Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:45:58
|
|
|
|
serpica
|
A sto ste s tom pitom takve sad mi se jede a gde da je nadjem ipak izlazim malo u setnju,negde sunce naviruje
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:53:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja, i ja! eh, BM sto postavi onu zeljanicu na zaru ..ide mi se na neko kampovanje. Mi se budili , rastezemo se po stanu...jos malo pa da vidim sta cu za dorucak ...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:53:44
|
|
|
|
Bibilib
|
Kod vas sunce bar naviruje a kod nas ni to...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:54:02
|
|
|
|
Klarita
|
Serpi, cu ti narucim pa cu ti donesem kad dolazim, ne valja da mi zeljujes, jos sad kazem mm ima se spakujemo za cas i dodjemo kad si ti u pitanju IZVORNA PORUKA: big mum Da se prijavim i ja Imam pasoš imam pasoš jes da je bosanski i biometriski (gemetriski kako kaže jedan moj komšo)ali valjdać poslužiti.Volim da putujem i da trošim pare,mala sam stanem u svaki kofer E, moze onda, ti kod mene u kofer, jer ja sam golema zena, treba mi onaj sanduk za aviJon
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 10:06:50
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Klarita E, moze onda, ti kod mene u kofer, jer ja sam golema zena, treba mi onaj sanduk za aviJon Ok dogovoreno Biću tiha i vrlo diskretna.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 10:10:39
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Kod vas sunce bar naviruje a kod nas ni to... Meni Kruševac uvek lep, bilo sunca ili ne Ajd da se menjamo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 10:29:55
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro u kafanu. M spava pa da iskoristimo pa popijem kaficu na brzinu.Kod nas će biti lijep dan.Najavljuju ovih dana pot 28 stepeni. UM,uvijek me zanimala psihologija,a upisala sam nešto potpuno peto pa i to batalila.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 10:41:18
|
|
|
|
wivern
|
Uuff kakva pita, krenula mi voda na usta. Kod nas sunce, najavili lepo vreme a u subotu do 27 stepeni. Lele ala ce se porazboljevamo, svi...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 10:41:50
|
|
|
|
Modessty
|
mirka kako se ozove onaj manastir u pećini pored podgorice? Pliz help! pokušavam danima da se setima al ne ide!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 11:02:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mirkam Jutro u kafanu. M spava pa da iskoristimo pa popijem kaficu na brzinu.Kod nas će biti lijep dan.Najavljuju ovih dana pot 28 stepeni. UM,uvijek me zanimala psihologija,a upisala sam nešto potpuno peto pa i to batalila. Mirkam bolje sto nisi, mnogo je tesko, ja sam mislila bice zanimljivo, a vise imamo sporednih predmeta nego onih sto bas trebaju- 5 engleskih, 4 statistike, dok stignes do strucnih, smoris se Tnannanananna slikala sam se u haljni hocete slike
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 11:11:24
|
|
|
|
wivern
|
UM daj sad slike, onoliko smo glasale i odabirale i sad jos pitas
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 11:46:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eh da l ’ jos neko ima ovoliko da pegla i da opere sudova ?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 11:46:55
|
|
|
|
Anoniman
|
postavila sad savet za nakit ja bih samo neke efektne mindjuse a vi sta mislite, kosa na pravo fenurana
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 11:57:39
|
|
|
|
emicaa
|
KLARITA ova što predaje je Vuković a predaje na defektologiji a ne med,fakultetu,širim dezinformcije
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 12:25:00
|
|
|
|
Klarita
|
Pa, rekoh, kud jedini coEk na medicini ja sam jedina UM, tako je na vecini fakulteta, nazalost, danas
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 13:58:01
|
|
|
|
milicicak
|
UM, sad procitah da kukas na statistiku i SPSS :) ne diraj mi statistiku :) mada iskreno Statistica Software je vise user friendly od SPSS-a :) podseti me na ovaj post kad u kafani budem kukala zbog R statistike :) I dobar dan u kafanu :) meni danas zabranili da dolazim na posao zbog radi ukocenosti :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 13:59:40
|
|
|
|
Modessty
|
Ja bolje da ne pišem kako je zaista na fakultetima, onim državnim. Šo nema nikog u kafanu? oćete malo? doneo jedan profa i ja sad uživam mljac mljac mljac
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 14:03:25
|
|
|
|
bubulence
|
mmmm, moze moze, ja sam upravo pojela oko 150gr neke Madjarske cokolade sa kafom i keksom, mnoogooo je dobra...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 14:04:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: milicicak UM, sad procitah da kukas na statistiku i SPSS :) ne diraj mi statistiku :) mada iskreno Statistica Software je vise user friendly od SPSS-a :) podseti me na ovaj post kad u kafani budem kukala zbog R statistike :) I dobar dan u kafanu :) meni danas zabranili da dolazim na posao zbog radi ukocenosti :) Milicicak znaci ako mi bude trebala pomoc oko obradjivanja podataka da ti se obratim, aaaaaa, mogu li molim te
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 14:05:28
|
|
|
|
emicaa
|
Ništa od našeg hodanja danas,kiša pada ko da nikad više neće pasti,kako mi je krivo.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 14:09:14
|
|
|
|
milicicak
|
Naravno da mozes :) samo mi posalji pp i sve cemo da se dogovorimo :) A sad ozbiljno, ja mislim da je statistika za vas psihologe jako bitna, bar sto se tice onog dela analize trzista i tako nekih stvari :) Al ja mnogo volem statistiku i istovremeno me mnogooo nervira
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 14:11:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahahahha vazi, ma da, bitna je, ali ja boze zdravlja hocu posle osnovnih i mastera forenzicku psihologiju , da radim sa advokatima, po sudovima, parnicima, da odredjujem profile zlocinaca, necu statisticki da ih obradjujem
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 14:14:15
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ništa od našeg hodanja danas,kiša pada ko da nikad više neće pasti,kako mi je krivo. Pih bre, urekla sam te Aj, sad da te razrocim, saljem ti
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 14:55:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Puš pauza. Ako ovaj mali uskoro ne zaspi, ja cu zaspati od umora.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 15:20:42
|
|
|
|
emicaa
|
Klarita Klarita što mi to uradi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?