnesem.. i da bih na kraju morala i da mu kazem, zato sto imamo jako iskren odnos, barem ja prema njemu.
e u tome se puno ljudi razlikuju, nije samo smisao cele price da li ce neko da sazna, prica o tome i td, vec to da ti izneveris i tu osobu i sebe. nisam neki preteran moralista po pitanju prevara, ali mislim da su ovde pobrkani pojmovi.

a molicu lepo zasto se borimo za svoja prava vec decenijama, vekovima? nema muske i zenske prevare, naravno nije svaka prevara ista, varijacije su ogromne, ali ne bi ih delila na musku i zensku...
sta sad kao ako mene mm prevari to je samo zbog seksa i moze lakse da se istolerise.. a ako ja njega prevarim ja sam mnogo gora zato sto to radim sa emocijama? ne bih bas rekla..

i jos jedna stvar mene da bi neko privukao mora da ima mnogo vise od fizickih kvaliteta.. mnogo mi je plitko to gledanje, jao nekiii strava tip, seks bomba, dzaba mu ako kad otvori usta ubije svu svoju lepotuuser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 12.10.2014 13:15:54 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2049
12.10.2014 13:15:50   
Leptiric123
Olga tu temu je ljisa pokrenul...ja sam samo odgovorila...a bilo je u kontekstu kad sam se izivela ako nisam zavrsila faks.
Zapkic slazem se sa tobom;ali necu onda varati nego se razvesti...ma koliko grubo zvucalo ako bi pokazao neko svoje drugo lice koje mi ne odgovara ja bih se razvela.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

pentaxim ili infanrix
lanajelena

imamo mesec dana da razmislimo ali da cujem i Vase misljenje

pentaxim (73%)

infanrix (27%)

Ukupan broj glasova: 56

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here