Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 12:07:39
|
|
|
|
Modessty
|
UM imam ja recept za testo za picu koje može i nekoliko dana da stojji u frižideru. Daću ti ako hoćeš Razmišljam da u igraonicu odnesem balone. Da kupim kod kineza i naduvam. Nikola ih voli
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 12:10:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Posalji mi u pp, za mini, ili velike?
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 12:15:37
|
|
|
|
Peace*
|
Marko danas slavi rođus u vrtiću za drugare iz vrtića. U cenu je uključena torta, pecivo i sokovi, te smo naručili Munja tortu. U principu, treba Marku da ponesem pecivo i torticu, pošto kupovno ne jede, i žurka može da počne. 20og slavimo za obojicu, gde ćemo pozvati Lukin razred i naše kućne prijatelje sa decom. E od toga me hvata muka.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 12:20:59
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Posalji mi u pp, za mini, ili velike? od tog testa možeš da praviš šta hoćeš dala mi drugarica koja je radila u piceriji
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 12:22:31
|
|
|
|
Modessty
|
evo torte od papira i punjene slatkišima koju sam pravila Danilu za školicu a evo torte za igraonicu, pravljene između dva podoja
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 12:24:33
|
|
|
|
Peace*
|
Jao što je dobra fora sa kiselom bombonom umesto staze!!!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 13:12:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Unina mama Posalji mi u pp, za mini, ili velike? od tog testa možeš da praviš šta hoćeš dala mi drugarica koja je radila u piceriji Mod salji odmah da probam veceras Ekstra su torte!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 13:15:04
|
|
|
|
Modessty
|
UM moram to od kuće, da ne promašim neki sastojak. Šaljem ti obavezno
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 13:17:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Vazi, ali poslaji mi cim stignes kuci, da probam veceras, vec je opste poznato da ja uvek imam u kuci sta je potrebno za pizzu
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 13:29:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mod , torte su lepe, ova druga je zanimljiva, autici su od fondana ili ne? Ja sve hocu da napravim domaci ali nikako za to treba dosta vremena i kad pocnes da se samo tome posvetis jer se brzo steze . Bilo kako bilo, do prvog rodjendana moram da se izvestim , hocu neku moju zamisao da ostvarim . Mislim da je cak marcipan bolji. ..ukusniji , deca ce to sigurno jesti. ..
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 13:34:29
|
|
|
|
Modessty
|
autići su od plastike made in china ja pravila za Danilov drugi rođendan figurice od fondana od onih mekanih marshmellow bombona. Ali sada nemam vremena za to. Imamo temu o fondanima
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 15.9.2014 17:54:57
|
|
|
|
Modessty
|
evo torte. Ovo odzgo su motor i mačak Tom koji se naviju i jure se oko torte. Klinci odlepili. Nismo stavili one prskalice jer ih se Nikola plaši
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 17:20:42
|
|
|
|
Olga75
|
super je torta Mod a nama se opasno priblizava rodjendan danas smo rezervisale igraonicu ( odustala sam od zoo vrta ove godine , jos je odusevljena pentranjem ) , snaja ce da pravi tortu , ja pogacice i rol kifle i to je to
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 17:30:36
|
|
|
|
branki*
|
wow,mod ,super je sta si ovo radila sa bojama,je l to neki kao sprej po torti ili sta?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 17:37:30
|
|
|
|
17 joka
|
Mod , bas je super i boje i sve
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 17:54:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cudo nisi uzela all inclusive Olga? Ne brines ni za sta... za koliko si zakupila prostor, jel vikend ili ne?
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 17:56:35
|
|
|
|
Olga75
|
pa i ja se cudim sebi sto nisam da za vikend je , zakup je ko i u drugin igraonicama u Subotici
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 17:58:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Mod torta je prelepa
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 18:10:58
|
|
|
|
Olga75
|
kako sam odgovorila , pola sam napisala pola nisam igraonice u Su su oko 4500 za dva sata sa crtanjem po licu a snaja se ponudila da napravi tortu jer je naucila da pravi fondan a pogacice su cas posla bzvz mi je da kupijem smoki i stapice , mada klinci to vise vole u igraonici ce biti samo drugari
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.10.2014 19:57:50
|
|
|
|
bens
|
Drugari, mozda ste vec negde i pisali ali ne mogu da nadjem. Koliko peciva treba za deciji rodjendan u igraonici? Pozvano je 43 (deca+roditelji). Peciva hocu da narucim. Ne zelim nista pretenciozno, ali opet ni da se bas obrukam ako promasim kolicinu. Torte cu sama praviti, a pecivo ne bih nikako stigla. Znaci ako neko zna kolicine koje su potrebne u kg ili komadima. Mislila sam da narucim kiflice, koktel pecivo sa sirom i projice. Jel ima neko iskustva/predloge? Jel cas_tite drugare u vrticu? Sta je ok za tu priliku?
< Poruku je uredio bens -- 6.10.2014 20:01:35 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.10.2014 20:01:33
|
|
|
|
mama krava
|
Uh, ovo je veoma diskutabilno.. Sve zavisi u koje vreme je rodjendan, jer ako je npr posle rucka, onda se uvek manje pojede, a ako je u vreme vecera, onda bi trebalo da uzmente vise svega.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.10.2014 20:04:48
|
|
|
|
bens
|
16:45 Lupam glavu oko kolicine ceo dan. Pice imaju i u igraonici. Ako se desi da nesto zafali, imaju oni. To mi je olaksanje. Sve mi nekako deluje malo a svaki put preteram pa zamrzavam i bacam na kraju.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.10.2014 20:10:41
|
|
|
|
mama krava
|
Evo, ja bih Vam preporucila d ane preterujete, jer je termin posle rucka i nece gosti puno jesti. Ja sam ove godine isto oko 17h pravila i imali smo dooosta gostiju (oko 40 odraslih i 20ak dece ) i opet ostalo iako sam pravila bas malo. Imali smo i 2 kg rostilja i ostalo i ja pravila i pitu sa sirom i pitu sa krompirom i neke suve stanglice i dve velike sezonske salate + cinija ruske i od svega nam je bas ostalo... Samo se torta od 7 kg cela pojela!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.10.2014 20:33:02
|
|
|
|
bens
|
Kod spremanja rodjendana uvek se plasimo da nece biti dovoljno hrane, a deca samo jurcaju i ni ne stizu da jedu na rodjendanima.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.10.2014 21:08:48
|
|
|
|
mama krava
|
E, bas tako! Ma ne briniite! Koliko god bude, dovoljno je ! Lepo se provedite
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?