|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
6.10.2014 18:42:40   
Chipsy
Joj zenice...malopre mi bili sestrici, i ovaj stariji da se pozdravi i navali mi se onako na desnu polovinu stomaka. Jel mogao da mi naudi, sta mislite, iskreno?
Sad me kao taj deo malo boli, al mozda je to i iz glaveuser posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 551
6.10.2014 18:48:31   
wivern
Chipsy jos je to malo da bi ti naudio i dobro ugnjezdeno. Normalno je da se stresiras i brines. Mozda nije iz glave, mozda te bolucka jer je i boluckanje normalno pa ti se samo pojavilo u nezgodnom trenutku. Ja vucem jako i prasim, i cekam jako lepe vesti za par dana user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 552
6.10.2014 18:53:28   
Chipsy
Wivuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 553
6.10.2014 19:02:47   
17 joka
Cipsy, nije moglo nista da se desi,a ako ima boluckanja to je dobar znakauser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 554
6.10.2014 19:05:26   
wivern
Sve te razumem, sad je najgorih par dana nervoze. Drzi nam se pa da proslavljamo posle srede i cetvrtka user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 555
6.10.2014 19:07:35   
17 joka
jeste sad najgora neizvesnostz ali zato smo mi tu ja znam da se radujemo u cetvrtak puno teuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 556
6.10.2014 20:51:57   
micaubica83
Da li se Profertil kapsule piju 2 odjednom ili 1 ujutru a 1 uvece?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 557
6.10.2014 22:30:01   
Sanjalica1980
Draga koliko ja znam dve za vreme ili odmah posle jela. Znaci odjednom.

(odgovor članu micaubica83)
Direktna veza do poruke: 558
7.10.2014 11:49:24   
bubili023
Cao devojkeuser posted image
Samo da se javim. Danas mi je 4 dt, uzivam kod kuce, citam knjige, gledam filmove...juce sam bila u setnji a i danas planiram. Sve u svemu zivim normalno, jedino sto sam oslobodjena svih kucnih poslova.
Ljubim vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 559
7.10.2014 15:40:43   
micaubica83
Zene prosla sam drugostepenu komisiju pre mesec dana a vec danas su me zvali iz Visegradske u proces.Zakazali mi za 4 novembar.Jel tada pocinjem sa stimulacijom ili idem samo na konsultaciju???

(odgovor članu bubili023)
Direktna veza do poruke: 560
7.10.2014 15:56:41   
Maraj
Evo i mene, samo da se javim, danas sam krenula sa suprefactom user posted image

Direktna veza do poruke: 561
7.10.2014 16:51:38   
Chipsy
Mico, mislim da ides na konsultaciju, radice ti UZ.
Maraj, sa srecomuser posted image
Bubili, samo uzivaj. Kad vadis betu? Ja za 2 danauser posted image

Direktna veza do poruke: 562
7.10.2014 17:25:59   
Sanjalica1980
Maraj, srecan pocetak user posted image

Bubi samo uzivaj. Javljaj kada je beta pa da te pratimo,user posted image

Chipsy, priblizilo se. Jedva cekam user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 563
7.10.2014 18:17:52   
micaubica83
Pa UZ su mi vec radili na drugostepenoj u Nisu i rekli su mi u RFZO da cekam poziv za proces u Visegradskoj.Zasto bi mi sad opet radili UZ u Visegradskoj?Rekli su mi iz RFZO da uzmem zeleni uput i da dodjem 4 novembra

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 564
7.10.2014 18:28:41   
pozitivna
Drage moje sad mi pise klinika ovako Ovde su papiri za ICSI da potpisem ja se iznenadi otkud sad ICSI i neke cene paprene ,i stim da se placa jedan deo odmah i ako se ne uspe nikom nista i takodje ako nesto bude krenulo naopako sa fertilitetom Oni nisu odgovorni zato .
Dali je i kod vas tako nesto postojalo ?

Kiss

Direktna veza do poruke: 565
7.10.2014 19:24:10   
Cipelicka
A u kojoj klinici ti radis VTO? ICSI je samo jedan metod VTO-a. Cini mi se da si vec rekla da ce to da vam rade. Takve papire svi potpisuju za sve metode VTO-a.

Direktna veza do poruke: 566
7.10.2014 20:08:20   
17 joka
Maraj, srecan pocetak user posted image
Mico mora na UZ i da ti kazu na kom ces biti protokolu kad kreces sa stimulacijomuser posted image

Pozitivna,, svi to potpisuju

(odgovor članu Cipelicka)
Direktna veza do poruke: 567
7.10.2014 20:18:11   
anita

IZVORNA PORUKA: pozitivna

Drage moje sad mi pise klinika ovako Ovde su papiri za ICSI da potpisem ja se iznenadi otkud sad ICSI i neke cene paprene ,i stim da se placa jedan deo odmah i ako se ne uspe nikom nista i takodje ako nesto bude krenulo naopako sa fertilitetom Oni nisu odgovorni zato .
Dali je i kod vas tako nesto postojalo ?

Kiss

Pozitivna i ja sam potpisala takav papir. Nakon transfera sam dobila i izvestaj (koliko jc je vraceno, kog kvaliteta,koja metoda je radjena i sl.)
ISCI je skuplja metoda.
Gde radis vto?
Mi smo sve placali na dan transfera.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 568
7.10.2014 21:52:33   
micaubica83
A kako cu izabrati dr kada su mi vec zakazali za novembar? Znaci da su mi zakazali kod nekog koga mi oni odrede?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 569
7.10.2014 22:20:30   
pozitivna
Joj drage moje neznam sta da im odgovorim ,neka me panika i strah hvata !
Razmisljam o tome da sam prosli mesec sa Gonallom imala stimulaciju i nijedan folikul ..
Pomozite m i ,sta da radim
Kiss

Direktna veza do poruke: 570
7.10.2014 22:25:54   
17 joka
Sta znam nemoj opet raditi sa gonalom.e da ja sam placala posle transfera. Svi smo potpisali to tako nemas cega da se plasis.

Direktna veza do poruke: 571
7.10.2014 23:08:02   
micaubica83
Zar niko ne zna odgovor?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 572
7.10.2014 23:45:26   
Cipelicka
A je l' ti poznajes doktore tamo pa znas kod koga bi zelela?

Direktna veza do poruke: 573
8.10.2014 6:18:04   
pozitivna
MICOUBICO !Pozovi ih i kazi: Imam tad i tad vreme rodjena sam tad i tad ,zelim da znam koga dr.ste mi odredili,pa ako ti se ne svidi a ti kazi zelela bih da promeni .Nadam se da sam pomogla
Poz.

Direktna veza do poruke: 574
8.10.2014 6:25:14   
pozitivna
Ma Joki bojim se sve je na engleskom ja prevodila na google user posted image nemam pojima sa engleskim

Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here