Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 8:47:23
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro ženskaći! Kod mene na poslu gužva od ranog jutra. Ako mi verujete na vratima su nas čekali! jel neko služi kafu?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 8:47:47
|
|
|
|
big mum
|
Pipi ma nije to ništa.Volim da uradim sve dok klinci spavaju.Najviše mrzim kad me prekidaju kad nešto radim.Onda se posao od 10 min oduži na 1h. Klarita dušo znam da si pravo čestita žena evo ja ću ti skuhati kafu a ti kad već peglaš premlati i moj veš Ima nekakvih muževih košulja i hlača na peglu
< Poruku je uredio big mum -- 8.10.2014 8:48:50 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 8:50:49
|
|
|
|
emicaa
|
Mod čime se baviš ti.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:05:02
|
|
|
|
Modessty
|
i ja imam dooosta za peglanje. Evo da prosledim i moje! Emice radim na fakultetu u računarskom centru, ili moderno Informacionom sistemu. I uglavnom vole svi da dođu i istračare se i popiju kafu. I sve je to ok ali ne u 8h ujutru!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:06:00
|
|
|
|
Klarita
|
Ouuuuu, BM, precenila si me, precenila Ali, kafa moze, uvek Mod, ne u 8h, tad si ti kod nas na kafici Evo sad ce BM da prituri dzezvu
< Poruku je uredio Klarita -- 8.10.2014 9:07:25 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:08:17
|
|
|
|
17 joka
|
Dobro jutro ,ja evo pijem kaficu,rado bih vas posluzila ali su mi oba interneta iskljucena pa preko tel. neumem.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:09:33
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Mod, ne u 8h, tad si ti kod nas na kafici Evo sad ce BM da prituri dzezvu e to i ja kažem!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:12:07
|
|
|
|
serpica
|
Ja vec popila dve,dosta je za prepodne..... Mod jel hladno napolju? Izasla bih ali mi vreme ne obecava.....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:12:45
|
|
|
|
big mum
|
Skuhaću ti ako treba 2l kafe a ti se časkim razmlati i popeglaj to malo veša ti si mlada vrijedna žena što bi rekli mi u Bosni uperna Ja i Mod smo već matore ribe ,to stajanje neJe za nas
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:13:13
|
|
|
|
Modessty
|
Šerpi manje hladno nego juče. Interesantno da je sinoć u 19h bilo toplije nego u 15h.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:13:51
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: big mum Skuhaću ti ako treba 2l kafe a ti se časkim razmlati i popeglaj to malo veša ti si mlada vrijedna žena što bi rekli mi u Bosni uperna Ja i Mod smo već matore ribe ,to stajanje neJe za nas
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:14:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Mod imala sam jednog prof iz Nisa Vladimira Hedriha da ga ne znas
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:17:08
|
|
|
|
Modessty
|
Zanm UM. U stvari njega ne znam ali mu odlično znam mamu. Bogami bila je strah i trepet ovde za sve sem za mene. Iz nekog meni još uvek neshvatljivog razloga mene je gotivila A šta ti je predavao?
< Poruku je uredio Modessty RR -- 8.10.2014 9:20:03 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:20:31
|
|
|
|
Anoniman
|
I mama mu je profesor Bas je dugo bio kod nas na fakultetu, udavio nas je spss-om , imate li ga vi tamo ahahah onda je dobio neko unapredjenje, i nastavio samo u Nisu da radi. Imam jos ejdnog profesora Dragana Bogdanovica iz Nisa isto
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:21:17
|
|
|
|
big mum
|
Evo kafe Evo pite Samo ispeglaj veš Jel tako Mod ,na mladima svijet ostaje
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:24:20
|
|
|
|
Klarita
|
Moze, moze i kafa i strudla i pitaaaaaaaaaaaaaaaaaa ova od ispod saca (tako se kod nas zove). Pre neko vece kad mi nije uspeo 'leba iz pekarice, mm mi doneo tu pitu iz jednog etno restorana da me oraspolozi, mmmmmmmmm kako je dobra. UM, sta bese studiras?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:24:40
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama I mama mu je profesor Bas je dugo bio kod nas na fakultetu, udavio nas je spss-om , imate li ga vi tamo ahahah onda je dobio neko unapredjenje, i nastavio samo u Nisu da radi. Imam jos ejdnog profesora Dragana Bogdanovica iz Nisa isto mama je jedva otišla u penziju! Imala je verovali ili ne 40 godina radnog staža i bilo joj je malo! Ako je Vlada malo na mamu onda vam nije bilo lako sa njim. Znaš li gde on radi sada?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:27:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Cujem nesto suska iz sobe, gde A. spava na trosedu na razvlacenje. Odem da vidim, kad A. se guzi i silazi sa kreveta Uspela sam da iskukam puš pauzu, posle ce ovaj mali da me terorise sigurno do 16h, treba izdrzati. Poceo je da se zanima igrackama, ali to traje citavih 10 min. Srecom, napolju sija sunce, pa cemo kasnije i u setnju.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:34:51
|
|
|
|
emicaa
|
Na med.fakultetu u Foči ima neki profesor jedini u Srbiji i Bosni što predaje taj neki predmet,znate šta im radi,mojarodica ima sve devetke i desetke a on je već četvrti put obara. Umjesila sam korice,danas pravim pitu sa sirom Danas ovde ima nešto kao velika pijaca,bude samo dva puta godišnji pa odoh da vidim šra ima,nisam nikad do sad bila.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:35:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Klarita psihologiju Mod Hedrih radi kod vas na Filozofskom fakultetu, ja mislim, ako nije otisoa za Novi Sad
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:36:55
|
|
|
|
Modessty
|
nemam ideju šta je taj predmet ssps ili kako već NIsam znala UM. Evo pitala kolege i oni nisu znali. Čudi me da nije rođen odmah kao genije za mehaniku (na mamu) big mum ne da miriše ona tvoja savijuša!!!!
< Poruku je uredio Modessty RR -- 8.10.2014 9:38:11 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:37:30
|
|
|
|
Klarita
|
Emiceee, vodi i mene, vodi meeeeee spiskala bih sve pare sto imam i nemam Kum i mm me stalno zezaju zbog mojih kupovina tako:"A sta ce ti to? Ne znas sta ce ti, ali treba ti" E to sam ja Koji je bre Emicee taj predmet, majku mu
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:40:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR nemam ideju šta je taj predmet ssps ili kako već NIsam znala UM. Evo pitala kolege i oni nisu znali. Čudi me da nije rođen odmah kao genije za mehaniku (na mamu) big mum ne da miriše ona tvoja savijuša!!!! spss je program statisticki, a on mi je pedavao metodologiju naucnih istrazivanja psihometriju i ppt pa ga je zamenio Dragan Bogdanovic dusa od coveka
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:40:42
|
|
|
|
emicaa
|
Spremaj se i doleti,idemo oko 1 . Pojma nemam koji je predmet,pitaću rodicu pa javim
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 9:44:55
|
|
|
|
big mum
|
Da se prijavim i ja Imam pasoš imam pasoš jes da je bosanski i biometriski (gemetriski kako kaže jedan moj komšo)ali valjdać poslužiti.Volim da putujem i da trošim pare,mala sam stanem u svaki kofer
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?