|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRsko odvikavanje
8.10.2014 9:45:58   
serpica
A sto ste s tom pitom takve sad mi se jede a gde da je nadjem user posted image
ipak izlazim malo u setnju,negde sunce naviruje user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 876
8.10.2014 9:53:32   
Mala Elena
I ja, i ja! user posted image eh, BM sto postavi onu zeljanicu na zaru ..ide mi se na neko kampovanje. user posted image
Mi se budili , rastezemo se po stanu...jos malo pa da vidim sta cu za dorucak ...

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 877
8.10.2014 9:53:44   
Bibilib
Kod vas sunce bar naviruje a kod nas ni to...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 878
8.10.2014 9:54:02   
Klarita
Serpi, cu ti narucim pa cu ti donesem kad dolazim, ne valja da mi zeljujes, jos sad kazem mm ima se spakujemo za cas i dodjemo kad si ti u pitanju user posted image
IZVORNA PORUKA: big mum

Da se prijavim i ja user posted image Imam pasoš imam pasoš jes da je bosanski i biometriski (gemetriski kako kaže jedan moj komšo)ali valjdać poslužiti.Volim da putujem i da trošim pare,mala sam stanem u svaki koferuser posted image

E, moze onda, ti kod mene u kofer, jer ja sam golema zena, treba mi onaj sanduk za aviJonuser posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 879
8.10.2014 10:06:50   
big mum

IZVORNA PORUKA: Klarita

E, moze onda, ti kod mene u kofer, jer ja sam golema zena, treba mi onaj sanduk za aviJonuser posted image

Ok dogovorenouser posted image Biću tiha i vrlo diskretna.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 880
8.10.2014 10:10:39   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Kod vas sunce bar naviruje a kod nas ni to...

Meni Kruševac uvek lep, bilo sunca ili ne user posted image Ajd da se menjamouser posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 881
8.10.2014 10:29:55   
mirkam
Jutro u kafanu.
M spava pa da iskoristimo pa popijem kaficu na brzinu.Kod nas će biti lijep dan.Najavljuju ovih dana pot 28 stepeni.
UM,uvijek me zanimala psihologija,a upisala sam nešto potpuno peto pa i to batalila.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 882
8.10.2014 10:41:18   
wivern
Uuff kakva pita, krenula mi voda na usta. Kod nas sunce, najavili lepo vreme a u subotu do 27 stepeni. Lele ala ce se porazboljevamo, svi...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 883
8.10.2014 10:41:50   
Modessty
mirka kako se ozove onaj manastir u pećini pored podgorice? Pliz help! pokušavam danima da se setima al ne ide!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 884
8.10.2014 11:02:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mirkam

Jutro u kafanu.
M spava pa da iskoristimo pa popijem kaficu na brzinu.Kod nas će biti lijep dan.Najavljuju ovih dana pot 28 stepeni.
UM,uvijek me zanimala psihologija,a upisala sam nešto potpuno peto pa i to batalila.

Mirkam bolje sto nisi, mnogo je tesko, ja sam mislila bice zanimljivo, a vise imamo sporednih predmeta nego onih sto bas trebaju- 5 engleskih, 4 statistike, dok stignes do strucnih, smoris seuser posted image

Tnannanananna slikala sam se u haljni hocete slikeuser posted image

(odgovor članu mirkam)
  Direktna veza do poruke: 885
8.10.2014 11:11:24   
wivern
UM daj sad slike, onoliko smo glasale i odabirale i sad jos pitas user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 886
8.10.2014 11:46:30   
Mala Elena
Eh da l ’ jos neko ima ovoliko da pegla i da opere sudova ?user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 887
8.10.2014 11:46:55   
Anoniman
postavilauser posted image

sad savet za nakit ja bih samo neke efektne mindjuse a vi sta mislite, kosa na pravo fenuranauser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 888
8.10.2014 11:57:39   
emicaa
KLARITA ova što predaje je Vuković a predaje na defektologiji a ne med,fakultetu,širim dezinformcije user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 889
8.10.2014 12:25:00   
Klarita
Pa, rekoh, kud jedini coEk na medicini user posted image ja sam jedina user posted image
UM, tako je na vecini fakulteta, nazalost, danasuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 890
8.10.2014 13:58:01   
milicicak
UM, sad procitah da kukas na statistiku i SPSS :) ne diraj mi statistiku :) mada iskreno Statistica Software je vise user friendly od SPSS-a :) podseti me na ovaj post kad u kafani budem kukala zbog R statistike :)
I dobar dan u kafanu :) meni danas zabranili da dolazim na posao zbog radi ukocenosti :)

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 891
8.10.2014 13:59:40   
Modessty
Ja bolje da ne pišem kako je zaista na fakultetima, onim državnim. user posted image

Šo nema nikog u kafanu?

oćete malo? user posted image

user posted image

doneo jedan profa i ja sad uživam user posted image mljac mljac mljac

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 892
8.10.2014 14:03:25   
bubulence
mmmm, moze moze, ja sam upravo pojela oko 150gr neke Madjarske cokolade sa kafom i keksom, mnoogooo je dobra...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 893
8.10.2014 14:04:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: milicicak

UM, sad procitah da kukas na statistiku i SPSS :) ne diraj mi statistiku :) mada iskreno Statistica Software je vise user friendly od SPSS-a :) podseti me na ovaj post kad u kafani budem kukala zbog R statistike :)
I dobar dan u kafanu :) meni danas zabranili da dolazim na posao zbog radi ukocenosti :)

Milicicak znaci ako mi bude trebala pomoc oko obradjivanja podataka da ti se obratim, aaaaaa, mogu li molim teuser posted image

(odgovor članu milicicak)
  Direktna veza do poruke: 894
8.10.2014 14:05:28   
emicaa
Ništa od našeg hodanja danas,kiša pada ko da nikad više neće pasti,kako mi je krivo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 895
8.10.2014 14:09:14   
milicicak
Naravno da mozes :) samo mi posalji pp i sve cemo da se dogovorimo :)
A sad ozbiljno, ja mislim da je statistika za vas psihologe jako bitna, bar sto se tice onog dela analize trzista i tako nekih stvari :)
Al ja mnogo volem statistiku user posted image i istovremeno me mnogooo nervira user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 896
8.10.2014 14:11:17   
Anoniman
Ahahahha vazi, ma da, bitna je, ali ja boze zdravlja hocu posle osnovnih i mastera forenzicku psihologiju , da radim sa advokatima, po sudovima, parnicima, da odredjujem profile zlocinaca, necu statisticki da ih obradjujemuser posted image

(odgovor članu milicicak)
  Direktna veza do poruke: 897
8.10.2014 14:14:15   
Klarita

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ništa od našeg hodanja danas,kiša pada ko da nikad više neće pasti,kako mi je krivo.

Pih bre, urekla sam te user posted image

Aj, sad da te razrocim, saljem ti user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 898
8.10.2014 14:55:53   
mali_mis
Puš pauza.
Ako ovaj mali uskoro ne zaspi, ja cu zaspati od umora.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 899
8.10.2014 15:20:42   
emicaa
Klarita Klarita što mi to uradi user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here