Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 9:12:14
|
|
|
|
17 joka
|
Pa postojili neko na toj klinici ko ce ti sve to razjasniti na jeziku koji znas.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 13:46:47
|
|
|
|
micaubica83
|
cipelicka naravno da znam kog kod dr hocu,zbog tog dr sam i izabrala Visegradsku pozitivna zvala sam Visegradsku rekli su mi da dodjem sa suprugom i da cu tada na odeljenju izabrati dr
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 14:01:02
|
|
|
|
anita
|
Chipsy navijam jako da sutra beta bude velika.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 14:55:33
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy i ja navijam za trocifrenu betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 15:43:46
|
|
|
|
micaubica83
|
Chipsy ocekujemo lepe vesti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 15:46:42
|
|
|
|
blesavko
|
Chipsy drzim fige za visoku betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 16:11:01
|
|
|
|
Maraj
|
Chipsy
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 17:54:26
|
|
|
|
Skijasica
|
Chipsy
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 17:59:28
|
|
|
|
wivern
|
Zene zar ne cekamo sutra betu od Chipsy?? Danas je odvela dete kod dr-a? Ili sam ja pobrkala dane?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 18:29:18
|
|
|
|
Chipsy
|
Beta sutra! Samo je Wiv slusala na casu Danas nismo odveli dete u bg jer se skroz naskroz razbolela, pocelo u ponedeljak po malo, ali je sve gore i sad je uzas, niti jesde niti spava samo cvrci. Ali pojavila se neka opcija za inostranstvo, kad bude malo izvesnije pisacu vam. A i ja sam bolesna, grlo, nos... Ne smem ni da mislim na sutra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 18:30:04
|
|
|
|
Chipsy
|
I Anita je slusala, rekla je sutra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 18:46:58
|
|
|
|
Chipsy
|
Boli me stomak kao da cu da dobijem do sada me nije tako boleo, onako tupo. Joooj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 18:49:12
|
|
|
|
anita
|
Chipsy grlim punooooo da i ti i curica budete bolje. Mislicu na tebe sutra.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 19:02:02
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Boli me stomak kao da cu da dobijem do sada me nije tako boleo, onako tupo. Joooj Sve isto kao i jaaaaa..ja sam imala temperaturu preko 38 i dan pred betu sam preplakala jer sam imala utisak da cu dobiti mecu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 19:07:20
|
|
|
|
Chipsy
|
Joj Wiv, daj Boze da budem kao ti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 19:27:05
|
|
|
|
Dani.kv
|
Pratim i navijam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 19:33:37
|
|
|
|
wivern
|
Sutra odmah da nam javis A i super vesti za devojcicu, ja sam za to da sve sto moze da se odradi napolju je bolja varijanta. Grlisa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 19:50:56
|
|
|
|
pozitivna
|
micaubica ! Drago mi je da si sad smirena :) i zadovoljna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 20:00:45
|
|
|
|
pozitivna
|
Joki i ostale dame ! Ma nema niko ja pomalo pricam njihov jezik i to je to........najvise sto me buni to je kada upitam sa kojom stimulacijom misle da mi rade oni mi ne pisu naziv medecine ,vec kazu Ti netrebas o tome da brines ,mi cemo kontaktirati dr.ona ce ti pisati recep u toku nedelje ,ustvari ja mislim dok ne potpisem ,kad vide da sam potpisala onda napisu stimulaciju mozda Gonal opet !!!!! Joj neznam ,Ja necu da potpisem niti da im se javim............ Nadam se da smem tako Jel da ? Kiss
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 20:02:08
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy mila moja ,moje misli su sa tobom zelim sutra na tvom licu suze radosnice ,osmeh i znam da ce tako biti Da Juca brzo ozdravi i super za tu opciju cekam sutra poruku da mi javis cim uzmes rezultat
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 20:13:53
|
|
|
|
micaubica83
|
Pozitivna a na kojoj kinici radis VTO? Pisi pp ako neces javno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 21:34:00
|
|
|
|
jess021
|
Chipsy, navijam od srca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.10.2014 8:14:01
|
|
|
|
baby_blue
|
Chipsy, navijam jako! Ja ne pišem ovde često,jer nemam vremena,ali mislim na sve vas. Biće danas super beta,osećam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.10.2014 8:24:48
|
|
|
|
bubili023
|
Dobro jutro Chipsy navijam za trocifrenu betu! Meni je danas 6 dt i od 4 dana imam bolove u dnu stomaka, slicne onima pred mecu Juce sam skoro ceo dan prespavala, ukomirala se totalno. Betu cu raditi 17. 10. Da li se dan transfera racuna kao prvi dan? Ja ga racunam, ali nisam sigurna Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.10.2014 8:35:38
|
|
|
|
Štetica
|
Chipsy cekam te da javis lepe vesti,a ja vucem i navijam Bubili dobro racunas,transfer ti je nulti dan,ako je transfer bio 3.10 onda je beta 17.10. Navijam i za tebe. A ti bolovi su normalni sve dok su u granici izdrzljivosti,tj dok nemoras nista da popijes za bolove,jer ipak su jajnici stimulisani i dali vise jc u odnosu na normalan ciklus,a i izbockani su na aspiraciji.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?